Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze (1 215)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já nevím proč, když jsou ti Tibeťani tak utlačovaní, se nedomluví s nějakou velkou zemí, aby je chránila. Třeba Čína je docela blízko." Tak právě tyto Ozzákovy důvtipné poznámky jsou pro mne jediným opravdovým důvodem k udělení hvězd. Vyčpěle diskotékový Tomi Paci je totiž neuvěřitelně nudný, něžné pohlaví je zde vhodné pouze pro nahrávky a debilita Lexy překračuje všechny hranice, do kterých jsem schopen rozpoznat vtip. Ale Ozzák je Ozzák a tak mu přejme, aby se mu nikdy nepodařilo vystřízlivět. ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Zatím hodně příjemné překvapení, uvidíme dál... ----- Po mnoha a mnoha zhlédnutých dílech Comebacku, mohu říct jen to, že něco tak dobrého v české televizi už hodně dlouhou dobu nevzniklo. Sitcom téměř "západního" ražení nezačal nudit a pro mě je ideálním dílem pro odpočinek a zábavu, kterou poskytuje i při o pakovaném zhlédnutí... ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Sitcom je specifický žánr, který vyžaduje obvykle početný a kreativní tvůrčí tým, jinak to dopadá prachbídně. Asi není náhodou, že se mu daří ponejvíce v Británii a Americe, v jiných zemích je výsledek poloviční. U nás nemáme tradici a navíc tvůrčí prostředí televize Nova není nejspíš nejlepším odrazovým můstkem pro kvalitní sitcomovou produkci. Není to na odpad, tu a tam padne slušný fór, ale co naplat, té hlušiny je přebytek. Celkový dojem: 45 %. ()

CANNIBAL odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu vrchol trapnosti. Pošahanej vůl Dejdar, hrajícího si na špekatýho metalistu a zpívajícího na konzertě Visacího zámku - (což jsou ale pankáči!). To je u mě totální vrchol idiotismu. I moje levá nosní dirka ví o metalu víc, než-li on. Dejdar sám je poslední dobou nejhorší český herec vůbec a hraje v čím dál horších (a to hodně slušně řečeno) kravinách. Měl by zůstat tak maximálně u dabování Barta Simpsona a nehrát v tak příšerných filmech, natož pak trapných komediích. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nic pro mě. Nevidím v tom žádný velký rozdíl od jiných českých sitcomů, ale pokud se to třeba kritičce Spáčilové líbí, oceňuje, že i zde to zvedlo laťku, tak potom je asi stále dost dole. Jisté je, že Martin Dejdar snad konečně už splatí dluhy za ten svůj nepovedený nápad natočit velký film, což ho stálo hodně peněz a nervů, tedy náklady za film "Panství". ()

Galerie (123)

Zajímavosti (186)

  • V 8. díle 1. série "Zdravý a nemocný" se Tomáš (Tomáš Matonoha) pozastavuje nad tím, že si Iva (Kristýna Leichtová) bere na výlet dvojdílné plavky, a ptá se, proč si raději nevezme jednodílné. V 37. díle "Sbohem, Káhiro!" se Tomáš naštve na Ivu, že má dvojdílné plavky, přičemž už by o nich měl vědět. (johnnymay)
  • V 11. díle 2. řady "Bez kláves neodejdu" dostane Ozzák (Martin Dejdar) od Husťanu za 20 000 víček od piv různé předměty a jako bonus i DVDčka, která se jmenují "Zlatá edice československého sportu!", což je vidět napsané na obalu. Ke konci dílu si však Ozzák z těchto DVD pouští i hokejový turnaj z Nagana 1998. (skinny9)

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno