Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze (1 215)

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Sitcomy nenavidím. Hrozné trapárny. Tohle je chabý pokus napodobovat trapárny. Takže je to dvojnásobně trapné a ještě k tomu ubohé. Toto snížilo hladinu zábavy na katastrofální úroveň. Hraní debilů není zas tak težké. Česká herecká scéna v tom vyniká. A ani se nemusí snažit. Toto je jasný důkaz. Ani špetka vtipu. Hlavně že je to dohnané debilním smíchem z cédéčka. ()

Thomick odpad!

všechny recenze uživatele

Bojím se to nazvat sitcomem a zároveň se obávám toho, že se o jeho vytvoření Dušek s Fuitem opravdu pokoušeli. Pokud tomu tak skutečně je, vezměte do ruky mixér, smíchejte dohromady všechny existující i neexistující posměšky, úšklebky či nadávky a vzejde vám můj stručný názor na toto "dílo". Větší poctu si britské komediální skvosty přát opravdu nemohly. ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejméně doceněných sitcomů na CSFD vůbec. Ozzák je kultovní (vážně jsou lidé tak hloupí, že se musí ptát, kdo ho hraje, když máme úvodní intro?). Jedná se o nejlepší postavu napříč komediálními seriály. Když do kombinace s ním navíc vklouzne i Lexa, nikdy nevíte co čekat. Nejméně výrazný je asi Matonoha, ale k Tomášově charakteru to tak nějak sedí. Dalo by se říct, že se skončilo v nejlepším. Kdyby byly další díly, asi bychom se dočkali více průměrných epizod, jako byly třeba Boží mlýny. Za mě 100% i přes dílčí chybičky. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Mamka: "To je kravina.", sestra: "Ale dobrá kravina.", co na to já? Hm, průměr, na Čechy? Ujde to... prostě občas se člověk pousměje, zasměje, zakroutí hlavou, nepřítomně pohledí. Ale třeba se to zlepší. Třeba se člověk bude smát. To by bylo fajn. Rozhodně to tomuhle seriálu přeju. Chci, aby rozesmíval lidi. Jenomže jeden by toho chtěl moc, co? ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Musim říct, že to po těch pár dílech docela ujde a není to taková katastrofa jak jsem si myslel. Dejdar je překvapivě hodně dobrej, Matonoha nic nezkazí a podařenejch vtípků a hlášek tam taky pár je. Je to s nima sice tak 50:50, ale i to je docela úspěch, když to porovnáme s Nováky nebo Horákovými. Dal bych ale určitě pryč ten příšernej umělej smích, horší už jsem dlouho neslyšel. Ale naštěstí to není tak mrtvolný jako Kriminálka Anděl a trapný jako ten zbytek seriálů co teď běží.50% ()

Galerie (123)

Zajímavosti (186)

  • V epizodě "Pan Prase odchází" se v záběrech v čase mezi 10:40 a 12:00 mění počet a poloha tyčinek v pulitru. (Jirka_Globus)
  • V 11. díle 2. řady "Bez kláves neodejdu" dostane Ozzák (Martin Dejdar) od Husťanu za 20 000 víček od piv různé předměty a jako bonus i DVDčka, která se jmenují "Zlatá edice československého sportu!", což je vidět napsané na obalu. Ke konci dílu si však Ozzák z těchto DVD pouští i hokejový turnaj z Nagana 1998. (skinny9)

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama