Reklama

Reklama

Dva studenti střední školy, Dean a Emma, uvízli na tropickém ostrově. Aby přežili, musí se spoléhat jeden na druhého. Zatímco poznávají sami sebe a zároveň i jeden druhého, vzplane mezi nimi láska. Dva spolužáci – premiantka Emma a flákač Dean - jedou společně s dalšími studenty lodí na školní výlet do Trinidadu. Přestože mají pramálo společného, ocitnou se oba na divoké party na palubě. Během zákroku policie přepadne Emma do moře a Dean ji přes palubu skočí zachránit. Dvojice pak na bezmotorovém člunu pádluje tak dlouho, než narazí na opuštěný ostrov. Zatímco je zoufale hledají rodiče, Emma s Deanem se ve snaze přežít spoléhají jeden na druhého. Čím více času spolu tráví, tím jsou si také bližší. Navzdory rozdílným povahám mezi nimi vzplane láska. Jak se však dny na ostrově mění v týdny a týdny v měsíce, začínají Emma s Deanem pochybovat o možné záchraně. Co když v Modré laguně zůstanou až do smrti? (HBO Europe)

(více)

Recenze (77)

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Opravdu nevím, proč to všichni hejtí! Je to úplně normální, blbá romantika, která stačí. Rozhodně to není nic strašného. Hlavní dvojice je sympatická, roztomilá a hezká. Neviděl jsem originální Modrou lagunu, i když ji doma mám na DVD, prostě jsem ještě neměl náladu si to pustit. A teď se budu muset otřepat z tohohle, než si to pustím. Dialogy nejsou strašné, párkrát se možná i pousmějete. Kamera i hudba ujdou. Nejhorší na celém filmu je jedna (protože jich tam víc není) akční scéna, kde hlavního kluka pronásleduje nespecifikovaná kočkovitá šelma, on zakopne o větev, vydá zvuk jako by se mu něco stalo a vidíme jak k němu šelma skáče. Následuje střih na hlavní hrdinku jak ho hledá a po chvilce ho najde (nečekaně) jak vedle něj leží mrtvá kočka a on má obličej od krve. To byl opravdu WTF moment. Ale pak se jdou vesele mazlit pod vodopád, takže to je hned dobrý. Není to nic světoborného, ale jako oddychová romantika to musí stačit snad každému ;-) ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Dvě totálně nesympatický paka se během školního výletu absurdně ztratí a zůstanou na opuštěným ostrově, kde jim opička krade věci. Pokud znáte ty slavné 2 díly Modré laguny, tak věřte, že ty jsou oproti týhle teen srágoře skvělý filmy. Tady je nejzajímavějším faktem příšerně špatný nasvícení před zeleným plátnem, jakože jsou ti dva někde na člunu na opuštěným moři. Herci to nejsou, a pokud jo, tak příšerní, scénář je možná obohacený o život v civilizaci, ale celý je to šíleně špatný, ale i hlavně nudný. Kdyby to bylo alespoň zábavný, ale ne. Tohle je jen blbost bez ničeho. ()

Reklama

Daniel2003 

všechny recenze uživatele

Na tohle se prostě nejde zlobit. Je naprosto jasný, pro koho a proč to vzniklo. Holky budou pouštět slzy, že neskončily na ostrově se svym idolem a kluci zase budou přemýšlet, jaktože tomu klukovi nerostou vlasy, vousy a chlupy obecně. Je to nereálná, ale krásná romantika. Co chtít od teen romantickýho filmu víc? ()

klapqua 

všechny recenze uživatele

Na tomto filme nebolo krom toho vodopádu, akože lagúny, fakt nič pekné ani dobré... Herci nula bodov (to že sú krásni mi je u prdele, keď kolo herectva ani nešli), príbeh nula bodov, prostredie "najs" a soundtrack dajme tomu znesiteľný. Je fakt vtipné a až zázračné, že tie deti tam mali prežiť tri mesiace a prakticky žili len z banánov, ale na váhe nič nestratili!! Nemali žiletky, ale stále boli do hladka oholení... Nemali vlasové príslušenstvo, ale účesy mali nonstop perfect.... sladký holý úd, pardon, hollywood... Keď to všetko podtrhnem a sčítam, tu jednu hviezdu dať môžem, ale vidieť to už nikdy v živote nechcem! ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Vystajlovaná neškodná asexuální romance, která s tím původním celkem kultovním a originálním filmem nemá krom tématu Robinsonů na pustém ostrově vůbec nic společného. Hlavní hrdinové jsou více vyžehlení, upravení, nudní a ten kluk, kterému drží účes alá Justin Bieber po celou dobu, tak sorry ... ale jemu jsem nevěřil, že by na takovém ostrově přežil den. Ta holčina byla aspoň hezká, ale podtrženo sečteno, dokoukal jsem to jen proto, abych to mohl srovnat s tím originálem. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama