Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mark Hoffman (Costas Mandylor) pokračuje v krvavém odkazu svého mentora Jigsawa (Tobin Bell), jenž před léty celou zvrácenou hru odstartoval. Kdo si pro tentokrát zaslouží bojovat o svůj život? Jaké hračky čekají na ne zcela nevinné oběti? A hlavně, řekl už mrtvý Jigsaw své poslední slovo? Jednu z rolí v šestém dílu slavné krvavé série získala vítězka soutěže Scream Queen hudební stanice VH 1 Tanedra Howard. Název soutěže odkazuje na titul scream queen, který kdysi nosila herečka Jamie Lee Curtis za účinkování v hororech jako Mlha nebo série Halloween. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (532)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Charlie Clouser: 1. In Ashes They Shall Reap ,2. The Last Goodbye ,3. Reckless Abandon ,4. Your Soul Is Mine ,5. Warpath ,6. Code of the Road ,7. Genocide / Saw VI Remix ,8. Ghost in the Mirror ,9. The Countdown Begins ,10. Still I Rise / Saw VI Remix ,11. Dead Again ,12. Dark Horse ,13. Cut Throat ,14. Never Known ,15. Roman Holiday ,16. The Sinatra ,17. Lethal Injection ,18. More Than a Sin , ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Super, skvělé. Návrat SAW opět na 5* z mého pohledu. Trefné flashbacky, na „pilu“ velice dobře podaný příběh, klasicky výborné gore a dobře obsazení herci do nelichotivých rolí obětí. Příběh se zase velice znatelně doplnil. Zasloužených 90%. A teď si zase rok kecejte ty vaše „kidy!!“ „a kolik bude SAW? 33,55,99,3600?, To už je sedmička? atd….já se můžu jen smát ;-). Pořadí: SAW 1,2,6,5,4,3. ()

Reklama

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

KURVA! KURVA! KURVA! To si ze mě asi fakt děláte prdel. Totální zklamání. A jelikož chci nasrat i ostatní tak začnu spoilerovat. Film začíná scénou, kdy si má nějakej špekoun odřezávat kusy masa. Už při téhle scéně jsem nevěděl, jestli se mám smát nebo brečet. Tato scéna zároveň ukázala jakým směrem se bude tento film ubírat. Další věc, co mě nasrala byla, že scénáristům zjevně došli nápady, a tak všechny otázky (a že jich je: bedna pro Jill, dopis pro Amandu, pitva Jigsawa atd.), které se už táhnou asi od třetího dílu jsou zodpovězeny naráz a tak je v tom strašnej chaos. Jsem moc zvědav, co dají do sedmičky, protože všechno co mě nebo diváky zajímalo již zde bylo zodpovězeno a tak ani není třeba se na další díly těšit. Další věc co mi lezla na nervy bylo, že tam umírali nevinní, jen kvůli tomu, aby zkoušený viděl jak umírají, což v předchozích dílech nepřipadalo v úvahu. Jediné pozitivum, oproti dvěma předchozím dílům, je pouze to, že to není tak strašně předvídatelné a párkrát jsem byl i překvapen. Ovšem s prvními třemi díly to nelze vůbec srovnávat. Jinak agent Erickson a jeho pomocnice Perezová zde dokonali svou pouť demencie (nechápu jak někdo s tak dlouhým vedením může dělat u FBI) a je tu závěr. Závěr je totální zmatek. Opět následuje zadanou kolej a to je, že všichni musí chcípnout díky svojí blbosti. Tak se i stane (navíc se jedná o kopii konce trojky). A třešnička na závěr. Jill omráčí Hoffmana, nasadí mu masku roztahovačku a bez jakýchkoliv pravidel ho pošle na smrt. Zemře? To bohužel nevím ani já a nejsem si jist, jestli to vůbec ví tvůrci. Vysoké hodnocení tak trochu nechápu. Možná, že až to uvidím někdy v klidu doma, zvýším hodnocení, ale prozatím je to pro mě zklamání. Velké zklamání. UPDATE: Tento film jsem chtěl nakonec ohodnotit třema hvězdama, jenže poté, co na mě zaútočili psychicky narušení fanoušci, jsem se rozhodl, že hodnocení ponechám. UPDATE: Tak zase zvedám hodnocení, protože film za debilní fanoušky nemůže. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Je to furt dokola a tady šla navíc dolů kvalita i kvantita gore-scén ... Každopádně jedno se musí této sérii nechat, ten vygradovaný konec ... Možná už jen kvůli němu vždy hned koukám na další a další díl, když se kolem posledních 20 minut rozjede ta úúúžasná "saw-melodie", která začne gradovat a scény se začnou vršit na sebe jak skládačka, do toho mluví své proslovy a soudy Jigsaw, a vše se spojí v jeden někdy lepší, jindy slabší celek ... Každopádně to provedení tradičního závěru je od prvního dílu špičkové ... i když stále dokola ... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Další perfektní díl série je tady. Film pod vedením nového režiséra má svižnější tempo než v předchozím filmu Saw V. Více se režie a technická stránka podobá režisérovi Darrenu Lynn Bousmanovi (Saw II, Saw III, Saw IV). Film klasicky začíná tam, kde skončil předchozí díl. Je zde dost kravavých pastí, nejkrvavější a nejlepší pastí je začátek, kdy si černoška uříznu ruku, aby přežila. Ostatní pasti jsou rovněž krvavé. Příběh jednoduchej, flashbacky tu jsou také, podobně jako v pátém dílu. Opět mě velmi baví herec Costas Mandylor hrající zrádného detektiva Hoffmana. Dostal mě naprosto konec, kdy jsem si už myslel, že Hoffman umře a on se z toho opět dostal. Pro mě další povedenej díl, který se dost vyrovnává dvojce. 96% = ***** ()

Galerie (62)

Zajímavosti (20)

  • Tanedra Howard dostala roli ve filmu díky své účasti a vítězství v americké reality show Scream Queens. (Chatterer)
  • Director's Cut (režisérský sestřih) byl hotový už 6. června 2009. (Duoscop)

Reklama

Reklama