Reklama

Reklama

Robocop

Trailer 2

Obsahy(1)

V roce 2028 je nadnárodní konglomerát OmniCorp vedoucím lídrem v oblasti robotických technologií. Jejich drony jsou již dlouhá léta využívány armádami po celém světě a OmniCorpu přibývají na účtech miliardy dolarů. Jedinou metou, kterou se jim dosud nepodařilo dosáhnout, je úspěch na domácí půdě, kde jsou jejich technologie stále považovány za příliš kontroverzní. Ale v jistém momentě přijde ke zlomu. Alex Murphy (Joel Kinnaman) je milující manžel a otec, který pracuje jako policista a dosahuje vynikajících výsledků v boji s kriminalitou a korupcí v Detroitu. Až do chvíle, kdy utrpí rozsáhlé zranění. OmniCorp najednou dostane jedinečnou příležitost - zachránit špičkového policistu. A tak se v odvážném experimentu zrodí RoboCop - napůl člověk a napůl stroj, dokonalý protivník všech kriminálních živlů. OmniCorp už plánuje jeho nasazení v co největším počtu míst, ale nepočítají s tím, že uvnitř stroje je myslící lidská bytost, která nedokáže potlačit vzpomínky na svou minulost. (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

alchac

alchac (hodnocení, recenze)

Beckett51

Pokud někdo nazve film stejným názvem, který nesl starší, populární snímek (v tomto případě Clash of the Titans), tak je jasné, že marketingově parazituje (nebo těží, aby to nevyznělo negativně) právě na pověsti staršího filmu. A určitě řada lidí na "nové" Titány šla proto, že se jim líbil starý snímek. Pokud ovšem tohle tvůrci zcela vědomě udělají, pak je ovšem naprosto v pořádku nový film srovnávat s tím starým. Čili pokud někdo řekne, že nový Souboj Titánů je sračka sraček jen proto, že ho srovnává s původním Soubojem Titánů, má na to podle mě plné právo.

na příspěvěk reagoval Beckett51

LokiZombie

LokiZombie (hodnocení, recenze)

tak nějak nevim co si o tomhle filmu myslet a co od něj očekávat. Nevim proč, ale v něčem mi to už teď připomíná Souboj titánů.

na příspěvěk reagoval Beckett51

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

alchac

né... já se to prostě rozhodl ignorovat. Jsem jaký jsem... a měnit to by bylo pokrytecké.

což možná způsobude to že je můj vrahopis spíše zhoršil než zlepšil.... nemohu se soustředit na dvě věci najednou.

Takže jsem prostě jednu vypustil a mám rázem klidné myšlenky....

Mnoho duší v jednom těle tvořící jeden celek... uklidnil jsem tím snad i ty hlasy. B)

alchac

alchac (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Můžeš být ujištěn, že přestaneš-li tapetovat každou diskuzi, na kterou vlezeš, přestanu se k tobě vydřovat, vydřit, či co jsi to měl vlastně na müsli. Nicméně máš pochvalu za snížení pravopysních chyp - že tys začal konečně používat nějaký chytrý SW? Tak ještě se nauč nacpat vícero reakcí do jednoho příspěvku - pak už půjdeš alespoň snadněji ignorovat.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ekylien

Rozhodně.... snad jsi to i pochopil jak jsem to myslel, narozdíl od jiných.

Myslel jsem toho co lepí ty plagáty... že to má jako Jop, plagotovač to asi nejspíš nebude... :D

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

alchac

Ty se raději moc nevydřuj.... máš akorát co říct, když já udělám nějakou chybu, nebo naopak máš pocit že jsem jí udělal...

K tématu toho většinou moc není.

Mimo jiné jsem to nemyslel jako urážku... Je tam dovětek Plagátový tapetovač.... prostě jak v v jednu chvílli na několika set fórech začal rozmisťovat... plagáty.... na pár jsem taky tak mi to přišlo příhodné... ten název zvolit. Rozhodně jsem tím nikoho nechtěl veřejně linčovat. Jako ty mě pořád :)

na příspěvěk reagoval alchac

alchac

alchac (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Ty někomu nadáváš do tapetovačů? Jen jsem po víkendu mrknul na čsfd na počet nových příspěvků u RoboCopa, hned jsem věděl, kolik uhodilo - nezklamals...

