Reklama

Reklama

Robocop

Trailer 1

Obsahy(1)

V roce 2028 je nadnárodní konglomerát OmniCorp vedoucím lídrem v oblasti robotických technologií. Jejich drony jsou již dlouhá léta využívány armádami po celém světě a OmniCorpu přibývají na účtech miliardy dolarů. Jedinou metou, kterou se jim dosud nepodařilo dosáhnout, je úspěch na domácí půdě, kde jsou jejich technologie stále považovány za příliš kontroverzní. Ale v jistém momentě přijde ke zlomu. Alex Murphy (Joel Kinnaman) je milující manžel a otec, který pracuje jako policista a dosahuje vynikajících výsledků v boji s kriminalitou a korupcí v Detroitu. Až do chvíle, kdy utrpí rozsáhlé zranění. OmniCorp najednou dostane jedinečnou příležitost - zachránit špičkového policistu. A tak se v odvážném experimentu zrodí RoboCop - napůl člověk a napůl stroj, dokonalý protivník všech kriminálních živlů. OmniCorp už plánuje jeho nasazení v co největším počtu míst, ale nepočítají s tím, že uvnitř stroje je myslící lidská bytost, která nedokáže potlačit vzpomínky na svou minulost. (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Šindy

Tak o tom žiadna, na originál to ma´t nebude nech by to robil ktokoľvek a akokoľvek, to vyplýva už zo samotnej podstaty.

Šindy

Šindy (hodnocení, recenze)

Uvidíme, jak to dopadne v kinech. Ale plně se ztotožňuji s Wellereim, který řekl: "RoboCop... It's very hard to beat that movie. They can't make it." Ano, jsem skalní fanoušek původního RoboCopa, ale nejsem zastánce žádného remaku. Navíc, když se tady tvůrci do něj naváží a při tom, díky němu vůbec něco točí. To je na pěst. Tohle mě absolutně neoslovuje . Nějaký panák v gumovém obleku ani nemůže.

na příspěvěk reagoval Madsbender, Sabrewulf

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Šindy

Svoj názor pokojne vyjadri, ale netvrď tu niečo, čo nemôžeš dokázať. S takým obsadením a reklamnou kampaňou si Robocop na seba zarobí šubydup. Problém remakov je v tom, že prvý spravili bratia Lumiérovci ešte pred koncom 19. storočia... takže im to asi tak ľahko nevyrozprávame. A porovnávať to s prípadom Total Recall, ktorý si zobral na starosť rejža Undrvŕldu a už trailerov bolo jasné, ako to dopadne, je celkom odvážne. Hlavne keď sa nejednalo o remake pôvodného filmu, ale úplne nová adaptácia Dickovej poviedky - Verhoeven si totiž všetky tie veci ako Mars, kyslík pre všetkých, mutanti at´d. úplne vymyslel. Pôvodná zápletka bola len o chlapíkovi, ktorý chce prežiť dobrodružstvo, a tak mu Recall dá k tomu príležitosť v simulácii života bývalého špióna s vymazanými spomienkami. Howgh

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Šindy

Smrtonosná pasca je prípad sám o sebe, mňa zničil fakt, že tak debilný scenár, dialógy a rádoby vtipné hlášky som už dávno nevidel. Brúz Vilíž bol strašný, no ten jeho syn bol ešte horší. A to, že sa celý dej presunul do Moskvy bola iba čerešnička na torte... 

Šindy

Šindy (hodnocení, recenze)

Prometheus69

No, já z toho celkově nejsem nadšený a asi ani nebudu. Trailer na Smrtonosnou past jsem neviděl, film ano a upřímně, co tě poslalo do kolen? :D Tohle už není smrtonosná past. S prvníma třema to má málo společného. :) A závěr si na základně traileru nedělám. Spíše celkově z toho jak to vypadá, co říkají herci a tvůrci, kteří se mimochodem naváží do původního RoboCopa... Stačí mi jak dopadli remaky z poslední doby a  třeba nový Total Ŕecall nesahá tomu původnímu ani po kotníky... :)

na příspěvěk reagoval Madsbender

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Šindy

Plno lidí na to půjde možná jen že to vypadá jinak.... než by se od toho čekalo. Jako dělat předčasné závěry z jednoho jediného traileru....?  Podobně jsem narazil u Smrtonosné pasti: Opět v akci... trailer mě naopak hodně nenatchnul, výsledný film dostal doslova do kolen..... :)

Z Traileru na Robocopa taky nejsem zrovna 2x odvařený, ale stejnou chybu už 2x neudělám... vytvářet si předčasný závěry na základě pár scén z filmu... ale no tak. B)

na příspěvěk reagoval Šindy, Beckett51

Šindy

Šindy (hodnocení, recenze)

Na trailery kašlu. Já tu taky cítím potenciál. K tomu, že si to na sebe těžko vydělá a horko těžko zaplatí. Ale tak asi ano. Ono je to vlastně takový RubberCop pro děti. Nic jiného to není a původním RoboCopem to má společného asi jako Star Wars s pornem. Hlavně Padilha a spol. by se měli krotit. Všichni se chvásvají, jak mají rádi originál a v interview si dělají prdel z původního RoboCopa. Z tohodle klasika jako z původního RoboCopa nebude. Níkdy. A konečně by tam někdo v Hollywoodu měl pochopit, že remakovat filmy je zlo...

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Madsbender

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Šindy

ty jsi vtipálek.. Hlavně pokud tohle soudíš z trailerů, resp. traileru 2, který je velká pecka a je z toho cítit potenciál. A i kdyby to kvůli politice hlavounů Hollywoodu nakonec nebyla, stále doufám v nějakou např. dvd verzi, protože režisérovi věřím

Šindy

Šindy (hodnocení, recenze)

Upřímně, nepřeju nikomu nic zlého, ale téhle na pohled sračce přeji aby to byla sračka. Už jen to jak se vyjadřují o původním RoboCopovi mě celkem vytáčí. Kéž by to byl zářný příklad toho, že na klasiky se šahat nemá. A pan Kinnaman se  může snažit jak chce, ale RoboCopem nikdy nebude. Ten je jenom jeden, pane Wellere. A to jste vy.. :)

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Prometheus69

herrWorm

herrWorm (hodnocení, recenze)

Prometheus69

"Mimo jiné, jak jsi si jistě už všiml já většinou nepíšu přímo... vždy se snažím použít jistý typ... šifry z nápovědou.... v jistých případech né vždy."   Ty už vážně nevíš, jak popřít  svojí jednoduchost, Míšo :D

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Beckett51

Reagoval jsem jak jsi to napsal....

"no tak robotickou rukou nemůže onanovat, tak mu museli jednu tuku nechat lidskou přece....."

 

Má odpověď... A čím prosímtě? (Otázka je myslím že jasná... ale stručně on-nená-už-čí-překvapit. :)

 

No taky by mě zajímalo kde to má nabíječku a jak dlouhá je ta šňura. :P .... tady už muselo být každéme jasné, v jakých sférách se svou narážkou pohybuji...

 

Mimo jiné, jak jsi si jistě už všiml" já většinou nepíšu přímo... vždy se snažím použít jistý typ... šifry z nápovědou.... v jistých případech né vždy.

Kdybych napsal rovnou že nemá ptáka.... tím pádem nemá co" honit.... bylo by to hodně suché. :)

na příspěvěk reagoval Beckett51, herrWorm

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Co? Bolek se o mě zmínil? No to to trvalo... :D

Né... mám sice celé epochy času... ale ten jen bezúčelně a nečině plyne okolo mě.... takže bych ani neřekl. B)

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Tiež si nemyslím, že by s tým mal byť nejaký veľký problém - a ja som sa s tým vyrovnal už teraz.

vegetol.mp: ja som ešte väčší, ale iniciujem sa tak na 5 diskusiách naraz :DD

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Nekaz mi dojem z Kinnamana ako Robocopa - i ke´d s jeho talentom si mal vybrať radšej feťácku drámu s oscarovými ambíciami :(

Související novinky

Zemřel herec Michael K. Williams

Zemřel herec Michael K. Williams

07.09.2021

Ve věku 54 let tragicky zemřel známý charakterový herec Michael Kenneth Williams. Jeho nejslavnější rolí se jednoznačně stala postava Omara z chváleného seriálu The Wire – Špína Baltimoru. Objevil se… (více)

RoboCop našel režiséra

RoboCop našel režiséra

21.11.2019

Vycházející australský filmař Abe Forsythe (Little Monsters) byl čerstvě najat k režii chystaného filmu RoboCop Returns pro MGM a Atlas Entertainment. Forsythe tak nahrazuje Neilla Blomkampa, který… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Aronofsky a motorkář Tatum?

Aronofsky a motorkář Tatum?

15.09.2015

Loňský Noe sice rozdělil diváky na nadšené a trochu zmatené, nakonec ale vydělal 362 milionů dolarů, takže se dá považovat za úspěch. Co chystá režisér Darren Aronofsky (Fontána, Černá labuť) dál?… (více)

Reklama

Reklama