Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, ve které profese hraje prim.
Čtyřčlenná porota složená ze známých osobností hádá, kdo co dělá. Že se při tom užije spousta legrace, je více než jisté. Sledujte zábavnou show, kterou moderuje Petr Vondráček. (TV Prima)

Recenze (202)

topol999 

všechny recenze uživatele

co se tu hodnotí, kvalita nebo to, že to natočila Prima s hercema z VKV??!! I přesto vše, se jedná o velmi slušný pořad, který mě prostě a jednoduše baví: Morávková je chytrá, Bendová krásná, Klepl vtipný a Zounar ujetý až někdy vtipný..... 80% jo a zapomněl jsem na pohodového a hláškujícího Péťu Vondráčka. Nechápu tu zášť... ()

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Všichni tu pořád zmiňují, jak se na to jejich rodiče/prerodiče mohou dívat, jenže já ty lidi chápu; protože jak říká má babička; "V té bedně nic lepšího není". A když se nad tím zamyslíte, tak tomu tak skutečně je, nenajdete tam jediného dobrého pořadu bez extra násilí v normální vysílací čas. Pro mě 2 hvězdičky, ale ať si ostatní kldině pár přihodí. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

„Velmi se na tento pořad těším a hlavně na herecké kolegy. Jsou milí, vtipní, kamarádští. Zkrátka dost odlišní od svých postav, které ztvárňují v seriálech. Myslím, že jsme v pořadu našli společnou frekvenci." říká Petr Vondráček. Děkuji touto cestou programovému oddělení televize Prima za přesunutí z pondělka na pátek. Pondělní večery totiž pravidelně trávím u rodičů a tak jsem si tuto řachandu vychutnával chtě nechtě celkem pravidelně. Na druhou stranu bylo až masochisticky zajímavé sledovat zda se konečně Zounarovi zadaří vtipná (prů)povídka. Zatím ten okamžik nenastal. Což vzhledem k tomu, že již pěknou řádků týdnů tlachá vždy po celou stopáž úplně do všeho, je naprosto proti všem zákonům statistiky. Zounar je prostě taková naše světová anomálie. Tak na něj buďme patřičně hrdí. A to je důvod proč bych tento pořad zrušil s okamžitou platností. Protože co když se Martínkovi někdy nějaký vtip přeci jen povede? ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

Docela mě zarazilo tak nízké hodnocení. Vypadá to tak, že co český pořad, to špatné hodnocení. Neříkám, že se jedná o ten nejzábavnější pořad, který kdy vznikl, přesto na tak jednoduchém principu vznikl zajímavý soutěžně laděný pořad, který mě nějakou dobu bavil. Na druhou stranu jsem moc dílů neviděl, ale dovolím si hodnotit, pochybuju, že by se všechny díly od sebe razantně měnily. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Není to můj šálek kávy, ale jako vystudovaný ekonom oceňuji projekt, který za pár korun nažené známé herce do jednoho studia, aby se smáli vlastním vtipům ( což nechci snižovat, protože to občas bylo zábavnější než všechny české pokusy o sitkom ). Alice Bendová je vizuelní ozdoba tohoto pořadu a u pana Klepla musím konstatovat, že jako komik je extratřída. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama