Reklama

Reklama

Zombie zaútočily na letiště v Harvardville a uvrhly ho v chaos. Leon S. Kennedy a Claire Redfieldová, kteří před sedmi lety během tragédie v Raccoon City bojovali proti zločinné společnosti Umbrella, jsou zpátky. Podobně jako v předchozích snímcích série Resident Evil, i nyní jsou připraveni utkat se se zlem. Jejich protivníkem je tentokrát ničemný válečník, který poté, co přišel o celou rodinu v Raccoon City, touží po odplatě. Smrtelný G-Virus se začíná šířit a nová zmutovaná monstra se pouští do zběsilého řádění. Dokáže Claire s Leonem zastavit virus dřív, než se bude historie znovu opakovat? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (261)

mandes 

všechny recenze uživatele

Mohla byť aj o dosť lepšia animácia lebo táto vypadala ako ta čo bola použitá pri cgi scénkach v samotných hrách este na ps jednotke . Ale ja som si tie scénky vždycky užíval a tak isto som si užil aj tento film lebo som prešiel prvé štyri série a som vďačný za všetko nové . Ide tu hlavne o nostalgiu ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Milióny barevných pixelů, zákeřné viry a příběh, odehrávající se někdy mezi druhým a třetím hraným filmem. Je to dost anebo málo pro celovečerní animovaný film pro dospělého diváka? Přestože jsem hru nikdy nehrál a asi ani nikdy nebudu, atmosféra je navozená i díky ponurému barevnému tónování a spoustě zombíků temně a ponuře. Fanoušek znalý herní předlohy bude nadšený, méně však nadšený bude divák filmové trilogie. Tak či tak zajímavý počin. ()

Reklama

kinej 

všechny recenze uživatele

Pro mě se jedná o nejkoukatelnější záležitost ze vešch Resident Evil filmů. Kdysi dávno, když jsem ještě paříval, jsem otočil prní tři díly této ságy a tak mě těší, že tento film z her nejen vychází, ale dokonce na ně přímo navazuje. RE: Degeneration má lepší příběh, než celá americká série s Millou Jovovich, i když to až zase až tak obtížné není. Jsem rád, že zde došlu na G-virus, který byl ve hrách jedna z nejlepších záležitostí. Techické zpracování je již téměř dokonalé, jediné co schází je větší realističnost grimas. Obstojná. mírně nadprůměrná podívaná. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Po třech dílech americké verze s Millou Jovovich natočili Japíci a Caprom další díl. A nutno říci, že právě tento se podobá nejvíce hře. Svůj podíl na tom má samozřejmě animovaný vizuál, který jakoby ze hry vypadl. Vidíme známé postavy jako je Leon. Ale to je asi tak vše. Jsem veliký fanoušek série Resident Evil, jak filmové, tak herní. Proto jsem se na to začal koukat z nadšením. Celkově to není špatné, ale mně to zase až tak nezaujalo. Na konci jsem byl zklamaný, ale otevřený konec navazoval na zatím poslední hru - Resident Evil 5. Tak uvidíme, jestli z toho ještě něco bude. Prozatím ale zůstanu u toho s drsnou Millou. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Co nedokázaly filmy hrané (nebo přinejmenším první dva díly), to dokázal film animovaný. Nedokážu si rozumně vysvětlit, proč mě právě tahle forma předělávky slavné PC hry vzala takovým způsobem u srdce. A upřímně ani já jsem nevěřil, že by mi mohla tahle hororová série ještě něco dát. Přitom stačilo přesedlat na atraktivní počítačovou animaci, která přímo evokuje herní prostředí, nastrojit na ni příběh, nad kterým nemusíte každých pět minut kroutit hlavou a naanimovat sympatické hrdinky a hrdiny. Zapomeňte na Millu Jovovich, zapomeňte na nudné a nezábavné vyvražďovačky v podobě prvních dvou hraných dílů. Série Resident Evil má nového krále: Degeneration. 90% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (7)

  • Úplně první – kompletně počítačem generované – celovečerní „Skryté zlo“, jehož děj se odehrává rok po událostech ve hře Biohazard 4 (2005) pro Nintendo GC. (Benjamin-L)
  • Jediný film série produkovaný firmou Capcom, ktorá je zároveň tvorcom aj hernej série "Resident Evil". Filmové adaptácie majú na svedomí produkčné firmy Screen Gems a Sony Pictures. (beso74)
  • Claire Redfieldová, jíž namluvila Alyson Court, si vezme deštník (anglicky umbrella), který má tutéž barevnou kombinaci jako logo společnosti Umbrella – předchůdce farmaceutické WilPharmy. (Benjamin-L)

Reklama

Reklama