Reklama

Reklama

Robocop

Trailer 1

Obsahy(1)

V roce 2028 je nadnárodní konglomerát OmniCorp vedoucím lídrem v oblasti robotických technologií. Jejich drony jsou již dlouhá léta využívány armádami po celém světě a OmniCorpu přibývají na účtech miliardy dolarů. Jedinou metou, kterou se jim dosud nepodařilo dosáhnout, je úspěch na domácí půdě, kde jsou jejich technologie stále považovány za příliš kontroverzní. Ale v jistém momentě přijde ke zlomu. Alex Murphy (Joel Kinnaman) je milující manžel a otec, který pracuje jako policista a dosahuje vynikajících výsledků v boji s kriminalitou a korupcí v Detroitu. Až do chvíle, kdy utrpí rozsáhlé zranění. OmniCorp najednou dostane jedinečnou příležitost - zachránit špičkového policistu. A tak se v odvážném experimentu zrodí RoboCop - napůl člověk a napůl stroj, dokonalý protivník všech kriminálních živlů. OmniCorp už plánuje jeho nasazení v co největším počtu míst, ale nepočítají s tím, že uvnitř stroje je myslící lidská bytost, která nedokáže potlačit vzpomínky na svou minulost. (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Vraj sa chystá v blízkej budúcnosti keď už sme pritom práve aj film podľa MGS. Ak zvládnu narvať do filmu tak silný, do detailu prepracovaný príbeh s toľkými postavami, skvelou atmosférou, sci-fi prvkami, bohatou akciou a hlavne bad-ass Snakeom, majú moju poklonu. Niečo mi však vraví, že z toho bude iba ďalšia akčná popcornová séria. Jedine že by scenár písal sám Kojima.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

renegad

renegad: súhlasím

Prometheus69: neviem či sa inšpirovali práve Metal Gearom (inak srdcová záležitosť), ale vyzerá to fakt dobre. Posledný trailer nadupaný ako žiaden na nejaký nový film a myslím si, že Jackson urobí charizmatického záporáka aj z hrdzavého kredenca. I keď ten účes ma prvý raz skoro prizabil infarktom a druhý raz od smiechu. 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

renegad

no dávat sem asi videajka na prakticky totožné scény z MGS.... dávat raději nebudu. B)

Ale myslím si o tom svoje... to samé i o afru... které se do téhle doby prostě nehodí. :)

na příspěvěk reagoval Madsbender

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Prometheus69

No tie "mecha kurčatá" práveže nie sú zobrazením záporáka z 2. Je to nie celkom podarený vojnový droid ktorý OCP plánovala zaviesť ako pomocníka alebo dokonca náhradníka deitroitskej polície. Po jeho nezdare bol spustený program Robocop (dostal hlavnú prioritu). Robocop s ním bojoval keď sa pokúsil zatknúť vysokého úradníka OCP. V dvojke bol záporákom Robocop Mk. 2 v ktorom bol vstavaný terorista a drogový boss závislý na droge NUKE ktorý sa tuším volal Kane. A S. L. Jackson mi pripadá ako veľká ryba z OCP v pohode. Pred kamerami musí takýto človek vyzerať dobre aby mu ľudia dôverovali ale pod nalešteným vzhľadom sa ukrýva starý skúsený žralok ktorý sa stará len o svoje teplé miestečko.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Madsbender

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Barva

Mimo jiné že  Samuel L. Jackson.. jako záporák mi přijde dost nešťastná volba, z těmi dredy jak z nějakého C" filmu ze 70 let.... ech? O_O

Strašně mi to připomíná herní  stealth, akční, sc-fi... MTGS né tedy že před tím to vypadalo jinak.

I když vím že ty mechanický kuřata.... jsou zpodobněním záporáka z 2, ale hrozně mi to připomíná Gecco-boty.... doslova mám pocit že ve všech směrech vykrádá tuto herní sérii.... ale neříkám že to je špatně.

Právě naopak, pokud to studio vzalo právě tímhle směrem.... doufám že i finální záporák, bude třeba vypodobněním Raydena. Jako že Wampa.... dost pochybuji.

Jen aby tam neběhal na kuřích nožkách Sister, nebo Rey.... to už by bylo trošku moc. B)

na příspěvěk reagoval renegad

nerdrage

nerdrage (hodnocení, recenze)

Škoda, že Padilha nedostal volnou ruku, jelikož už takhle to působí velmi dobře i když do toho furt rejpalo studio. Snad z toho zachránil, co se dalo. Vypadá to, že jo.

Uživatel nerdrage smazal svůj příspěvek.

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

LizianShaw

Oh god, tak teraz sa už skutočne začínam tešiť. Akurát sa mi nepáči tá divne sploštená hava na tom novom plagáte. A staronový robotický oblek v závere - no paráda. Kinnaman vyzerá že bude v policajnej a hláškovacej pozícii rovnako skvelý ako v Zločine. Oh man, ja do toho februára nevydržím. Asi si znovu pozriem jedničku :D

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

renegad

Poslední dobou jsou všechny soundtracky na jedno EPICKÝ  brdo... takže dost pochybuju o tom že to v tomhle případě bude jinak. :)

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

alchac

Uvidíme, ale mňa prvý trailer príjemne prekvapil. Dúfam teda, že nesklamú moje pomerne vysoké očakávania. Už podľa toho kto všetko v tom má prsty by si naozaj mohli dať tú robotu, aby to dopadlo dobre. Ja im verím(zatiaľ).

alchac

alchac (hodnocení, recenze)

Madsbender

Souhlasím se Sabrewulfem. Padilha patrně nebude mít tak velký manévrovací prostor, aby něco výrazněji zachránil. Alespoň zatím to tedy tak vypadá.

na příspěvěk reagoval Madsbender

Související novinky

Zemřel herec Michael K. Williams

Zemřel herec Michael K. Williams

07.09.2021

Ve věku 54 let tragicky zemřel známý charakterový herec Michael Kenneth Williams. Jeho nejslavnější rolí se jednoznačně stala postava Omara z chváleného seriálu The Wire – Špína Baltimoru. Objevil se… (více)

RoboCop našel režiséra

RoboCop našel režiséra

21.11.2019

Vycházející australský filmař Abe Forsythe (Little Monsters) byl čerstvě najat k režii chystaného filmu RoboCop Returns pro MGM a Atlas Entertainment. Forsythe tak nahrazuje Neilla Blomkampa, který… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Aronofsky a motorkář Tatum?

Aronofsky a motorkář Tatum?

15.09.2015

Loňský Noe sice rozdělil diváky na nadšené a trochu zmatené, nakonec ale vydělal 362 milionů dolarů, takže se dá považovat za úspěch. Co chystá režisér Darren Aronofsky (Fontána, Černá labuť) dál?… (více)

Reklama

Reklama