Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kouzelná školka je cyklickým a inspirativním pořadem pro děti předškolního věku. Důraz je zde kladen na jemnost, „hladivost“ a především srozumitelnost nejmenším divákům (3-6 let). Jeho posláním je děti zaujmout, navázat s nimi dialog, povídat si o světě, který vidí kolem sebe, seznamovat je se základními etickými hodnotami a přitom jim nebrat dětství a pomocí her a „hraní si“ v nich rozvíjet jejich fantazii. Pořad je doplněn dvěma až třemi pohádkami a snahou je, aby jedna byla zahraniční provenience a druhá z tradiční české školy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (169)

montenegro 

všechny recenze uživatele

Na to, aby se někam na chvílo odložilo dítě, je to asi dobré, ale fakt nechápu, kterého chytrolína napadlo, že je dobré na předškolní děti v televizi šišlat- patlají i tak samy dost. Jednu hvězdu za Michala, který je schopen něco i sám vymyslet. Pravda je, že se mě to již několik let netýká, takže všechny ty hodné babičky dědy a jiné hodné strýčky a tetičky neznám, ale občas někde letmo zahlédnu a zaslechnu- a zdá se mi to pořád stejné= trapné. ()

slowfox 

všechny recenze uživatele

Komentáře tipu "František je idiot" a "pro děti asi dobrý, ale mě se to nelíbí" mě fakt dostaly. Kouzelná školka je pořad pro nejmenší děti a ne pro fajnšmekry nebo pro intoše, podle toho by se měl taky hodnotit. Michal Nesvadba je dobrej blázen a do pořadu pro děti se perfektně hodí, jeho moderování pořadu je nápadité a pro děti zábavné a poučné zároveň. Ale na CSFD zrejmě všichni od plenek sledovali filmy od Kurasawy. ()

Reklama

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

JOOOO! Tenhle seriál je absolutní nářez!! Poslední díly sice trošku zaostávají ale i tak má Magic Kindergarten absolutně pomalé tempo a tisíce rad do života!!!!!! Když zkouknete všechny epizody alespoň prvního roku vysílání,,, máte zaručený bohatý život!!!! Kromě absolutně přehrávajících a tupohrajících herců tu máme totálního drsňáka Františka Beznohu a jeho gang trpaslíků!!! Kdyby tohle běželo v kině, nenechám si ujít ani jednu zatracenou epizodu!!! A to do kina moc nechodím!! Tahle show je vlastně totální masakr pro blázny a doporučuji si vám koupit necenzurovanou verzi - to pak bude teprve zábava. Pro děti tohle 100% není ale můžete jim alespoň pustit francouzskou vykrádačku tohoto pořadu!! Objektivně za 6* bohužel jsem se překlikl na 3* a jsem líný to spravit. ()

TruthPreveal 

všechny recenze uživatele

Pořad určený pro děti předškolního věku tu budou hodnotit dospělí lidé, to je fakt logika :D. Je jasné, že když vám není 5 let, tak se vám pořad líbit moc nebude a bavit už rozhodně ne. Já jakožto normálně smýšlející člověk (čili ne totální dement) též hodnotím za děti a tak trochu i za mě, neboť jsem na kouzelné školce též vyrůstal a rád na ni stále vzpomínám. :) ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Já vyrůstal na Štěpánce a Čertíkovi Bertíkovi a jak to člověka poznamená, o tom ví jen pamětník. Kam se na ně hrabou nějaké školky...i když obsazená je hodně výživné. Molavcovou nesnáším odjakživa, Nesvadbu taky a ti ostatní jsou též velké peklo. Nechtěl bych být fakan, povinně usazený před obrazovkou:-))) ()

Galerie (51)

Zajímavosti (11)

  • Michal Nesvadba po 24 letech ukončil účinkování v Kouzelné školce. Poslední díl s Michalem Nesvadbou byl odvysílán 30. června 2023. (TomasSlach)

Reklama

Reklama