Reklama

Reklama

Megamysl

Trailer 2

Megamysl je neskutečně vtipný film, který dává všem příběhům o superhrdinech nový rozměr. Sny ďábelského zločince Megamysla o ovládnutí města Metro City se stávají skutečností, když se mu podaří přemoci ochránce města, Metromana. Pak se ale na scéně objeví další zloduch, který rozpoutá chaos, a největší „mozek“ na světě se svým legračním kumpánem Minionem se náhle ocitají v rolích zachránců... (Magic Box)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (750)

Fr 

všechny recenze uživatele

Neumí řešit problémy, neodlétá do západu slunce a ví jak je to s padouchy: ,,VŽDYCKY PROHRAJOU!!“..... Je to barevný, zábavný a svižný. Příběh o superpadouchovi, kterej touží po tom bejt normální, může nám dospělejm připadat lehce hloupoučkej. Ale dostatek nápadů mu nemůže upřít nikdo! A jestli je lepší Padouch Megamysl? Tohle děti neřešej a já... já si cením toho, že konečně někdo pochopil, jaká hudba je pro ně nejlepší! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Jsem pořád zavřenej a nejsem z týhle planety. 2.) Chystám se sestrojit paprsek negramotnosti! (nemáš dojem, že už tě někdo předběhl?) PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Taký klasický rodinný animák, ktorí si užijú ako deti, tak aj dospelí, ktorí ich musia do kina sprevádzať. Námet vychádza zo súčasného komiksového boomu, prečo ho teda nedostať ako x-tú variáciu aj do animovaných filmov a trochu sa pohrať s ich zavedenými klišé, keď Shrek to dokáže s tými rozprávkovými. Príjemný nenáročný film na jedno pozretie. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Pro piškoty jistě hodně zábavné, pro dospělé lehce úsměvné, ale nadprůměrné. Jako v jiných animácích najdeme i zde toho "druhého", který má za úkol pobavit drobnými vtípky. Konkurence je však silná, animáků roste jako hub po dešti, a když se tak svou megamyslí zamyslím, tak Megamysl nepřináší nic nového. Nenadchne, ale nenudí... 60% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Po výborném TOY STORY 3, TANGLED a vikinzích vs. dracích je tohle o třídu slabší animák, někdy až nudný, se dvěma doslova iritujícíma postavama (Titan Hal a Minion - nehledě na ROBOT MONSTER). Ten nápad (villain without a hero) se mi ale líbil, pár hlášek mě fakt rozesmálo, celkově lepší průměr, takže to vůbec nemám důvod nějak odpravit. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách skvělá zábava. Výtečný scénář, nápaditě si pohrávající s comicsovými schématy, narvaný nejen nápady, ale také odkazy na žánrovou klasiku, k tomu pekelně rychlé tempo, nepřetržitá palba vtípků, skvělé slovní přestřelky, několik překvapivých zvratů, nápaditě vystavěné charaktery v jejichž čele trsá sympaticky hyperkativní modrý pohodář, který jede do akce po Higway to Hell. Spíše než s často zmiňovaným "padouchem" by se hodilo srovnání s Úžasňákovými, ale i tady myslím obstojí se ctí a může se bez obav postavit mezi nejlepší animáky poslední doby. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (28)

  • Během filmu je mnohokrát vidět na různých místech žlutý skůtr, který měla původně používat Roxanne (Tina Fey), ale nakonec jí dali autoři dodávku. (Brodyman)

Související novinky

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

16.02.2023

Je veškerá fantazie v Hollywoodu definitivně mrtvá? Možná. Následující oznámení ale rozhodně nepomáhá přesvědčit veřejnost o opaku, studio Universal Pictures totiž oznámilo, že chystá hraný remake… (více)

Reklama

Reklama