Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto speciálním dílu se podíváme na shrnutí první a druhé řady seriálu, rekapitulaci hlavní dějové linie a představení hlavních postav včetně několika ukázek z třetí série. (TomikZlesa)

Recenze (6)

H34D 

všechny recenze uživatele

Pokud někdo, stejně jako já, očekával něco jako intro k třetí sérii, či informace o životě "těch druhých", pak bude nejspíš zklamán, neboť Tale of Survival opět a zase shrnuje uplynulý děj (1.+2. série) a dopředu nechce prozradit prakticky nic. Skalní přiznivce by však na nadcházející díly mohl naladit dobře... Kdyby se jednalo o max. 15 minutový svižný sestřih. Takhle z něj mohou těžit zase jen ti, kdož (sú boží bojovníci) nedávali pozor a potřebují si doplnit mezery v základním vzdělání seriálu Lost. Ovšem tak mě napadá, zda jsou zrovna tito příležitostní diváci vůbec zvědaví na nějakou rekapitulaci a jestli by radši nebyli vrženi rovnou do akce... 5/10 ()

Dharter 

všechny recenze uživatele

Dnes se píše 19. ledna 2010, a je zajímavý den (hodně sněhu tady v Praze). Ještě zajímavější je však fakt, že se blíží šestá série Lost, a někteří si před premiérou s06 dávají předchozí série tohoto výjimečného seriálu. Mezi nim jsem i já samozřejmě. Pustil jsem si tedy i tento rekapitulační speciál. A ano, takhle si rekapitulák představuju (viz pro srovnání Lost: The Journey). Pokud bych o seriálu nic nevěděl, a jen viděl tenhle pokus seznámit diváka s charaktery postav, pak by mi seriál nepřišel zajímavý. Důvod, proč je tenhle speciál natočen tak, jak je, je ten, že je určen pro nepravidelné diváky, nikoliv pro nováčky. ✔ ()

Reklama

Reklama