Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze (1 215)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Comeback je držák. Ani po letech se nenašel lepší český sitcom, i když po jeho úspěchu začaly růst jako houby po dešti (PanMáma, Marta a Věra, Kancl), ale žádný se dlouhodobě neprosadil. Alergii na Ozzáka však rozumím, protože svého času byl fakt všude (sportovní události, předávání cen, televizní projevy). S1: 80% S2: 70% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nejlepší český sitcom, který jsem kdy viděl, tolik vtipných situací... no je to prostě bezvadný seriál. Jsem rád, že i češi dokážou udělat něco opravdu dobrého a vtipného, na co se dá dívat pořád. Hlášky vynikajicí, stejně tak jako hlavní postavy a jejich charaktery. Škoda, že podobných českých seriálů (sitcomů) není víc, nic lepšího se už bohužel určitě nevymyslí tady u nás... ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden jediný díl, který byl o tom, jak se hlava rodiny snaží zabránit posílání peněz na indickou holčičku s velmi podivným jménem. Přišlo mi to celkem dobré - jednoduché, svižné a místy jsem se fakt dobře bavil. Kromě toho, na seriálu pracuje můj kamarád, takže pod 3 rozhodně nepůjdu a až se k tomu dostanu a zkouknu další díl, ještě to možná o něco zvýším. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

70% - Na český sitcom překvapivě dobré. Trapným scénám a postavám se sice Comeback neubránil, ale naštěstí nejsou tak časté (nebo často na scéně:). A je jedna velmi důležitá věc, která dělá dobrý sitcom dobrým sitcomem - tahoun, největší komik, hlavní hláškař, nebo si to nazvěte jak chcete. Zde je tato role splněna na jedničku s hvězdičkou (bravo Dejdare)... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem dobrý pokus o klasický americký sitcom v českém prostředí. Scénáristé vědí, jaký humor chtějí svému publiku prezentovat a skrze postavy se jim to daří. Bohužel často naráží na "obyčejnost" vtipů, které tu už často "byly" a tak mě osobně příliš nebaví. Samotný Ozák mi přijde nevtipný, ale občas zaperlí. Celkově to stojí za shlédnutí a pokud se autoři trefí do vašeho vkusu bude to spokojenost. U mě se to dostatečně nepovedlo a tak se ke Comebacku nemám vůbec chuť vracet. (Viděno: cca 5-6 dílů, úplnou náhodou nesystematicky:)) ()

Galerie (123)

Zajímavosti (186)

  • Ve 25. díle 1. série  "Prohozz" dává Ozzák (Martin Dejdar) v neděli ke snídaní na stůl čaj. Tomašovi (Tomáš Matonoha) dá šiřoký hrnek a Ivě (Kristýna Leichtová) úzký vysoký. V dalším záběru lze vidět spící Ivu, ale vedle ní záhadně leží Tomášův hrnek. (Norfice)
  • Herec, který představuje dalajlámu ve 20 dílu 1. série "Berňák", nemluví tibetsky, ale mongolsky. (Ezis)
  • V epizodě "Zdravý a nemocný" se v čase 00:21:03, kdy Marcela (Dana Batulková) pokládá telefon a z ucha jí jde kouř, mihne u jejího levého boku část hlavy osoby, která se skrývá za ní. (Karlas)

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama