Reklama

Reklama

VOD (1)

Luke je osiřelý streetový tanečník, který se zoufale snaží vyhnout vystěhování z jediného domova: starého skladiště v New Yorku, které je rájem pro mladé tanečníky z celého světa. Tato de facto rodina má taneční skupinu (dance crew), House of Pirates. Aby skupina přežila, musí porazit své dlouholeté rivaly, House of Samurai, v blížící se soutěži World Jam Competition, kde nejlepší týmy z celého světa soupeří o obrovskou finanční odměnu. Luke v různých undergroundových tanečních scénách ve městě hledá nové talenty, které pomůžou Pirátům vyhrát World Jam. Nakonec najde přesně dva tanečníky, které potřebuje: NATALIE, tajemnou streetovou tanečnici a MOOSA, komediálního tanečníka z druhého dílu filmu, který je nyní v prvním ročníku na New York University. Natalie má tajemství, o kterém Luke neví, a které může zničit jejich začínající romanci a vše, co Piráti vybudovali. Piráti dají dohromady úžasnou taneční sestavu, kterou jim ale Samurajové ukradou. Jak se čas krátí, Moose se obrátí na svou starou skupinu MSA o pomoc. Budou Piráti a MSA schopni dát dohromady nové taneční číslo na poslední chvíli? A bude to dost dobré, aby porazili nejlepší streetové tanečníky světa? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

No, co vlastně. Je to další taneční průměrný film, který nám vlastně moc neřekl. A proč to pojmenovali jako Let's Dance 3, když tu žádná spojitost s předchozími díly není? A proč se zdržovali točením 3D? Já jsem sice film s brýlemi neviděla (tím nemyslím s dioptrickými), takže to zřejmě nemohu ocenit. Ale co jste tam vy, kteří si ,,užívali 3D formát, viděli zajímavého? Nic, že?! Chachá, já to říkala!! Ale když už nic jiného pochválím alespoň nějaké scény. Tak například začátek a konec, neboli malý film Luka. Nebo jak hlavní hrdinové stojí na stříšce před/pod mostem a pouštějí bublinky/kousky pití do vzduchu. Velice romantické! Ale teď přejděme k taneční stránce. Opravdu nemám ráda tento moderní tanec, street dance, říkejte si tomu jak chcete, takže při tanečních místech jsem se kapku nudila. Ovšem kromě toho, jak Luke cvičí s Natalie. Tam jsou totiž prvky baletu a ten je přeci jen zajímavější než hop skok krok. Takže, radši si pustím jedničku, než se dívat na namachrovaný debílky promenádující se po džemůůů! (Vórld džém!) ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Tezko na cvicisti, lehce na bojisti... taky mam rad tenhle RPG styl ... kdy je velke finale uz jen takova nutnost. ale teprve na ceste na vrchol same teprve zalezi a o tom to take cele tak nejak i je. Zajmavi jsou i mimoradne dobre podane battle strety kdy nemate pocit ze sledujete bezny hudebne tanecni film jako ty dva predesle, ale opravdovy akcni souboj v matrix stylu. :) Na pribehove vate uz mi tak asi neseslo... stacilo mi ze jsem se bavil. Jako ze ja temhle podobnym filmum zrovna neholduju, takze jsem se tez zdrzel i komentare. I tak mi to stacilo, nevim co by od toho lidi jeste chcely? To prostredi, obvlaste pak prostredi doupejete luxusni. :) Obdivuji tyhle lidi, i kdyz nejsou buh vi jaci herci... prenest svuj vnitrni boj do podoby reci tela... to se proste musi umet. Ja si akorad umim slapnout na vlastni ruku. :D ()

Reklama

Seti 

všechny recenze uživatele

Sérii Step Up definují dvě základní charakteristiky - solidní taneční kreace a zbytek marnost nad marnost. Třetí díl ve druhém bodě nijak nevybočuje, ovšem tentokrát na mě příliš nezapůsobily ani ty tancovačky, o pokusech o parkour ani nemluvě (druhý díl na tom byl podle mě s choreografií lépe). Musím bohužel konstatovat, že jsme si kvalitativně docela pohoršili. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Oproti prvním dvěma dílům je ten ústup kvality znatelný. Rick Malambri je jen slabým odvarem Hoffmana a Tatuma. Nicméně stálo to má svoje kouzlo a stále mi zůstává rozum stát nad tím, co tam ti lidé bez kostí a úponů provádějí. Závěr jsem doufal, že bude v poněkud větším stylu, ale tvůrci dali přednost hře barev. Škoda, alespoň, že tam potom nastoupily malý děti. Soundtrack je taky slabší než u předchozích dílů, ale přesto všechno nevidím důvod, proč by čtyřka neměla být kvalitní. ()

Terez.S 

všechny recenze uživatele

Další z tanečních filmů, který (speciálně tady na čsfd) budou lidi buď milovat a nebo nenávidět. A já patřím spíš k té první skupině. Vždycky mě mile překvapí, že vymyslí další úžasné choreografie, že se neopakují .. Herci/tanečnící byli sympatičtí, talentovaní a (samozřejmě) krásní, potěšilo mě propojení s prvním (Camille je sestra Tylora Gage) i druhým dílem (MSA crew) a celkově se na to příjemně koukalo. Jedničku to v mých očích "nepřekonalo", ale líbilo se mi to víc než dvojka. Plus mě velmi potěšilo původní znění!!! ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Jedná se o první film série, který nezmiňuje Maryland School of Arts ani město Baltimore. (Cheeker)
  • Ve finále, když Julian dává kolem krků tanečníků řetězy, má na sobě střídavě bundu a tílko. (Aknah)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama