Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, ve které profese hraje prim.
Čtyřčlenná porota složená ze známých osobností hádá, kdo co dělá. Že se při tom užije spousta legrace, je více než jisté. Sledujte zábavnou show, kterou moderuje Petr Vondráček. (TV Prima)

Recenze (202)

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol prímáckého debilního nevkusu, který nemá konkurenci. Petr Vondráček, kterého jsem kdysi znával jako pohodáře a výborného muzikanta zřejmě objevil své horší já a předvádí nevídané. A ty kreatury s ním? Tlustá a trapná Danuš, věčná mladice, přetrapnej Klepl, co už neví nic, Prasoun jizvoun Zounar, který bere všechno, kde ho chtěj, aby si aspoň trochu vydělal, a palice Bendová, čubka s kurví tlamou, které do debilního seriálu připsaly ty krávy scénáristky další roli, zřejmě jako odškodnění za mateřskou. Peklo na zemi, hnůj a sračky ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Nízké hodnocení nechápu ! Mě tenhle pořad vždy pobaví a příjemně naladí. Zejména, Bob Klepl a Martin Zounar jsou opravdu jistotou dobré zábavy...ale samozřejmě, že ani Bendová není špatná. Jenom, ta Holubová mi tam nějak "neštimuje". To ovšem ale nijak nesnižuje hodnocení -- já s naprostým klidem dávám 4 hvězdy !!! ()

Reklama

Jendus 

všechny recenze uživatele

Hlavne za spontannost, se kterou je to toceno a na ktere rovnez porad stavi jako na zakladnim kameni. Mnohem radsi si poslechnu humor (i kdyz obcas trapnej), jez neni sroubovite a umele napsanej a pripravenej predem... Kdo z nas nekdy nebyl pristizen s trapne recenou historkou?... Rozdil je v tom, ze tady to divaci nechteji odpoustet a tolerovat... Ja to ovsem beru jako neoddelitelny klad. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

nechápu, jak tohle může někdo (a bohužel se i v naší rodině tací najdou) sledovat pravidelně... naskakuje mi husí kůže, jen jdu kolem TV! ale podobnými hrami se bavíme kolem třetí hodiny ranní v nonstopu... bohužel tady jsou všichni střízliví a myslej to poměrně vážně! jedna hvězda za díly, ve kterých má bendová aspoň odvážnej dekolt... :-) UPDATE: musím hvězdu přidat, minule jsem se ve slabší chvilce párkrát zasmál... :-) takže 40% ()

gotham 

všechny recenze uživatele

Tento pořad měl jednoznačně vyšší kvalitu, když v něm účinkovala Dana Morávková, Eva Holubová jí nedokázala nahradit. Jak znalostmi, tak šarmem, vtipem či vystupováním. Velmi se mi líbí, jak soutěž moderuje pan Vondráček a skvělý je také pan Klepl. Je třeba přiznat, že jsem viděl pouze pár dílů, ale myslím si, že je to celkem sympatická zábavní soutěž. 40% ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama