Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Začíná Carusošou, pořad pro všechny, kteří rádi zpívají a nebojí se vystoupit před televizními kamerami. Není to jednoduché, potřebujete nadšení i vytrvalost. A také pořádnou dávku schopnosti zaujmout. Kdo má tohle všechno pohromadě, může dosáhnout velkého úspěch a zvítězit. Teď ale pozor, bude se zpívat opravdu živě. Je tady Carusošou! (TV Prima)

(více)

Recenze (61)

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Pořady tohoto typu, kam se lidi snaží nacpat z důvodu exhibice nesnáším, ale v tomto případě udělám výjimku. Jednu hvězdičku dávám za účastnici, která v jednom z prvních dílů roku 1997 docela obstojně zazpívala Kaťušu a dokonce v ruském národním kroji. V době těžkého amerikanismu jít na obrazovku s ruskou válečnou písní je odvaha a tu 1 * si rozhodně zaslouží, už proto, že to vůbec polistopadoví rusofobní cenzoři povolili. Jinak je ale tento pořad naprostá zbytečnost. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

K pořadu výtku nemám. Jen k některým lidem. Proboha, věděli jste vůbec, že jste v televizi? Přednes některých byl otřesný. Nevím, jestli jste to brali jen z legrace, nebo šlo o nějakou sázku s kamarády, ale mě ještě po letech, kdy se tato soutěž nevysílá, ještě píská v uších!!! Pan moderátor odvedl svůj standard. Porota byla spravedlivá, i když některým "zpěvákům" nadržovala. Zvláště, když měly kratší sukni:-) Doufám, že je pořadům tohoto typu definitivní konec. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

Prima je laskavá televizní stanice. Dává totiž možnost lidem bez talentu, aby národu dokázali, že zpívat skutečně neumí. Kdyby to vysílali ve 3:00 AM, tak bych tomu snad i nějakou hvězdu z recese udělil, ale nějaký filuta ho nasadil do doby, kdy jsem znuděně přepínal programy při večeři a tak se tomuto balastu nedalo vyhnout. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Zbraň těžkého kalibru, která dokázala zprznit nespočet písniček. Ono když si lidé zpívají pro sebe v koupelně, tak to nikomu nevadí právě proto, že to nikdo jiný neslyší. Nápad byl dobrý, ale strašně často se tam dostávali lidé, kteří na to absolutně neměli. Sám zpívat neumím a vím to - proto bych se také nikdy nenechal takto mediálně ztrapnit. A dostávám se k tomu, proč dávám "jen" jednu hvězdu. Pořad založený na trapnosti či nevkusu u mě není pořad vhodný pro veřejné vysílání. Samozřejmě se tam objevili i skryté talenty, ale těch moc nebylo. - Komentář shodný s pořadem "DO-RE-MI", nevidím v nich téměř žádný rozdíl. ()

Ceberus odpad!

všechny recenze uživatele

Mělo by se to jmenovat "Česko hledá antitalent". Vystupují tady naprostí zpěváčtí diletanti a dostávají za své výkony známky ze soucitu. Porota má k dispozici sedm stupňu hodnocení a dlouho jsem neviděl, že by někdo použil něco horšího než trojku. Tolik k věrohodnosti. Stejnou metodu pozitivního hodnocení zpěváků ze soucitu aplikují také v Do-re-mi. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama