Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lost: Revelation je po Lost: The Journey v pořadí druhá rekapitulační epizoda seriálu Ztraceni. Sledujeme zde shrnutí příběhů dvou skupin trosečníků, které se vzájemně prolínají, od ztroskotání na tajuplném ostrově, až po jejich nešťastné střetnutí. Tento film, o délce jedné standardní epizody, doprovází vypravěčský hlas Petera Coyota. (Hurley)

(více)

Recenze (10)

H34D 

všechny recenze uživatele

V pořadí již třetí (pokud počítám dobře, tak druhý byl Destination: Lost) rekapitulační díl Lostu, který přišel do amerických televizí po vánoční pauze a devátém dílu druhé série. Letmo zopakuje základní události seriálu a pak se směle vrhá na druhou sérii a život druhé skupiny přeživších na opačné straně ostrova. Pro příležitostného diváka se může jednat o užitečnou věc, protože jesti mu nějaké díly unikly, tak by se v natolik zapleteném a provázaném seriálu jako je Lost, orientoval jen stěží, pro ostatní však Lost: Revelation nemusí znamenat vůbec nic. 5/10 ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Zrejme som tu jediný, kto pozeral seriál s ročnou prestávkou... Preto považujem túto rekapituláciu za priam geniálnu, vďaka ktorej vlastne nemusíte ani pozerať prvé dve série a rovno sa môžete vrhnúť na tretiu :-)... ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Takovéhle rekapitulace jsou dobré pro někoho, kdo se seriálem začíná a chce třeba navázat na to, co zrovna běží. Kdo všechny díly viděl, možná se bude i nudit. ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Stejne jako u Lost: The Journey - Tem kteri videli ba primo hltali vsechny dily Lost, toto neda vubec nic noveho... ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Dokument o stopazi jednoho dilu Lost. Jsou v nem predchozi udalosti smrsknuty do cca pul hodiny (a pak ze je potreba mit tolik dilu/serii :). Zbytek je vyplnen rozhovory s herci a scenaristy. Neprinasi zadne nove a podstatne informace ale je aktraktivni pro fanousky jedhoho z nejlepsich serialu vubec. Myslim ze byl vysilan zacatkem roku 2006 v USA. ()

Reklama

Reklama