Reklama

Reklama

Elitní speciální jednotka je poslána do Bolívie, kde mají za úkol laserem označkovat dům, ve kterém se zdržuje drogový magnát. Tým svůj úkol splní, ale těsně před startem letadla, které má označené místo vyhodit do povětří, si vojáci všimnou, že tam ilegálně pracují děti. Chtějí akci okamžitě zrušit, ale velitel Max to odmítá. Chystá se cíl zničit za každou cenu. Tým neváhá, vrhne se do boje a děti ještě před náletem odvede. Cíl je pak zničen. Protože ale není jak dostat děti pryč, uvolňují jim vojáci svá místa v helikoptéře a sami zůstávají na zemi. Stroj je chvíli po vzlétnutí zasažen střelou a exploduje. Vojákům je jasné, že terčem útoku byli oni, ne děti. Proto se rozhodnou zmizet v bolivijské metropoli. O několik měsíců později je ale kontaktuje půvabná dívka Aisha, která jim nabízí volnou cestu zpět do USA a zosnování pomsty. Po návratu domů se jejich cílem stává konvoj, ve kterém má jet tehdejší velitel akce Max... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (504)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Rozhodně vypnout mozek a naladit se nostalgicky, asi jako když jste sledovali osmdesátkové akční seriály. Pak si Lůzry užijete jako já. Zamrzí snad jen ta uspěchanost, celý film je jak sledovat to rychloposuvem. Sice nemáte čas se nudit, ale třeba oba hlavní záporáci, kteří kolem sebe celou dobu budují auru obrovské síly a schopností jsou pak doslova "zabiti". Ale jinak je film nabitý pěknou akcí a několika skvělými hláškami (většinou právě při vzájemné konverzaci těch dvou zlých) a na vypuštění po únavném dni ideální. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Rozjezd je paradni, i kdyz je to cely znacne stupidni a hraje to jen a pouze na efekt. Predstavuje se particka drsnejch, namakanejch, hlaskujicich "vojaku", mezi kterejma je Evans trochu jako pest na oko, ale je z nich nejzajimavejsi a nejzabavnejsi. Cely je to natoceny samozrejme co mozna nejvic cool, zpomalovacky, kamerovy filtry, prestrelky a jedna hlaska za druhou. Takze jsem vypnul mozek a bavil jsem se. Jenze bohuzel nekdy po pul hodine filmu dojde tempo a misto aby v podobnym duchu jel az do finale, zacne se vic kecat a kdyz uz dojde na nakou akci, tak neni nijak zvlast oslnujici, zaporak v podani Patrica je spis vtipnej nez aby pusobil nebezpecne a krome sceny zahrnujici letadlo a motorku uz me nic moc nezaujalo. Takze po slibnym zacatku to postupne sklouzlo az na 3*. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Moje emoce si při sledování těchto tupomyslných výplachů prostě nemohou pomoci! Hlášky, výbuchy, klipovitá akce, řízný soundtrack... prostě to žeru! Po A-Teamu sice již tak nehltám, ale pořád si chutné kousky podobně vytříbené podívané dokáži užít. Hodinka a půl utekla jako nic, a i když napětí a vtip nejsou zdaleka tak dobře dávkovány, jako v případě již zmíněného blockbusteru, usínání při sledování Losers rozhodně nehrozí. Zoe Saldana je také daleko větší roštěnka než agentka ve slunečních brýlích, která se v A-Teamu ani neráčila obnažit... U mně s tímto filmem absolutní spokojenost. Beru to jako ryzí nefalšovanou zábavu: pustit, užít si adrenalin a zběsilou jízdu, vypnout. Tahle partička mě slušně pobavila, a kdyby tedy nakonec ta dvojka vznikla - klidně i pro videa - jdu do toho zas. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Wannabe A-Team, jemuž chybí ingredience k nášupu pro opravdové chlapy. Především pak pot, týmová chemie a charismatičtější herci. Znuděný Elba a šašek Evans, který by ustál se ctí i reklamu na nízkotučné jogurty, všechno nezachrání. Ne, když mají co do činění s necharismatickým zbytkem týmu (Morgan filmem jenom propluje, Zoe by neuškodila anglická snídaně), záporákem, jehož trapnost není ani zdaleka tak záměrná, jak měla být, a především hlavním strůjcem celého průseru - Sylvainem Whitem. Režisérem, který nemá vkus (kýčovité barvičky komiksovou stylizaci nedělají) a co je horší, ani výraznější cit pro seřízení filmového tempomatu. Losers působí přesně jako práce klipaře-rutinéra. Obstojné obrázky jsou cool tři minuty, kdy v pozadí vyhrává řízný soundtrack, a jakmile písnička skončí a obrázky mají začít vyprávět a dávat smysl, začne se film děrovat jak vyzrálý ementál a místo gradování přichází jen nesmyslné zahlcení. Zvraty, akcí... ohranými hláškami. Být mi dvanáct... ne, beztak bych nadával. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Relativně povedený, nicméně poněkud nenápaditý akčňák, využívajících snad všech možných myslitelných klišé daného žánru. Hlavně úvod, kdy hlavní hrdinové zachraňují děti, to je prostě síla:) Režie je...dobrá, Sylvain White je rutinér, nemá žádný styl, ale to vlastně nevadí. Obsazení je povedené, proti tomu nelze nic namítat. Chris Evans hláškuje, Morgan je rozenej vůdce atd. Příběh je ne zoufale, ale přesto docela dost přímočarý. Různé zvraty nejsou tak nečekané, jak tvůrci zamýšleli. Očividné je půjčování si z bondovek, A-Team byl bezpochyby nemalou inspirací. Hrdinové jsou... kladní. Záporák je komicky až bondovsky (z filmů s Rogerem Moorem) vykreslen jako naprostej megaloman, samozřejmě má po boku neustále namakanou gorilu (trefně obsazený Holt McCallany). Scény s ním jsou všechny naprosto WTF a zajišťují nemalou část celkové zábavy. Akce není moc, ale když už na ní dojde a nějaké auto vyletí do povětří, tak to za to stojí. Rating PG-13 se na snímku pochopitelně dost podepsal: zabíjení je zde hodně, krev žádná. ___ Jako letní pohodová zábava fungují The Losers obstojně, ale mozek je potřeba zahodit někam daleko. Někomu to možná sedne víc, ale do kina za peníze bych na to nešel. Tohle je prostě jednoznačně "modrá zábava", hrozný béčko, výsledné hodnocení zde tipuju tak na 67%. ___ Jinak z komiksové předlohy jsem si před filmem naschvál přečetl jen jedno číslo, takže o věrnosti adaptace zatím nemůžu soudit. PS: Ukázalo se, že původní komiks je nápaditější a zábavnější, než film, ale také to není žádná výhra. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Chris Evans měl při natáčení zamaskované mj. i jedno z tetování na pravém rameni (čínský znak), což jde dobře vidět na začátku filmu. V čase 01:18:04 však můžeme v záběru toto tetování zahlédnout, protože jej filmaři zamaskovat zapomněli. (Elizabeth13)
  • Vo filme je scéna zo satelitu Arecibo, ktorý sa nachádza v Porto Rico. Arecibo sa objavil už v bondovke Zlaté oko alebo sci-fi Kontakt. (Wargoo)

Související novinky

Zoe Saldana znovu v akci

Zoe Saldana znovu v akci

05.02.2017

Neytiri z Avatara, Uhura ze Star Treku, Gamora ze Strážců Galaxie, Aisha z Parchantů, Cataleya z Colombiany... Zoe Saldana má s akčními hrdinkami tunu zkušeností. V nejbližších letech bude nakopávat… (více)

Comicsové Mýty mají scenáristku

Comicsové Mýty mají scenáristku

20.01.2015

Stříbrnému plátnu střídavě kralují comicsové adaptace od Marvelu a DC, neměli bychom ale zapomínat ani na Vertigo. Dospělácká odnož DC nám dala filmy jako Constantine, Dějiny násilí, V jako Vendeta… (více)

Alex Cross se vrátí

Alex Cross se vrátí

23.08.2010

Že si postavu s tímto jménem nedokážete hned zařadit? Nápověda: Morgan Freeman. Ano, Cross je agent FBI a prvotřídní psycholog, kterého si pamatujeme z thrillerů Sběratel polibků a Jako pavouk.… (více)

Tak trochu jiný Kurýr

Tak trochu jiný Kurýr

21.08.2010

Jeffrey Dean Morgan se pokouší uchytit jako hrdina akčních filmů. Charisma na to má, ale prozatím se mu to kdovíjak nedaří – v Strážcích hrál vedlejší postavu a letošní Parchanti dojeli na… (více)

Reklama

Reklama