Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Fandím s citronem – 1838:-D Když česko-slovenská superstar, pak třeba Miro Žbirka a Magda Šalamounová, ta se ve druhé české sérii nedostala do finále - http://www.youtube.com/watch?v=gIpukqX7yH4. Nebo Petr Bende a Dara Darinka Rolins - http://kultura.idnes.cz/muj-mily-kde-se-mi-toulas-zpiva-slovensky-dara-rolins-petrovi-bendemu-1kr-/hudba.asp?c=A090902_081857_hudba_jaz. Jsem zvědavý, jestli se zrodí nějaká podobná pěvecky kvalitní slovensko-česká dvojice.___________________ Fandit s citronem nemá cenu. Soutěž není o zpěvu, ale o přesvědčování, aby diváci posílali esemesky. Komu a proč? Moderátorsky ubohé. Mareš před - náctiletými soutěžícími a jejich fanoušky exhibuje (propagaci rádobyvtipů o drogách a sexu fakt nechápu) a Banášová ho nezkrotí. Scénáristicky ubohé. Z medailonků soutěžících bylo nejlepší domácí video, zpovědi na křesle pravdy nebo na kolotoči, to zavání jednoznačně odpadem! ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Nebudu si hrát na kdovíkoho, je to jen zábava, i když porota stojí za kulový (dvě nadržený pepiny, jeden kořeň s vlasy připomínajícími psí uši a konečně Mr. Arogant). Jejich buranské chování je ukázkové a to, jak s chutí ztrapňují lidi, mi přijde nechutné. Obvykle mám rád česko-slovenské projekty (nechovám vůči Slovákům žádné negativní postoje), ale superstar, jakkoli se tváří solidně, je vlastně jen pitomá fraška. Cesta k hudebnímu úspěchu vede skrz les dřiny, dřiny, objíždění všemožných akcí a postupného vzestupu, ne přes pár vystoupení na TV Nova. Ani za pár minut slávy (té i té) bych se před ty čtyři šoumeny nešel ztrapnit...to si radši budu brnkat na kytaru ve zvukoodolném krytu hluboko pod zemí a představovat si to rolling stoneovské tisícihlavé publikum před sebou...a ochutnat kus slávy, polní trávy... ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Neverím týmto falošným hodnoteniam ,ktoré tu poväčšinou vidím. Káždý, naozaj každý ,kto má hudbu rád ,túto šou aspoň trochu sledoval. To, že sa to hanbí /ale, prečo?/ priznať, je jeho problém. Áno, súhlasím väčšinou sú to puberťáci,ale mnohí z nich dokazujú , že spievať vedia. Všeobecne mala slovenská superstar lepšiu úroveň ako česká /nemyslím,lepších spevákov/ , ale po troch sériách to už začínalo upadať. Urobiť československú superstar bol ohromný nápad ako vzkriesiť a zatraktívniť tento projekt. Dvojica moderátorov Mareš a Banášová bolá skvelá a vtipná . Adela mala spočiatku riadne navrch ,ale postupne sa Mareš chytil a nesklamal. S porotou som bol spokojný, ale bez Haberu si to neviem predstaviť.Jednoznačný líder a nenahraditeľný porotca. Chodúr bol od začiatku jednoznačným favoritom, ale čím viac sa blížilo finále, tým menej bol zaujímavý a naopak Šmajda sa z pozície outsidera svojimi perfektnými výkonmi dostal zaslúžene až do finále. Páčila sa mi aj Dominika Stará, hlavne zabila tou francúzkou piesňou. Keďže Chodúrovci boli dosť chudobná rodina tak aj preto som bol rád keď si finančne polepšil práve Chodúr.Prešiel celou súťažou takmer bez zaváhania ,takže si zaslúžil vyhrať aj napriek tomu , že ho Šmajda párkrát zatienil. Super projekt , ktorý opäť spojil Čechov a Slovákov. Nehanbím sa priznať, že som sledoval všetky prenosy a pozriem aj ďalšiu ak bude.100%. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Víte, co dělá medvídek koala, když hoří les? Hoří taky.“ Žiadny posun kvality dole ani hore, ale v rámci možností uspokojivá stagnácia, obohatená o spojenie dvoch národov. Neuznávam „celebrity“ ako sú Rolincová, Jandová, Banášová, Ciberej a Mareš. Uznávam, že počas konkurzov to tvorcovia s porušením ľudskej slušnosti, dôstojnosti, etiky a morálky prehnali. Ale akonáhle prestalo ísť o ponižujúcu „Hviezdnu rotu“ a do semifinále postúpili skutočné talenty (čím nechcem povedať, že SuperStar je – či niekedy bola – IBA o spievaní), úroveň stúpla. Nie prudko, ale stúpla. Dokonca musím uznať, že Mareš a Banášová sú veľkí profesionáli. Plus poteší pohodový porotca Ondřej Hejma. ()

HoneyBunny

všechny recenze uživatele

Stále doufám, že spojení se Slovenskem přinese vyčichlému českému superstarování nový dech. Před pár lety jsem na Markýze sledovala tu slovenskou řadu s Dominikou Mirgovou a ta mě příjemně překvapila spoustou nových prvků (zpívání ve dvojicích, unplugged večer atd.). Leoš Mareš se celá léta neobtěžoval změnit svůj moderátorský styl, takže je stále stejná vlezlá dětina, už se teda moooc těším na jeho "originální" česko-slovenské špičkování s Adélou. PS: Taky se pořád nemůžu zbavit pocitu, že sleduju pořad, který je nekolik let za zenitem. Asi jako by se teď Nova vytasila s česko-slovenským Big Brotherem. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama