Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze (1 215)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Musim říct, že to po těch pár dílech docela ujde a není to taková katastrofa jak jsem si myslel. Dejdar je překvapivě hodně dobrej, Matonoha nic nezkazí a podařenejch vtípků a hlášek tam taky pár je. Je to s nima sice tak 50:50, ale i to je docela úspěch, když to porovnáme s Nováky nebo Horákovými. Dal bych ale určitě pryč ten příšernej umělej smích, horší už jsem dlouho neslyšel. Ale naštěstí to není tak mrtvolný jako Kriminálka Anděl a trapný jako ten zbytek seriálů co teď běží.50% ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Ještě že ty marodky máme. V průběhu deseti dní zhlédnuto skoro všechno, co banda kolem Baldýnského vyprodukovala (což mluví samo za sebe). Ad absurdum vyhnaný sitcom potěší občasným scenáristickým nápadem, dobře předvedeným vtipem a hlavně šťastným castingem, protože většina postav má jednoduše dost dobrou komediální dikci. Jen toho Lexu by jeden nejradši trefil lopatou a Matonoha je v ústřední roli občas na pomezí křeči. Mimochodem, hodnotit na základě jednoho dílu je tu prakticky nemožné - kvalita nápadů i hereckých výkonů docela kolísá. Výsledné dojmy ovšem zůstávají pozitivní. ()

Reklama

Stegr 

všechny recenze uživatele

70% - Na český sitcom překvapivě dobré. Trapným scénám a postavám se sice Comeback neubránil, ale naštěstí nejsou tak časté (nebo často na scéně:). A je jedna velmi důležitá věc, která dělá dobrý sitcom dobrým sitcomem - tahoun, největší komik, hlavní hláškař, nebo si to nazvěte jak chcete. Zde je tato role splněna na jedničku s hvězdičkou (bravo Dejdare)... ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Někdo byl proti svojí vůli vzdělán, já byla proti svojí vůli donucena oblíbit si tento seriál. A vzhledem k tomu, že to není desátý přepis sedmého přepisu původního úlanbátarského muzikálu, který pro výpravný historický epos přepracovala islandská národní opera a nakonec do padesáti amerických jazyků přeložila OSN, přidávám hvězdu navíc. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Mamka: "To je kravina.", sestra: "Ale dobrá kravina.", co na to já? Hm, průměr, na Čechy? Ujde to... prostě občas se člověk pousměje, zasměje, zakroutí hlavou, nepřítomně pohledí. Ale třeba se to zlepší. Třeba se člověk bude smát. To by bylo fajn. Rozhodně to tomuhle seriálu přeju. Chci, aby rozesmíval lidi. Jenomže jeden by toho chtěl moc, co? ()

Galerie (123)

Zajímavosti (186)

  • Marcelka (Dana Batulková) v epizodě Těžká hodina (2009) říká, že se bojí koní, konkrétně říká: „Já se těch potvor děsně bojím,“ ale v epizodě Let Mouchy (2011) je nadšená z toho, že jí Zoran (Tomáš Hanák) koupí koně a nemůže se dočkat, až na něm bude jezdit. (Korvent)
  • Když se v 18. díle 1. série "CzechSteh" ptá Tomáš (Tomáš Matonoha), jestli Hip Hop Kemp je televizní pořad, jak se v něm hraje košanda. Myslí tím dětský zábavný pořad Hip Hap Hop (od r. 1992), vysílaný v 90. letech, kde jedna z disciplín byla právě košanda. (ELBobes)
  • Obrázek, který Saša (Marie Doležalová) nakreslí na stěnu v restauraci U Jezevce v epizodě Berňák (2009), můžeme vidět i v epizodě Změna je pivo (2010). Obrázek je jenom rozmazaný, aby nebylo poznat, co znázorňuje. (ELBobes)

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama