Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malá modrá stvoření, která žijí šťastně ve své šmoulí vesnici, ohrožuje  nepřítel - čaroděj Gargamel se svým kocourem Azraelem (tato dvojice nápadně připomíná biologa Jaroslava Flegra s jeho Micíkem). Když se snaží čelit jeho útoku, unikne šestice Šmoulů - Taťka Šmoula, Šmoulinka, Mrzout, Nešika, Koumák a Směloun - časoprostorovým portálem a octne se v New Yorku. Tady se po krátkém bloudění dostane do bytu novopečeného viceprezidenta pro marketing kosmetické společnosti Anjelou Patricka a jeho těhotné manželky Grace. Patrick má spoustu starostí se svou zaměstnavatelkou Odile, která neví, co chce, ale požaduje, aby to dostala, ale Grace zaujme k modrým pišišvorům od začátku kladný postoj. Gargamel, který touží získat ze Šmoulů jejich magickou modř, je ovšem pronásleduje i v New Yorku, kde démonicky na nejrůznějších místech vystupuje z kouře, a získá si dokonce přízeň Odile, když nečekaně omladí její matku. Gargamel zajme Taťku Šmoulu a na ostatních Šmoulech je, aby ho osvobodili... (TV Nova)

(více)

Diskuze

reich

reich (hodnocení, recenze)

Gargamel: Azraeli žiješ ještě? Já ty pitomý malý Šmouli dostanu. Azrael: Jsi mrtví? (na Gargamela). Suproví hlášky!!

Lu Tze

Lu Tze (hodnocení, recenze)

Může to být jen shoda okolností ale v roce 2006 začalo Sony pracovat na zfilmování Pratchettova Svobodného Národu (o Nac Mac Fíglech) - což je přesný opak Šmoulů. Leč kvůli nepochopení jejich charakteru a vytvoření scénaře ala Disney jim to Terry zatrhnul v roce 2009. No co o dva roky později tu jsou Šmoulové. A můžu říct že jsem rád, být to Fíglové asi bych to nerozdejchal.

Uživatel Lu Tze smazal svůj příspěvek.

Vratik

Vratik (hodnocení, recenze)

Učím se na státnice, krásné odreagování, samozřejmě mířená na mladší generace. Ale co, když se zpívá při práci, jde to lépe. :) Harris ale opravdu nic moc.

Uživatel Vratik smazal svůj příspěvek.

MikeCool

MikeCool (hodnocení, recenze)

Sem si pustil šmouly(film) a po deseti minutách jsem to musel vypnout jak mě to nebavilo :-DD

Renie42

Renie42 (hodnocení, recenze)

tak jsem se na to koukla a mě se to líbilo. viděla jsem to z titulkama, clumsy, brainy, dokázala jsem je přiřadit k nešikovi a koumákovi. a ta hláška gargamela: jseš mrtvej? asi dvakrát to tam bylo :-)

AndreyCSFD

AndreyCSFD (hodnocení, recenze)

JohnnyiS: pamatuješ si dobře, nebyl - mezi ,,starými" šmoulíky má být prej nejvíc cool.

maniacxl

maniacxl (hodnocení, recenze)

Příjemná vzpomínka na modré mládí..Ve 3D fakt povedený,hudebně též zdařilé.Vtipné,veselé,však do té doby,než nastoupili herci.To byl děs!Ale já tam byl kvůli těm malým belgičanům,a ti mně naštěstí nezklamali.Gargamel taky mohl budit větší"respekt".Ale jinak jo,čekal jsem větší průser.65%.

Renie42

Renie42 (hodnocení, recenze)

chci se na to kouknout, ale bojím se, že tu moji duši zklame jak si je pamatuju kreslené. a co teprv jejich jména. budou mít stejné jako dřív, neb amíci jim vymyslí nová?

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Honza95

Honza95 (hodnocení, recenze)

AndreyCSFD: Někde jsem četl, že tři jablka na sobě je jeden šmoula. :D

AndreyCSFD

AndreyCSFD (hodnocení, recenze)

Iks: tak samozřejmě, že tenhle film je účelový - jenom ten merchandising -  šmoulu nalepíš na všechno a zvlášt ted před začátkem školního roku. Děcka budou chtít se šmoulou i ořezávátko a penízky se jenom pohrnou. Ten film je jen trošku dražší a delší reklama na produkty se šmoulama. A co teprve zisky z prodeje knihy a komiksů.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

AndreyCSFD

AndreyCSFD (hodnocení, recenze)

Honza95: to u nás nemáme, nebo jsem to neviděla. Kolik že je jeden šmoula, at se můžu taky poměřit:-)

Honza95

Honza95 (hodnocení, recenze)

AndreyCSFD: Já taky ne. :D Kam jsem se v albertu hnul, tam byl šmoula. :D Jsem ještě zjistil, že měřím 9 šmoulů. :D

AndreyCSFD

AndreyCSFD (hodnocení, recenze)

Honza95: :-), do reklamy museli dát velký peníz. Už dlouho nepamatuju takové promotion.