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Něco takového jsem měl namysli.

ZDE, TADY a TADY  :)

 

A nebo, když zvolily u toho názvu namísto klasického metalového desingu, spíš skleněný/plastový.

Tak třeba jestli tu viděl někdo Ultraviolet, ty podřadné vojáčky jak měly na brnění takovou pleksisklovou vrstvu což při nárazu mělo velice pěkný tříštíví efekt. :) což by zde bylo jen pro desing.... pro oživení, možná nějaké průsvitné části... kde by byla vidět použitá mechanika v akci, třeba paže lítka... prosvícený lehkými led diodami který by neměli rušivý efekt by taky nebyli vůbec špatný... :)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Beckett51

Bohužel né ani monstra... nebo bosáky, všechno už tu bylo.

Nebo když už se to povede, tak je to spíš než originální směšné.... víz třeba, vetřelec alá delfín z Prometheus... o těch hadech ani nemluvim. :) Prostě je potřeba vylepšovat to co už tu bylo.... ostatně na Robocopovy toho moc inovovat nejde... jeho základ konteptu kombinace člověka a stroje prostě konceptuálně obejít nejde.... základ byl dán před lety a ten se prostě musí dodržet. Jinak už to nebude Robocop, ale něco uplně jiného. Což by jsme nejspíš nechtěli. Pak by třeba potom už nepotřeboval ani ten armor, třeba něco nazpůsob maskota antivir Norton. :D

Hele... pracovat by se na tom určitě dalo. Ale já jsem v podstatě spokojený z tím jak to dopadlo. Bohužel z tím zbytkem... například z přílišným přehršlem né moc povedéné DSE( SCI?). To bych skritizoval určitě víc.... než výsledný zjev hlavního hrdiny a že mu ta "taktická" hodně sluší... :D

na příspěvěk reagoval Beckett51

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

canucks333 , nerdrage

Nechápem v čem přesně vykrádá a jiné filmy ne? :)

Opět poněkut pokrytecký názor protože SW samo o sobě si zase bralo inspiraci v mnoha filmech před tím.

 

Trochu připomíná mlčendlivého Snike z G.I. joe.

Nebo armor zase Batmana.... ale to by jsme tu pak byli nadlouho nadlouho co kde se tvůrci, či desingeři inspirovali. :)

na příspěvěk reagoval Beckett51

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Beckett51

Safra dobře.... přijímám. V pohodě už to neřeš. :)

Jsi první co se omluvil... i když necítím důvod proč.

Ale nejspíš to myslíš upřímně. Za to ti dík. :)

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

nerdrage

nerdrage (hodnocení, recenze)

canucks333

No jistě, jelikož tohle téma sahá v literatuře minimálně do 20. let 20. stol. Sám Vader je vykrádačka mnoha různých charakterů a vzhled jeho armoru je převzat od záporáka z The Fighting Devil Dogs . Neexistuje moc jiných úspěšných děl, které by v sobě měly tak málo originality, jako SW ;P 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Související novinky

Zemřel herec Michael K. Williams

Zemřel herec Michael K. Williams

07.09.2021

Ve věku 54 let tragicky zemřel známý charakterový herec Michael Kenneth Williams. Jeho nejslavnější rolí se jednoznačně stala postava Omara z chváleného seriálu The Wire – Špína Baltimoru. Objevil se… (více)

RoboCop našel režiséra

RoboCop našel režiséra

21.11.2019

Vycházející australský filmař Abe Forsythe (Little Monsters) byl čerstvě najat k režii chystaného filmu RoboCop Returns pro MGM a Atlas Entertainment. Forsythe tak nahrazuje Neilla Blomkampa, který… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Aronofsky a motorkář Tatum?

Aronofsky a motorkář Tatum?

15.09.2015

Loňský Noe sice rozdělil diváky na nadšené a trochu zmatené, nakonec ale vydělal 362 milionů dolarů, takže se dá považovat za úspěch. Co chystá režisér Darren Aronofsky (Fontána, Černá labuť) dál?… (více)

Reklama

Reklama