Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počítačově animovaný snímek ze světa Star Wars odehravající se za Klonových válek (mezi Epizodou II a III). V příběhu se objeví všichni hlavní hrdinové z předešlých filmů a pomalu se začnou objevovat další v připravovaném seriálu, který bude navazovat na film.

Před filmem už vnikl seriál Clone Wars, který byl však kreslený, takže nový film + seriál je spíš remake a bude jenom dál rozvíjet svět Star Wars za Klonových válek... (chmíří)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (424)

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Star Wars bez úvodních titulků a s rockovou hudbou? Radši nebrat. Je tu ale hodně akce...takové té akce hlavně aby nějaká byla a pokud možno nepřestávala a pokud možno vůbec nezaujala. Jediné, co mě opravdu potěšilo, byl původní hlas Christophera Lee. O nedobré grafické stránce už asi bylo taky napsáno dost. Mně by to jako nevadilo, kdyby pod tímhle nebylo podepsáno Lucasarts a kdyby to nevypadalo až tak moc počítačově, strnule a neosobně. Trochu toho lidského tepla by neškodilo, oh....když už ne od droidů, tak alespoň od hranatého fešáka Anakina. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak dlouho se peníze sypou, až už nevíte, kdy pořádně přestat. To je přesně Lucasův případ a proto jsme se dočkali dalšího dílu naší oblíbené ságy. Trpět bude ale nejeden fanoušek. SW totiž klesly už pod úroveň snesitelné infantilnosti a proto se tu dočkáme mluvících droidů, Jubby Jr. (ten měl asi být za toho roztomilého) a hlavně opravdu, ale opravdu protivné padawanky. K tomu si připočtěte, že animace je jak z novější Karcoolky a hudba z úplně jiného filmu. A po té příběhové je to nouze úplná. Jsem tedy dost zvědav, co na nás chce George vytasit v seriálu, když už víme jak to celé dopadne a osudy nových postav si lehce domyslíme. Po pár dílech to totiž o moc líp nevypadá. Je sice fakt, že se celej film furt něco děje a je to tady akce na akci. Co ale s ní, když je tak nudná, přičemž animace nabízela dobré možnosti pro její zatratkivnění. Pro mě jako fanouška úplná zbytečnost a doufám, že seriál aspoň trochu tu pověst přece jenom napraví. Teď si radši půjdu pustit nějaký jiný díl Válek a je celkem jedno jaký, protože každý je tak o 1000% lepší než tohle. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tohle si největší galaktická sága všech dob rozhodně nezasloužila. Hlášky a situace jako z nějakého filmu pro děti, komandant Cody tam dělá braky jako Lara Croft a má taky dvě devítky jako ona.. :-( Ach jo.. Na druhou stranu musím vyzdvihnout animaci a některé souboje (zvlášť Anakin x Dooku se mi dost líbil). Po tomhle fakt nevím, jestli chci vidět seriál Klonové války. Horší 3 hvězdičky. (A to jsem to viděl v HD v originálním znění). ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Na tohle by asi i Jar Jar řekl:"Fujky." Takže ještě jednou, hezky popořadě. Lucas vymyslel obrovský kult původní trilogií. Vytvořil mytologii a galaxie, ze kterých se dá těžit ještě spoustu let a těžit se bude. Pak si řekl, že to celé dodělá. Natočil novou trilogii...nablýskal jí. CHYBA! Namontoval na ní "hezčí" herce. CHYBA! Udělal z Jediů větší frajery. CHYBA! Místo dialogů narval akci. CHYBA! A vše se snažil namontovat do hlav mladších divaků. CHYBA! Inu, neudělal toho zrovna moc dobře. Jelikož původní trilogii fanaticky miluji, odpustil jsem mu hodně a i v té nové si něco našel. A co Lucas na to? Vypustil Klonové války, kde vše, co udělal špatně ještě zdvojnásobil. Ono je to svižné, ono je tam spousta postav z původní trilogie a plusy se opět najdou. Jenže! Star Wars nejsou o trapných vtipech droidů, Star Wars nejsou o "hláškách". Na druhou stranu, mečů je tam dost a příběhově je to lepší než nepovedená dvojka a hlavně, kdyby neexistovala původní sága, je to popkornovka dobrá. Jelikož všichni tvrdí, že seriál je daleko lepší, dám tomu ještě šanci. Nehledě na to, že i takováhle blbinka stačila, abych propadl zase mánii. "Nedobré je toto." řekl by starý Yoda. 2 a půl. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure štvrtá hviezda, pretože Star Wars. Hlavný zápor je teda značne odporná animácia ľudských charakterov, prístupnosť (žiadni mŕtvi) a agresívne tempo (v podstate každá scéna je akčná), čo tak nejak bráni tomu, brať ten príbeh vážne. Pričom nie je vôbec zlý. A hovorím, je to ten náš vesmír plný droidov, huttov, stormtrooperov, je tam ženský jedi, ženský sith... Na seriál sa nakoniec asi pozrem ()

Galerie (36)

Zajímavosti (46)

  • První Star Wars film, který nebyl distribuován společností Twentieth Century Fox. (KGBelik)
  • Podle knihy „Star Wars: The Clone Wars: Visual Guide“ od Jasona Frye z roku 2008 bylo Rottovi Huttletovi v době jeho únosu deset let. Fryova kniha „Star Wars: The Clone Wars: Character Encyclopedia“ z roku 2010 upřesňuje, že Huttletové obvykle stráví prvních padesát let svého života dospíváním v rodičovském vaku, ale Jabba chtěl, aby jeho syn poznal život v galaxii dříve. (KGBelik)

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Další Indiana Jones

Další Indiana Jones

06.08.2008

Indiana Jones a království křišťálové lebky možná nebyla taková bomba, jak se očekávalo, ale každopádně ve světě film vydělal už téměř tři čtvrtě miliardy dolarů, což je suma, která ani hvězdy… (více)

Reklama

Reklama