Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety bubnoval v rockové kapele, teď konečně dostal druhou šanci. Robert “Fish” Fishman ji hodlá beze zbytku využít a konečně usednout na rockový trůn. Hlavní roli v americké hudební komedii hraje Rainn Wilson, známý ze seriálu Kancl.
Robert “Fish” Fishman byl před dvaceti lety bubeníkem ve známé rockové kapele, odkud ho ale vykopli. Teď však má úžasnou druhou šanci, aby se znovu ocitl na výsluní slávy. Když Fish dostane nabídku, aby se stal členem středoškolské garážové skupiny svého synovce, přijme ji bez váhání. Slavnostně si přísahá, že konečně dosedne na rockový trůn, na který má podle vlastního mínění jasný nárok. Pro jeho mladší spoluhráče tím ale začíná ta nejdivočejší životní jízda! Hlavní roli v bláznivě neuctivé hudební komedii o plnění životních snů a o nesnázích, které lze způsobit vlastní rodině, hraje Rainn Wilson, známý z televizního seriálu Kancl, režii má Peter Cattaneo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (131)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Ve spoustě výtahů hrajou Celine Dion, ale pořád je to brak !!" ;) Největší problém Rockera cítím ve skutečnosti, že není až tak vykrádačkou Blackovy Školy rocku a podobných záležitostí jako spíš filmem, který vyznívá spíš jako křečovitý plagiát.. Rainn Wilson pro mě prostě vždycky bude jen chabý dvojník právě überšílence Jacka Blacka, jehož živočišnost je při jakékoliv snaze naprosto nenapodobitelná. Když tu myšlenku zaženu do krajnosti, pak i Teddy Geiger vypadá jako dvojník, a to Jamese Franca a Matt Gadman mocně připomíná Jonaha Hilla..;) Jen překrásná Emma Stone je nenapodobitelná a moc hezky se na ni kouká, ač její postava upjaté Amelie "dělá celou dobu Zagorku". A Christina Applegate ?? Přes svůj věk je stále sexy a neodolatelná, svůj komediální potenciál nezapře, stejně jako mě ještě nikdy nezklamala, i tentokrát patří k tomu nejlepšímu, co Rocker nabízí. Jason Sudeikis si střihnul parádní karikaturu agenta, takže tu máme spolu s finálním výbuchem Vesuvia dokonce i nevtíravou kritiku, či zrcadlo, chcete-li, poměrů současné hudební branže, jen ty jeho fórky vyznívají neskutečně uboze a trapně, což zřejmě nejvíc Rockera tlačí jako kamínek v botě. Sem tam na diváka vyskočí povedený gag či hláška, v celkovém dojmu ovšem působí neskutečně upoceně, stejně jako nedospělý Fish. Nicméně soundtrack se docela povedl, příběh se snaží o určitou originalitu, filmu neupřete svižnost a to finále s motivem uspokojivého zadostiučinění mě potěšilo, stejně jako cameo Bradleyho Coppera. Takže nakonec sice jen tři, zato však maximálně silné, hvězdičky !! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Príliš slabá snímka, kde ma ani tá okatá Emma Stone nebrala, viac som sa obzeral za Christinou Applegate. Nejak som si neužil ani hudbu, ani srandu. Ako komédia je to v skutku veľmi slabé, možno som sa pár krát pousmial, rozhodne som sa ale nahlas nesmial, čo sa týka hudby, je to príšerné. Miesto hudby rocku je tam jeden "slaďouš" čo spieva na spôsob Biebera. Cez toto všetko čo som napísal to ale tak nejak odsýpa a vy sa až tak dlho teda nenudíte, ale od názvu snímky "The Rocker" očakávate naozaj viac. Snímka je asi viac nameraná na teenagerov, než na starých tvrdých rockerov. No a ja nie som ani jedno ani druhé. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Překvapivě hodně dobrá komedie o jednom starým rockerovi. Druhá Škola rocku to sice není, kdyby ale se ale v poslední půl hodince nenajelo na klasický klišé a humor neustoupil do pozadí, tak by se to s ní mohlo klidně rovnat. Příběh je vlastně asi nejslabším článkem téhle komedie. Rainn Wilson tady totiž neskutečně válí, hází jednu hlášku za druhou a předvádí neskutečný věci. I ostatní herci jsou hodně fajn, přepvapivě i ti ostatní z tý kapely. Jenom na Christině Applegate je holt vidět,že stárne a už to není co to bejvávalo. Písničky jsou taky fajn a celý to má velký tempo, takže vám to celý uteče stejně rychle jako koncert vaší oblíbený kapely. 70% ()

Derek 

všechny recenze uživatele

celkom slusna komedia o rockerovy ktory odmietal zostarnut... cely film slape v pohode s typickym scenarom mapujucim zacitatky a samozrejme i krizu v skupine, okorene to je faktom ze v kapele su mlade decka ktore maju uplne odlisny nazor na zivot a svet ako "fish"... ma to par dobrych vtipov a hlasok ale nevyhne sa to i nechutnostam typu zvracanie do ruk:-) najlepsie frky pochadzaju od manazera skupiny ktory je ako z ineho vesmiru... ale fakt by ma zaujimalo komu sa pacili pesnicky hlavnych hrdinov lebo pre mna boli nechutne emo... ()

masw 

všechny recenze uživatele

Wilsona od The Office moc nemusím, ale tady byl dobrej, ovsem na Christinu Applegate nemel :). Pár vtipných momentů, sympatické obsazení (krásná Emma Stone, Jane Lynch z 40 Years old Virgin, Jane Krakowski v miniroli Fishovy manželky/exmanželky, nebo z Back To You Josh Gad) a co se týče Vesuvius, tak i písničky. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Paličky, ktoré používa "Fish" (Rainn Wilson) sú značky Vic Firth, Matt (Josh Gad) hrá na klávesy Roland Juno-D a Curtis (Teddy Geiger) používa gitary Fender Stratocaster a Fender Telecaster. (Amityville)
  • Založené na príbehu Petea Besta, bývalého bubeníka skupiny The Beatles. Vo filme sa objaví v scéne pri zastávke. Je to chlapík, ktorý číta časopis s Vesuvius na obálke. (Flipper)

Reklama

Reklama