Reklama

Reklama

VOD (1)

Luke je osiřelý streetový tanečník, který se zoufale snaží vyhnout vystěhování z jediného domova: starého skladiště v New Yorku, které je rájem pro mladé tanečníky z celého světa. Tato de facto rodina má taneční skupinu (dance crew), House of Pirates. Aby skupina přežila, musí porazit své dlouholeté rivaly, House of Samurai, v blížící se soutěži World Jam Competition, kde nejlepší týmy z celého světa soupeří o obrovskou finanční odměnu. Luke v různých undergroundových tanečních scénách ve městě hledá nové talenty, které pomůžou Pirátům vyhrát World Jam. Nakonec najde přesně dva tanečníky, které potřebuje: NATALIE, tajemnou streetovou tanečnici a MOOSA, komediálního tanečníka z druhého dílu filmu, který je nyní v prvním ročníku na New York University. Natalie má tajemství, o kterém Luke neví, a které může zničit jejich začínající romanci a vše, co Piráti vybudovali. Piráti dají dohromady úžasnou taneční sestavu, kterou jim ale Samurajové ukradou. Jak se čas krátí, Moose se obrátí na svou starou skupinu MSA o pomoc. Budou Piráti a MSA schopni dát dohromady nové taneční číslo na poslední chvíli? A bude to dost dobré, aby porazili nejlepší streetové tanečníky světa? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

drake31 

všechny recenze uživatele

Celá škola sme sa vybrali do kina na film Znovu 17, ale našťastie pre technické problémy (ružový obraz), nám pustili Step up (bohužiaľ) 3D ... Dámske osadenstvo publika nadšené, to pánske ani moc nie. Ja osobne som s týmto filmom nemal problém, a keďže som ho nevidel uvítal som ho ako primeranú alternatívu, i keď by som v archíve vyhrabal aj niečo lepšie. Tretí Step Up nepadá pod úroveň predošlých dielov ale ani ich nijako neprevyšuje, v podstate ide o to isté s tým istým vyvrcholením a kto čaká niečo trochu odlišné má smolu. Skvelé choreografie (i keď v ČSMT vidím lepšie :D), hudba, občas sa tam zjavila nejaká sympatická dievčina a viac som nepotreboval. Vypnite mozog a nechajte sa unášať rytmom ... ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Let's Dance prvá časť patrí medzi mojich 10 najobľúbenejších filmov vôbec, ten si vždy rád pozriem. Tu som sa však neskutočne sklamal. Milujem tanec a hudbu. Ja asi budem tancovať, ak sa dožijem aj v dôchodku a počúvať svoju obľúbenú hudbu. Som také večné dieťa ak sa jedná o zábavu s týmto spojenú, aj keď na niektoré veci si už teraz pripadám ako dôchodca, čo skoro všetko zažil. Z filmu si pamätám najviac krásny záverečný tanec so svetielkami, tanec na zaplavenom pódiu, tanec nad ventilátorom, snahu miestnej komunity si udržať svoje centrum, lásku medzi dvoma ľuďmi, zábavného vlasatého chalana so skvelým tancovaním. Avšak dialógy mi prišli naivné, decké. Kulisy a všetko naokolo mi oproti prvému dielu už prišlo také trápne a nasilu, všade propaganda, amerikanizmus, hlúpa realita, veci ktoré nemám rád. Mám pocit, že s Let's Dance to ide od prvého dielu len dole vodou. Prvý nastavil latku enormne vysoko, čo sa týka celkovej kvality a nielen tanca, druhý bol tiež enormne kvalitný, ale o niečo slabší a tento spadol pre mňa veľmi nízko. Nebyť toho skvelého tanca dám asi jednu hviezdu, takto dám tri a 60% si to zaslúži. ()

Reklama

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Ani tento film mě nezklamal. Předchozí dva filmy se mi líbily. Kvalitní tance se objevují i zde a samozřejmě mě zaujala i hudba. Hodně lidí dává odpad snad jen pro "zábavu", ale z hlediska čistě moderních tanečních filmů za poslední roky je tahle série pro mě asi nejlepší, protože choreografie nemá odfláknuté. Na příběhové linii to kolísá, ale i tak mám chuť dát o jednu hvězdu více. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jon M. Chu podruhé u série Step Up/Let's Dance, a poprvé v cíleně a promyšleně využitém 3D formátu. Maximálně stručně asi takhle: je to stejné jako dvojka, ale vizuálně zase o nějaký ten Step "Up" (samořejmě že správně "Higher", ale to už by nebylo vtipné vůbec:)). Příběh je tu jen berlička, a k tomu snad nejchatrnější z prvních tří dílů série (ty další jsem neviděl) - až bych skoro byl ochoten uvažovat o tom, že je to nějaký metahumor tvůrců. Jisté je jen to, že taneční "žánr" na svůj Serbuan Maut 2 čeká i po tomto filmu. Jelikož s tancem nemám nic společného krom tanečních kurzů pro manželské a jiné páry a pár plesů ročně, nemám k tomuto typu filmů jiný něž čistě "vizuální" vztah. A z tohohle pohledu Step Up 3D rozhodně za Váš čas stojí (i bez toho 3D, ale to už je skoro jako dívat se ve 2D na Avatara). 60% ()

Gonzi 

všechny recenze uživatele

Je to jen blbý film o tančení, který jsem v podstatě náhodou viděl v kině. Jenže kvůli němu jsem viděl zpětně taky 1. a 2. díl a později i 4. film. I když je to "jen blbý film o tančení" , tak z celé série "blbých filmů o tančení" ční vysoko nad ty ostatní. Rozhodně je to guilty pleasure kategorie, ale viděl jsem to už několikkrát (narozdíl od nudného zbytku série, který jsem prozíval) a rád se k tomu opakovaně vracím, protože je to sice jednoduché a hloupé, ale žánrově a technicky perfektně zvládnuté. PS: Hodně na tom dělá, že je určité míry hudba a tanec nejen prostředkem, ale samotným "hrdinou" filmu (díky Lukově dokumentování, či Moosově "one move can change the world"). ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se v Los Angeles a New Yorku. (Cheeker)
  • Jedná se o první film série, který nezmiňuje Maryland School of Arts ani město Baltimore. (Cheeker)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama