Reklama

Reklama

VOD (1)

Luke je osiřelý streetový tanečník, který se zoufale snaží vyhnout vystěhování z jediného domova: starého skladiště v New Yorku, které je rájem pro mladé tanečníky z celého světa. Tato de facto rodina má taneční skupinu (dance crew), House of Pirates. Aby skupina přežila, musí porazit své dlouholeté rivaly, House of Samurai, v blížící se soutěži World Jam Competition, kde nejlepší týmy z celého světa soupeří o obrovskou finanční odměnu. Luke v různých undergroundových tanečních scénách ve městě hledá nové talenty, které pomůžou Pirátům vyhrát World Jam. Nakonec najde přesně dva tanečníky, které potřebuje: NATALIE, tajemnou streetovou tanečnici a MOOSA, komediálního tanečníka z druhého dílu filmu, který je nyní v prvním ročníku na New York University. Natalie má tajemství, o kterém Luke neví, a které může zničit jejich začínající romanci a vše, co Piráti vybudovali. Piráti dají dohromady úžasnou taneční sestavu, kterou jim ale Samurajové ukradou. Jak se čas krátí, Moose se obrátí na svou starou skupinu MSA o pomoc. Budou Piráti a MSA schopni dát dohromady nové taneční číslo na poslední chvíli? A bude to dost dobré, aby porazili nejlepší streetové tanečníky světa? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

castor 

všechny recenze uživatele

Tanec a taneční filmy mám rád, originální choreografie jakbysmet, herci jsou sympatičtí, a i když je tahle story promazaná pořádně přeslazenou americkou medovinou, která se moc nepáře s kvalitními dialogy, nějak zásadně urazit nemůže. K tanečním filmům jsou holt zapotřebí používat trochu jiná měřítka. Ocenit musím kombinaci různých tanečních stylů a vizuálně i rytmicky vymazlená čísla. Umně se střídají styly, lokace, vizuál. Hercům jsem jejich nadšení pro tanec věřil víc než třeba Tatumovi z jedničky, ostatně moc si předchozí díly nepamatuju, jen vím, že jsem psal o dvojice, že se povedla víc než jednička a z trojky mám pocit, že zase překonala dvojku.. nevím, každopádně ústřední duo Rick Malambri a Sharni Vinson je víc než fajn a scéna I Won't Dance je naprosto skvostná!! ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Ty vole ono to jde ! Někdo natočil film o tančení, který je opravdu o tančení. Dá se říct, že je to takový Raid v tanečním žánru. Akorát, když postavíme Raid a třetí Step Up vedle sebe, co se kvality scénáře a hereckých výkonů týče, tak Raid by dostal Oscara. Tím chci říct, že trademark celé Step Up série, v podobě naprosto hloupého scénáře (kdy se vám při replikách kroutí a lámou všechny kosti v těle ... jelikož jsou OPRAVDU STRAŠNĚ hloupé), se bohužel nevyhnul ani třetímu dílu. Jo a taky bych měl výtku k herečce, co hraje "hlavní kost" ... tu holku totiž vytáhli z billboardu na roční dovolenou v Mauthausenu ... kost a kůže, bleh ! ()

Reklama

Seti 

všechny recenze uživatele

Sérii Step Up definují dvě základní charakteristiky - solidní taneční kreace a zbytek marnost nad marnost. Třetí díl ve druhém bodě nijak nevybočuje, ovšem tentokrát na mě příliš nezapůsobily ani ty tancovačky, o pokusech o parkour ani nemluvě (druhý díl na tom byl podle mě s choreografií lépe). Musím bohužel konstatovat, že jsme si kvalitativně docela pohoršili. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Kdo by řekl, že jedno z nejlepších využití 3D bude mít pravě tenhle taneční flák. Žádné samoúčelné házení věcí do publika, ale v celku originální smršť "cool" vychytávek, které se umějí prodat jako "normální" součást tohoto tanečního nadsvěta v nové dimenzi. Let's dance 3 je opravdu energický snímek, ve kterém všichni ti dokonale vypulírovaní lidé s umělými problémy představují opravdové mistry svého řemesla a pod vlivem výborně slazené choreografie předvádějí vskutku prvotřídní taneční vystoupení jako by z oka vypadlo jakémukoliv potem nasáklého videoklipu z MTV. Jon Chu umí skloubit dohromady cool videoklipovost a poctivou filmařinu, kterou tahá až na hranu třetího rozměru a v celku jeho podívaná odsípá, má grády a ke konci její repro bubnuje tak, že až zapomínáte, že se díváte na film. K tomu soundtrack, který slýcháte každý den v rádiu na Evropě 2 a je jasné, že se vám nic nebude snažit vymluvit, že byste si tuhle prvoplánovou zábavu mohli užít. Jenže ono to má takový háček a tím je lobotomický scénář, jenž ze všech postav dělá ploché figurky, které nemají vlastní hlavu a bezdůvodně jednají i proti své vlastní vůli. Celý příběh je vlastně tak nulový, že až zamrzí, že tam je. Nahradit půlhodinku žvatlací vaty dalšími tanečními peckami a určitě by byli šťastni nejen obyčejní diváci. Fakt, že se ve filmu nic neděje i přes to, že hrdinové řeší neustále své problémy, v tomhle případě nehorázně brzdí tuhle "dance experience", jejíž hodnocení mohlo být klidně vyhnáno i výše. Z toho, jak jsou všichni samoúčelně cool, se až zoufale kazí zuby. Let's dance 3 je i přes to více než uspokojujícím filmem pro cílové publikum a mě samotného překvapuje, jak moc jsem si ho užil. Ale když nad tím tak přemýšlím, bez 3D by to už nebylo ono. 65% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Let's Dance prvá časť patrí medzi mojich 10 najobľúbenejších filmov vôbec, ten si vždy rád pozriem. Tu som sa však neskutočne sklamal. Milujem tanec a hudbu. Ja asi budem tancovať, ak sa dožijem aj v dôchodku a počúvať svoju obľúbenú hudbu. Som také večné dieťa ak sa jedná o zábavu s týmto spojenú, aj keď na niektoré veci si už teraz pripadám ako dôchodca, čo skoro všetko zažil. Z filmu si pamätám najviac krásny záverečný tanec so svetielkami, tanec na zaplavenom pódiu, tanec nad ventilátorom, snahu miestnej komunity si udržať svoje centrum, lásku medzi dvoma ľuďmi, zábavného vlasatého chalana so skvelým tancovaním. Avšak dialógy mi prišli naivné, decké. Kulisy a všetko naokolo mi oproti prvému dielu už prišlo také trápne a nasilu, všade propaganda, amerikanizmus, hlúpa realita, veci ktoré nemám rád. Mám pocit, že s Let's Dance to ide od prvého dielu len dole vodou. Prvý nastavil latku enormne vysoko, čo sa týka celkovej kvality a nielen tanca, druhý bol tiež enormne kvalitný, ale o niečo slabší a tento spadol pre mňa veľmi nízko. Nebyť toho skvelého tanca dám asi jednu hviezdu, takto dám tri a 60% si to zaslúži. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Jedná se o první film série, který nezmiňuje Maryland School of Arts ani město Baltimore. (Cheeker)
  • Natáčelo se v Los Angeles a New Yorku. (Cheeker)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama