Reklama

Reklama

Robocop

Trailer 1

Obsahy(1)

V roce 2028 je nadnárodní konglomerát OmniCorp vedoucím lídrem v oblasti robotických technologií. Jejich drony jsou již dlouhá léta využívány armádami po celém světě a OmniCorpu přibývají na účtech miliardy dolarů. Jedinou metou, kterou se jim dosud nepodařilo dosáhnout, je úspěch na domácí půdě, kde jsou jejich technologie stále považovány za příliš kontroverzní. Ale v jistém momentě přijde ke zlomu. Alex Murphy (Joel Kinnaman) je milující manžel a otec, který pracuje jako policista a dosahuje vynikajících výsledků v boji s kriminalitou a korupcí v Detroitu. Až do chvíle, kdy utrpí rozsáhlé zranění. OmniCorp najednou dostane jedinečnou příležitost - zachránit špičkového policistu. A tak se v odvážném experimentu zrodí RoboCop - napůl člověk a napůl stroj, dokonalý protivník všech kriminálních živlů. OmniCorp už plánuje jeho nasazení v co největším počtu míst, ale nepočítají s tím, že uvnitř stroje je myslící lidská bytost, která nedokáže potlačit vzpomínky na svou minulost. (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

alchac

alchac (hodnocení, recenze)

Prometheus69

A čtels ty články, nebo sis jen prohlížel obrázky? Zaměř tedy, prosím, svou pozornost na konce prvních odstavců (případně pomůže gůgl translejtor). Už? Mimochodem teď jsem se znovu podíval na tebou zmíněný rogerkintův příspěvek a musím se mu na dálku omluvit - on v něm nikde netvrdí že pravá RoboCopova ruka je umělá, pouze ti odpovídal, proč není umělá. Bohužel jsem úplně zapomněl, že ty nejen že jsi pravopysní gramatyk jaxvyňa, ale ještě k tomu blb, co nerozumí významu česky psaného textu.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

CANNIBAL

Já už si teda trojku vůbec nepamatuju kromě toho, že mě teda vůbec nebavila. Dvojka byla ještě v poho i když na geniální jedničku se nic nechytá. Jinak řečnická otázka: Když nijak extra nedopadli pokračování, jak může dopadnout remake? Navíc když všichni víme, že původní film už to prostě překonat nemůže.

na příspěvěk reagoval jarkolar

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

CANNIBAL

"Za pomoci geniální desetileté Nikko, odbornice na počítače..."  Tak třeba já hodně nenávidím nadaný malý děcka obecně ve filmech, pak taky ženský se zbraněma, který působí pořád jak kdyby držely smeták . . . Ale tohle jsou detaily x), hlavní důvody jsou jinde :).

na příspěvěk reagoval CANNIBAL

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

alchac

Jo a taky ZDE.... nejspíš taky pózuje pro fanoušky. B)

Že zrovna ty tu mluvíš o papouškování.... mimo jiné zdůrazňuješ jen něco co už jsem se já tady sám ptal a zdůraznil to.

Bylo mi to vysvětleno a to si myslím že celkem logicky.

Ale tobě to zkrátka nestačí... první článek k tématu o ničem, druhý jakkbysmet.... na co jsi chtěl pouzázat to fakt nechápu... ano ta motorka se fakt povedla.

Určitě reálnějiší než třeba ta Batmanova, ale o té ruce je tam fakt minimum.

Tedy pokud jsi chtěl  na něco poukázat mylný papouškující mamlasy. :)

na příspěvěk reagoval alchac

alchac

alchac (hodnocení, recenze)

Prometheus69 , Sabrewulf

Spammer69: Ach jo... ano, tebou zmíněný příspěvek jsem četl a vzhledem k tomu, že v něm vůbec nechybí přesný odkaz na zdroj a není to tedy jen plácnutí typu "někde jsem asi četl že to prý je nějak...", tak tomu samozřejmě budu věřit a zaroveň budu ignorovat, že jsem si tady a tady přečetl, že to patrně tebou citovaný zdroj jen špatně pochopil, milý papuškující mamlasi.

Sabrewulf: Nepochop mě špatně - mě se dvojka také líbila, v řadě věcí možná víc, než jendička. Jen tam je podle mě absence toho Holanďana trošku znát :)

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

jarkolar

Neboj i taktická bude.... :D

Někde jsem tu viděl i metalovou verzi.... ale ta už možná až přílíš připomíná Rexe... :)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Nejen Robo  prodělal jistých nejen kosmetických změn..... :)

ZDE To má vážně cockpit nebo se mi to jen zdá?  8)

asi tuším kde vzali tu inpiraci...

na příspěvěk reagoval jarkolar

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

nwx , alchac

Jsem asi vyjímka, ale já miluju i dvojku. Brutální je možná ještě víc než jednička (Cain střílející do civilistů apod.), nicméně na jedničku samozřejmě nemá.

na příspěvěk reagoval alchac

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

nwx

Z hlediska Hi-tech to fungovat může dobře.

Jen Aby to pak nezabily přílíšným množstvím speciálních digitálních efektů.

Na které třeba dojeli novější SW. :)

Není třeba dodávat že z traileru je vcelku patrné že nejsou zrovna z nejkvalitnějších.... trochu působí uměle.

Tedy studeně, né tak jak by nejspíš působyt měli. :)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

alchac

Ta ruka není pravá... jen navozuje dojem že pravá je....

To máte z toho neustálího krytizování pořád, pro samí mindráky nečtete cizí příspěvky.

Přitom to Rogerkint tak dobře vysvětlil, nebo spíš Padilha. :)

Ve tvém případě Lupoočko se ani nedivím.... ale neživ prosímtě těmi tvímy mindráckými pohnutky ostatní kteří se toho tak rádi chytí. Teď budou mít všichni pocit že se k té ruce taktéž musí vyjádřit.

V originálu jí přece měl taky tak, jedna ruka byla čistě mechanická, fungovala  jako klíč.... ta druhá ruka byla odhalená?

na příspěvěk reagoval alchac

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Hudba v trialery: Position Music - Catastrophic

               album: Pillars of Creation         

           skladateľ: Jack Trammell

nwx

nwx (hodnocení, recenze)

Možná vznikne prima akčňák. Překonat originální RoboCop film ale není šance. V prvním filmu vše dokonale zapadá do sebe. Od začátku do konce ten film šlape. Ingredience naprosto vyvážené. Na ten film prostě nešlo ani kvalitně navázat, fungoval sám o sobě, nic dalšího nepotřeboval. Proto moc neuspěl Robocop2 ani další šílenosti. Nový RoboCop má šanci být OK, legenda z něj ale nebude. U filmu RoboCop1 se sešel Verhoeven, Weller, robosuit, perfektní soundtrack, 80. léta ve kterých vznikal, jednoduše dokonalý příběh. Není šance překonat. Měli tomu dát jiné jméno a neparazitovat na legendě.

na příspěvěk reagoval alchac, Prometheus69, Sabrewulf

alchac

alchac (hodnocení, recenze)

Prometheus69 , Sabrewulf

OhňonošiSuck&Lick: Ty jsi tady hlavně v zasírání diskuzí - v tom naprosto nemáš konkurenci.

Sabrewulf: Jo, ta ruka mě vyloženě sere. A obzvlášť ftipné bude, jestli s ní bude prorážet zdi, drtit kosti v železném stisku nebo tak něco :) Snad si na to teda alespoň dají pozor.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

No, jak se to vezme.To je věc názoru a taky úhlu pohledu. Lidská ruka není sama osobě vůbec špatná a může se mu dost dobře hodit, například ohledně pyrotechniky, kdy je potřeba šetrně a velice jemně bombu zneškodnit a co teprve bombu budoucnosti. Navíc tu lidskou ruku, jak již bylo řečeno nemá pořád. Bo přijde mi to rozhodně méně uhozený něž Elysium, kde Matt Damon má jen na sobě pár tyček a drátů a to mu stačí, aby mačkal ocelový vrata jako kus hadru. To už je mnohem ulítlejší bejkárna. Jinak věřím, že to horší jak seriálová Robochujovina z roku '94 to nebude. Že by ten seriál tenhle film debilitou přebil, to dost pochybuji. :)

Uživatel CANNIBAL smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

JohnyMaSpani

Jsou tam scény kdy tu ruku odhalenou má a jsou tam scény kde má obě.... stejné,  ta druhá je nejspíš nějaká výsuvná rukavice. Nejspíš má kibernetické obě... bráno z hlediska hranic lidského reflexu.... ale, jednu má přesto potaženou nějakou umělou vrstvou připomínající lidskou kůži pro zvláštní příležitosti.

Vysvětlení proč, je velice prosté, hledej ZDE.

Zhruba dole v polovině... :)

Ten přístroj o kterém mluvíš je nejspíš oblek samotný.... mimo jiné, co mi víme o dnešním lekařském inženírství. Některé věci třeba ještě čekají na svá odhalení. Víz sci-fi kontroverzní projekty typu "Motor na vodu a podobně. Třeba už existuje lékařství i na takové úrovni. Ostatně, Už se objevily technologie které umožňují třeba beznohým chodit. :)

No co, tak má mozek naložený v nějakém roztoku simulující lidské tělesné podmínky.To samí použily myslím že i v originálu.

Je to sci-fi všechno dovysvětlit nejde. ;)

Související novinky

Zemřel herec Michael K. Williams

Zemřel herec Michael K. Williams

07.09.2021

Ve věku 54 let tragicky zemřel známý charakterový herec Michael Kenneth Williams. Jeho nejslavnější rolí se jednoznačně stala postava Omara z chváleného seriálu The Wire – Špína Baltimoru. Objevil se… (více)

RoboCop našel režiséra

RoboCop našel režiséra

21.11.2019

Vycházející australský filmař Abe Forsythe (Little Monsters) byl čerstvě najat k režii chystaného filmu RoboCop Returns pro MGM a Atlas Entertainment. Forsythe tak nahrazuje Neilla Blomkampa, který… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Aronofsky a motorkář Tatum?

Aronofsky a motorkář Tatum?

15.09.2015

Loňský Noe sice rozdělil diváky na nadšené a trochu zmatené, nakonec ale vydělal 362 milionů dolarů, takže se dá považovat za úspěch. Co chystá režisér Darren Aronofsky (Fontána, Černá labuť) dál?… (více)

Reklama

Reklama