Honza95

Honza95 (hodnocení, recenze)

AndreyCSFD: Není úniku, my máme Albert od bytu 50 metrů, a kartičku mi dali automaticky, ani se neptali jestli jí chci :D Prostě: Tady máte kartičku :D Ale jsou docela pěkné. :D

AndreyCSFD

AndreyCSFD (hodnocení, recenze)

Honza95: To ráda přenechám mladším. Beztak jich mám někde ještě plnou krabici z dob dávno minulých :-)

Waizi

Waizi (hodnocení, recenze)

JohnnyiS: Tady se můžem zase bavit o rozlišném hodnocení filmu. To, že někdo dá šmoulům více jak jednu hvězdičku neznamená, že je to kvalitní film. Ale mohl se tomu dotyčnému líbit a k tomu nepotřebuje žádnou inteligenci.Někteří při hodnocení neposuzují kvalitu filmu, ale to jak se u filmu bavili oni samotní.

Waizi

Waizi (hodnocení, recenze)

JohnnyiS: Zase jiný názor, na posouzení kvalitního a nekvalitního filmu nepotřebuješ inteligenci. Tu si klidně nech na nukleární fyziku, IT technologie a charakteristicky stejné věci, kde inteligenci potřebuješ. Posuzování filmů nemá s inteligenci vůbec nic společného. Šmouli jsem ještě neviděl, ale to že někomu padne/nepadne do vkusu nedělá člověka inteligentního/neinteligentního. Šmoulové se klidně můžou líbit člověku, který pracuje pro NASA a udělal prestižní školu v Americe bez ztráty květinky. Naopak se nemusí líbit člověku, který nevyšel základní školu a momentálně kope kanály.

Honza95

Honza95 (hodnocení, recenze)

AndreyCSFD: Nene, naplno se to rozjede až zítra. :D Budeš sbírat kartičky? :D

Bolldar

Bolldar (hodnocení, recenze)

JohnnyiS: I u nekvalitního filmu se můžu dobře pobavit ;o)
Například většinu béčkových hororů beru jako komedii, a jsem spokojen. Pokud je beru jako horor.. no .. většinou kravina beze špetky vkusu. Ale čest vyjímkám.

Waizi

Waizi (hodnocení, recenze)

Aluminium: Mě vůbec zarazila jeho věta o filmovém vkusu :D Nevím každého názor, ale filmový vkus ti sakra ovlivní hodnocení filmu ;) Možná je moje IQ právě 80-, ale pokud ti nějaký film nepadne do vkusu, jeho hodnocení nebude asi takové, jako by ti do vkusu padl :P

Aluminium

Aluminium (hodnocení, recenze)

JohnnyiS: úprimne, ja sa na tento film nechystám a nechystám si ho pozrieť ani keď vyjde na DVD, len ma zarazila tvoja veta o IQ, to je všetko :D.

Apuť

Apuť (hodnocení, recenze)

Vyborny pribeh, po cely cas som sa bavil hlavne na Gargamelovi

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Earl_23

Earl_23 (hodnocení, recenze)

On tam hraje Neil Patrick Harris? Tak to se možná na Šmouly přece jenom podívám :). Do kina mě to sice stejně nedostane, ale počkám si na DVD.

Holubicqa

Holubicqa (hodnocení, recenze)

Teda nevím, co je na traileru špatného. Ten třetí je skvělý a už jen u toho jsem se bavila, takže si myslím, že ani film nebude odpad. A náhodou mi to přijde jako docela fajn nápad, hodit Šmouly do našeho světa. Těším se.

AndreyCSFD

AndreyCSFD (hodnocení, recenze)

macejo: já nevím, ale tenhle film si nechám ujít. Šmoulové jsou u mě zafixovaní jako lesní skřítci, kteří nepatří do města, natož do dnešní doby. Amíci totálně zmrvili tu naivitu a kouzlo, které Šmoulíci představovali.

LokiZombie

LokiZombie (hodnocení, recenze)

,,Hey, Barney, o co, že se nedokážeš vyspat se šmoulinkou?" ,,Challenge accepted!"

macejo

macejo (hodnocení, recenze)

Nachádzam sa momentálne v USA u segry. FIlm už mal premieru na ktorej som sa zučastnil a musím povedat že som bol velmi milo prekvapený- čakal som nejaky rodinny filmiček ale neuveritelne som sa bavil a film ma zaujal. Trailer som videl a bol som zhrozený ale ked som si pozrel film bol som priam ohromený- určite odporúčam a ja si to ešte raz pozriem ked sa vratim,,,

dan.pacino

dan.pacino (hodnocení, recenze)

Dnes jsem film viděl v Bruselu, v kině IMAX v Bruparku. Vřele doporučuji. Neil prostě boží. Bohužel mi to ještě nejde ohodntit. Dávám mu 5 hvězd. Navíc tu měli naprosto úžasnou premiéru :)

Související novinky

Kdo namluví nové Šmouly?

Kdo namluví nové Šmouly?

15.06.2015

Celovečerní návrat Šmoulů vydělal před čtyřmi lety přes půl miliardy dolarů. Pokračování ale nedalo ani 350 milionů, takže se v Sony rozhodli celou sérii restartovat. Modří nezbedové se vrátí do kin… (více)

Ježek Soník běží na velké plátno

Ježek Soník běží na velké plátno

11.06.2014

Že neznáte nejrychlejšího ježka na světě? Tak to jste zřejmě nevyrůstali na videohrách od Segy. Sonic the Hedgehog (u nás jako ježek Soník) je legendární protagonista roztodivných hopsaček, především… (více)

Rychlá rota míří do kin

Rychlá rota míří do kin

04.02.2014

Správný... zásah... v tu pravou chvíli mám, když přízrak... temný... svým rejdům šanci dá... na velkém plátně! Ano, čtete správně. Slavný animovaný seriál, na kterém musela vyrůstat většina uživatelů… (více)

Reklama

Reklama