Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Monstrózní tříhodinové přenosy vydatně proložené reklamou, s nekonečným čekáním na další song, mne neskutečně otravovaly. Několik kladů jsem však pro sebe našel: 1. vítězný nemotora Chodúr mne bavil, 2. přítomná kapela o několik tříd přehrála utahané Pajky pajk, 3. porotkyně spontánně pějící doprovodné vokály, 4. břitký Habera, 5. zpívající citrón. Zaskočilo mne, že Markíza měla, z pro mne nepochopitelného důvodu, výrazně lepší zvuk než Nova, takže můj televizor přispěl do koláče na Slovensku.. ()

stration odpad!

všechny recenze uživatele

Tato Superstar posunula naši zábavu zase hlouběji do bahna (chcete-li do prdele). Největší katastrofa je Jandová! Ta ženská snad půl roku nešukala. Její sexuální narážky na každého normálně vypadajícího soutěžícího jsou příšerné, stejně tak rozebírání vlastní menstruace. Po dlouhé době jsem se strašně styděl, že jsem alespoň dvě pokračování shlédl. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Docela mě udivuje, že se zde v hodnocení objevují i takovéhle, konzumní společností nečekaně obdivované pořady, kde se z neznámých puberťáků a postpuberťáků snaží dělat banda rádoby důležitých porotců hvězdy první kategorie. Jako ty děcka zpívat umí, to nemůžu říct ale dělat z toho takhle zbytečně nafouknutou bublinu mi přijde absurdní a tak trochu trapné. Jak už jsem psal je to pořad pro konzumní společnost, kterou si převážně stanice Nova úspěšně vypěstovala za celou dobu svého působení a tito lidé, kteří zapínají televizy, ne kvůli kvalitním filmům ale primitivním pořadům a seriálům budou tuto dojnou krávu živit nadále a jelikož to "novácký" hlavouni vědí budou nás těmito koninami zásobovat nadále a z lidí dělat stádo tupých ovcí neschopných svobodného myšlení, které si svobodně nechá pumpovat tyto s*ačky do hlavy. Co se týká soutěžících, tak to jsou rychlokvašky, o kterých se bude půl roku mluvit a poté si na ně nevzpomene nikdo a tím nikdo myslím opravdu NIKDO. Ani ty pipiny co tam piští jak protržený, kvůli nějakýmu ulízanýmu smradovi. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Komerčne zneužití súťažiaci v nablýskanej relácii, ktorá žije z minulosti a kŕmi ľudí sprostosťami. Táto karaoke šou nabrala medzinárodnej podoby a chcela vyťažiť najmä z blízkosti oboch krajín. Táto séria ma neoslovila, akurát mi z nej utkveli štyri výrazné momenty. Tou bol výstrih Dariny Rolincovej, skoro vždy porotcovsky zaujímavý Pavol Habera, český Tom Jones v podaní Martina Chodúra a záverečné vystúpenia Miroslava Šmajdu. Ale z tých komerčných šou som videl aj horšie. Až taký veľký výplach mozgov, že by som tomu mal dať horšie ako jednu hviezdu to nebol. Ale musím uznať, že do určitej miery aj toto výplach mozgov bol, jednoducho to bola taktiež nafúknutá bublina, ktorá rýchlo spľasla. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Je chybou samotného formátu, na kterém je superstar postavena, že lidi zajímá hloupost/trapnost/stupidita/demence snad ještě více než skutečné hledání dobrých zpěváků a zpěvaček? Hledání pěvecké superstar se s dnešní dobou změnilo na hledání nejlépe zpívajícího pěkného člověka a tak samotný výsledek asi nebude to pravé pro milovníky skutečného zpěvu. Na druhou stranu, formát superstar není špatný a v mnohém dává velké skupině lidí možnost slyšet objektivní (spíše objektivnější) názor poroty než svých kamarádů a rodičů (o jejich názoru a otevřenosti nebudu radši nic mluvit, vždyť dnešní neupřímná doba má na obrazovce velké množství ukázkových případů -> viz. hvězdná pěchota a stovky dalších...). Ohledně poroty, je poměrně nekompromisní, často dává na vzhled více než by měla a jsou v ní dvě pěkné ženy (i když občas volí poměrně nesmyslně hrubý a drsný jazyk včetně skrytých významů...). Nijak mi nevadí ani moderátorská dvojice, takže vcelku spokojenost, teď už jen kdo vyhraje... Typicky americké "emoce patří na obrazovku" už je někdy šíleně trapné:( ()

Galerie (9)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama