Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného hitu Step Up, který dobyl v roce 2006 americké scény, vypráví o rebelce Andie (Briana Eviganová), která začínala jako pouliční tanečnice, ale poté, co se jí podařilo dostat se na prestižní uměleckou školu v Marylandu, se musí nejen vyrovnat se svým minulým životem, ale najít také způsob, jak začít nový. A co jiného by jí mohlo pomoci než tanec? Nejprve změří své síly s nejlepším spolužákem Chasem (Robert Hoffman) a pak ji čeká boj v baltimorském tanečním klání. Podaří se jí splnit si své sny a postavit most mezi minulostí a budoucností? Režii amerického hudebního dramatu má Jon M. Chu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (347)

Bart 

všechny recenze uživatele

O co byla jednička horší než běžná produkce hudebních a tanečních filmů, o to je dvojka ještě horší než jednička. Dvojka totiž navíc ještě postrádá poutavý příběh. Rolička hlavního hrdiny z jedničky (Channing Tatum) byla naprosto zbytečná. Celý film se dá charakterizovat slovy Street Dance. O tom to opravdu tentokrát je. Ale bohužel jen o tom. Jen pro skalní. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Now you're talking... totiž dancing. Ano, jistě, příběhově a herecky je to stále zoufalství, ale cit pana Johna M. Chua pro kameru a práci s tanečníky pozvedá tuhle jinak zapomnění hodnou naivní limonádu na úroveň "má smysl se na to podívat". I pokud vás s tancem, neřku-li přímo s uličním tancem, nepojí nic kromě vědomí o jeho existenci, stejně vás nemůže nezaujmout to, co se vám tady bude ukazovat. Primárně je to ovšem film přímo pro příslušníky různých skupin "z oboru", a jak vidno, je jich (v kombinaci s dětičkami vypatlanými Hanou Montanou a Háj Skůl Muzikály) dost na to, aby se vyplácelo čas od času něco takového natočit. Ale trojka jde zase o kus dál a výš;) Pro dvojku smířlivých 60% za technické kategorie a umělecký dojem. ()

Reklama

themic 

všechny recenze uživatele

Klasika. Člověk od filmů tohoto typu nemůže moc očekávat, protože je to většinou jen o scénách plných klišé atp.. Tento film je hlavně o tancování a myslím, že je to zpracované celkem dobře. Musim říct, že choreografie byla zpracovaná skvěle, ale to je asi jediný co v tom filmu je na úrovni, takže nic víc v tom nehledejte. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Po stránke hereckej mi to nie je sympatické obsadením. Po stránke tanečnej a hudobnej je to veľká paráda. Choreografie sú ešte prepracovanejšie než v prvom diely. Celková atmosféra je na výbornú, veď scény v klube s Tatumom, scény v hale so záverečnými tancami, vonku počas filmu, či najmä tanec na vode vonku na záver boli pohladenie mojej duše milovníka tanca a hudby. Je to síce západná kultúra, ale bolo to perfektné. Nemusím tú afektovanú a prehnanú snahu o imidž hip-hoperov, ale tu to bolo celkom uveriteľné. Farebnosť, efekty, nasvietenie u mňa spôsobili ako by mi srdce bilo spolu s týmto filmom. Hip-hop kultúra na vrchole, odvtedy síce sa niekedy inovuje, v niečom vyvíja, ale v podstate už len stagnuje. Dnes už mladá generácia frčí skôr na akejsi zmiešanine tanečno-techno-pop kultúry podporovanej najmä DJ umelcami, dnes je to z veľkej časti dosť komerčné a trápne zas z iného smeru. Umelci ako David Guetta, Rytmus, Flo Rida, Rihanna, Lady Gaga, Katy Perry, Justin Bieber, Selena Gomez, Bruno Mars, Jessie J, LMFAO, Paul van Dyk dnes udávajú hlavný prúd a to už nie je pre mňa. Let's Dance 2 bola posledná naozaj tanečná filmová záležitosť, ktorú som si ozaj užil, uvidím kedy sa zas tak zabavím. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

První díl se mi líbil, ale dvojka mi bohužel přišla o dost slabší. Nejvíc mi ais vadilo ústřední duo, které mi prostě nebylo vůbec sympatické. Děj mi tentokrát přišel vyloženě blbý, a bohužel né tou sympatickou formou jako v jedničce. Naštěstí tu zůstává stále povedená choreografie a hudba, což jsou dvě věci, které z toho dělají nakonec celkem koukatelný filmek. Na rozdíl od jedničky ale nemám chuť to vidět znova, a ani z toho nemám takový hezký pocit. Škoda. /viděno na PC(DVDrip): 45% a 2*/ ()

Galerie (60)

Zajímavosti (8)

  • Robert Hoffman se učástnil skutečného underground break dance v Baltimore, aby se připravil na roli Chase Collinse. (ČSFD)
  • Vítězem MTV Movie Awards v kategorii "Nejlepší polibek" se stali hlavní představitelé Briana Evigan a Robert Hoffman za líbání v dešti. (ČSFD)
  • Jméno taneční skupiny je "410", což je telefonní předvolba Baltimoru, ve kterém se film odehrává. (HappySmile)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama