Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze (1 215)

Morien 

všechny recenze uživatele

Někdo byl proti svojí vůli vzdělán, já byla proti svojí vůli donucena oblíbit si tento seriál. A vzhledem k tomu, že to není desátý přepis sedmého přepisu původního úlanbátarského muzikálu, který pro výpravný historický epos přepracovala islandská národní opera a nakonec do padesáti amerických jazyků přeložila OSN, přidávám hvězdu navíc. ()

Thomick odpad!

všechny recenze uživatele

Bojím se to nazvat sitcomem a zároveň se obávám toho, že se o jeho vytvoření Dušek s Fuitem opravdu pokoušeli. Pokud tomu tak skutečně je, vezměte do ruky mixér, smíchejte dohromady všechny existující i neexistující posměšky, úšklebky či nadávky a vzejde vám můj stručný názor na toto "dílo". Větší poctu si britské komediální skvosty přát opravdu nemohly. ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Lamač dívčích srdcí spartakiádních dorostenek Tomi Paci již naštěstí odložil své blýskavé sako a na jeho třítónnový rozsah už vzpomínají jen majitelky praskajících SP a LP desek donekonečna broušených obstarožními gramofóny. Tomi má nyní malý krámek s CD nosiči, ze kterého jeho metalem a lahváči zdementělý bratr Ozzák vyhání posluchače s nesprávným vkusem. Kšefty jim moc nejdou, hranici stravitelného humoru poměrně jednotvárným způsobem udržuje pouze zásadový Ozzák a zkouknutí několika dílů by na lehce podroušeném divákovi nemuselo zanechat trvalé následky. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

***1/2.měním svoje původní hodnocení.měl sem tu dvě hvězdy a nic moc pochvalný komentář,ale to bylo po shlédnutí prvních dvou epizod.zatím sem viděl až na jeden díl všechny a musím říct že od třetího dílu se to moc zlepšilo.sice to má svoje slabší chvilky ale někdy sem se fakt dost natlemil,člověk si u toho nádherně voddechne.ani ten dejdar mě už tolik nerozčiluje ba naopak.zavedl bych spíš hodnocení díl po díle,protože kolísavost je neuvěřitelná.třeba díl šestý(jak na ozzáka přišlo jaro)byl naprosto skvělej,na pět hvězd bez debat,ale jindy třeba jako dneska tak na slabé tři.teda vlastně včera:-) DODATEK:zajímavé je rozpolcené hodnocení uživatelů,plný počet tu přeskakuje s odpadem.do toho občas dvě či tři.češi jsou hold rozporuplný národ:-)já osobně teda odpadové hodnocení nechápu,odpadní seriály jsou ordinace,ulice,vkv atd.tohle dílko si vaše kruté hodnocení opravdu nezaslouží,i mirka spáčilová(kterou opravdu hodně nemusím)hodnotí seriál 80%.což mě překvapilo. ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Sitcomy nenavidím. Hrozné trapárny. Tohle je chabý pokus napodobovat trapárny. Takže je to dvojnásobně trapné a ještě k tomu ubohé. Toto snížilo hladinu zábavy na katastrofální úroveň. Hraní debilů není zas tak težké. Česká herecká scéna v tom vyniká. A ani se nemusí snažit. Toto je jasný důkaz. Ani špetka vtipu. Hlavně že je to dohnané debilním smíchem z cédéčka. ()

Galerie (123)

Zajímavosti (184)

  • V 17. epizodě 2. série s názvem "Strakonický bubák" se ve scéně, kdy snídá Iva (Kristýna Leichtová) okurku hadovku s paštikou, mění délka okurky. (Gazna)
  • Když ve 24. díle 1. série "Rozzvod" Ozzák (Martin Dejdar) plánuje, jak se zbaví Marcelky (Dana Batulková), propíchne papír, na kterém je vyznačena Marcelka, nožem. V dalším záběru je však papír nepoškozen. (ELBobes)
  • Když se v 18. díle 1. série "CzechSteh" ptá Tomáš (Tomáš Matonoha), jestli Hip Hop Kemp je televizní pořad, jak se v něm hraje košanda. Myslí tím dětský zábavný pořad Hip Hap Hop (od r. 1992), vysílaný v 90. letech, kde jedna z disciplín byla právě košanda. (ELBobes)

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama