Reklama

Reklama

Make Your Move

  • Jižní Korea Meikeu yueo ubeu (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh vypráví o dvou tanečnících, kteří vyrůstali v odlišných podmínkách. Osud je však oba zavane do New Yorku, kde pracují v nočním baru. Nejdříve budou mezi sebou soupeřit, ale nakonec se jejich příběh podobá „Romeu a Julii", kdy se ti dva do sebe zamilují. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (35)

sha.piro 

všechny recenze uživatele

Krásná BoA a první scéna její skupiny s bubny za jedna s hvězdičkou, ostatní mě už tolik neoslovilo. No, i když, vcelku pěkné byly ještě tři scény - vystupující skupina ve Staticu (po příchodu Donnyho) a dvě taneční scény Ayi a Dannyho - po Ayině lekci bubnování a u "Romea" doma po jeho prvním oficiálním vystoupení v klubu. Zbytek tolik líbivý už nebyl. Film jako takový nic nového nepřinesl a jeho děj byl vcelku snadno předvídatelný. Hudba (alespoň na můj vkus) byla příliš komerční a naprosto nezajímavá. Nenašla se mezi nimi ani jedna jediná, která by mě oslovila tak, že bych si podupával, nebo mi utkvěla v paměti. Největší problém filmu je ale v tom, že je to jedna velká a nechutná "filmová reklama" na produkty firmy Apple (v celém filmu se neobjevil jediný člověk, který by používal počítač, notebook, nebo telefon jiného výrobce) a že téměř veškeré taneční scény v něm měly být velkou improvizací a tak rozhodně nepůsobily. Ale je mi jasné, že většině mladých lidí, na které byl film cílen, to bude asi jedno. Pro mladé nadšence a fanoušky hlavní představitelky (zde mezi herci z neznámého důvodu nezmíněné BoAy) si dovolím k filmu přidat odkaz pro oko vcelku vkusně sestavený videoklip. Byť je tenhle song hodně komerční (a dost mi připomíná B. Spears), je mnohem chytlavější, než většina těch, co zazněly ve filmu http://www.youtube.com/watch?v=8fHERLFv-FU Film: 48% ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Tanec se mi velmi líbil a skoro na všechny taneční scény se rád podívám znovu, ale ostatní věci jsou průměrné nebo prostě špatné. Díky tanci (a solidní chemii mezi oběma hlavními představiteli) jsem přemýšlel i nad třemi hvězdičkami, ale nakonec převážilo, že je přístup hlavního hrdiny k finálnímu vyřešení problému tak nechutně holywoodský. ()

Reklama

lobo87 

všechny recenze uživatele

Scenárista Duane Adler je expertom na tanečné filmy a konečne sa chopil réžie. Podarilo sa mu natočiť svieži hudobno-tanečný film, ktorý má dva veľké plusy: prvým je obsadenie ázijskej kočky do hlavnej úlohy a druhým to, že KONEČNE nejde v tanečnom filme o nejakú súťaž (klišé s tým súvisiace a nesporne väčšia kvalita na strane porazených sa už stali samozrejmosťou). Keď sa hovorí a riešia vzťahy v štýle Rómea a Júlie, je to o dosť slabšie, ale perfektné tanečné čísla film ťahajú hore. Pre teenagerov a fanúšikov tohto žánru príjemná povinnosť... 65% ()

lulundia 

všechny recenze uživatele

Pokud budete hledat chyby (jako já), protože filmů na stejné téma už je mraky, najdete je (jako já), ale i tak to stojí za vidění. hlavní dvojici budete držet palce a hudební scény jsou perfektní. Pokud se necháte unést a budete v myšlenkách juchat pod lampióny spolu s herci, bude se vám to líbit :-). ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

Romeo&Júlia mustra dvoch rozhádaných "klanov" ("bráchov", čo robia klub biznis), so scénami, ktoré kričia úvahou "veď v Hriešnom tanci to fungovalo, tak tú scénu trochu to a bude to". A bolo. Jasne, tanečne fun, zvyšok au. Aj keď zatiaľ asi národnostne najpestrejšie a v tomto smere nie také šablónové, ako Center Stage (okej, to bolo o inom tanci, ale tak....). ()

Galerie (59)

Reklama

Reklama