Reklama

Reklama

Johnny English byl po neúspěšné akci propuštěn z MI7 a nyní žije mezi tibetskými mnichy, kde se už pátým rokem pokouší zocelit své slabiny a vyrovnat se s traumatem z profesního selhání. Z meditování ho vytrhne až rozkaz z domovské Anglie. Tajné služby potřebují Englishovu pomoc. Při mezinárodní schůzce hlav států má dojít k atentátu na čínského premiéra. A protože se šéfová MI7, Pamela Thorntonová, nemůže na nikoho spolehnout, neboť se to v jejím revíru hemží dvojitými agenty, vsadí vše na jednu kartu - na Johnnyho Englishe. Aby zajistila dodržování protokolu, Pamela přiřadí k Englishovi naprostého nováčka, agenta Tuckera. Johnny při rozplétání případu opět nadělá spoustu chyb a trablů, ale nakonec přece jen přijde na to, kdo atentát plánuje. (TV Nova)

(více)

Videa (15)

Trailer

Recenze (845)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Johnny znovu v akci. Tentokrát mlátí staré babičky tácem po hlavě do bezvědomí, obléká si naopak kalhoty, a posiluje šourek (vážně). Do očí prostě stále bije, že je Atkinsonův agent zaměřen spíše na publikum, které hledá odlehčenější, imbecilní humor. Jsou tu ale i tací, kteří mají radši inteligentnější zábavu... Potitulkovou epizodku s vařením jsem vůbec nepobral - WTF?! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Medzi prvou a touto druhou časťou je rozdiel 8 rokov, tak som čakal opäť plnú paľbu za scenár a Atkinsonove prevedenie. Žiaľ to ale spadlo do lepšieho priemeru. Tej vtipnosti tam už nebolo toľko a mnohé žarty vyzneli trochu trápne. Zasmial som sa, ale dalo sa za tie roky z toho vybiť viac. Na druhé pozretie ale hodnotím vyššie. Asi mi dnes už chýba komédia tohto typu, to čo sa točí posledné roky na poli humoru je väčšinou stoka. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson prohlásil,že s Panem Beanem končí,jelikož už nemá možnosti pro další vývoj té postavy,to by mě zajímalo jaký vývoj vidí Rowan v postavě britského arciblba,ve službách jejího veličenstva,i když určitý vývoj od jedničky tu je ( dal jsem jí odpad mimo jiné ) humor nebo co to má jako být už není tak zoufale patetický a trapný,už je jenom fádní a nevtipný,bravo Rowane,ve trojce se třeba zasměju :) Ale bych jenom neremcal nad neuvěřitelnou zbytečností tohodle komediálního pokusu...komediálního? Režisérsky,kameramansky nebo jakkoliv filmařsky chcete je Reborn zcela v rutinním pořádku,problémem není ani tak režie či Atkinson,ale zoufalý nedostatek jakékoliv opravdu vtipné scénky,která by diváka rozchechtala,proto mi přijde opravdu na pováženou 64%,které tenhle skvost má,přitom u prázdnin pana Beana se v kuse řechtalo celé kino a má o celých 9% méně,věc která na čsfd absolutně irituje a to pravidelně.No když se vrátíme k Reborn a absenci vtipných scén,je tu scénář,který je od začátku do konce průhledný jako podprsenka výkladní kurvy.Už jen když si přečtete obsazení dojde každému synovi televizní rosničky jak se příběh bude vyvíjet.Takže nějaká překvapení či zvraty nehrozí a když už nemáte ani to,je to celkem problém.Při tom parodování tajných agentů skončilo skoro vždycky fiaskem,takže o co se Britové s tímhle suchým humorem snažili fakt nevím.Opravdu dobré scénky jsou tu 3 a to naháněčka na střechách,Atkinsnowo cukání kouktů při vzpomínkách na afriku a finální scénka v titulkách.Výrazně potěší neuvěřitelně stále více píchatelná Gillian Anderson a ještě víc ********* Rosamund Pike.Jinak bohužel suchý humor a prakticky celou stopáž prozívete,ale furt lepší než jednička,která byla naprosto dementní.Rowane vrať se k postavě Pana Beana,ten svojí natvrdlostí vysazoval divákům čelisti ze smíchu,tvůj Johny English to umí sice taky,ale neustálým zíváním.podprůměr ( nejvíc bije do očí nevyužitý potenciál tréninku v Číně ) 40%. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Nemístné utrpení, které je funkční leda v momentech, kdy se popichují poslední dvě bondovky, jinak film nabízí krystalický destilát esenciální trapnosti, v níž je Atkinsonův „poker face“ úplně mimo, záporáka vyčtete z úvodních titulků a jediným příjemným překvapením zůstane maximálně to, že Gillian Anderson je naprosto luxusní ‚milf-ka‘. :) ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, ze chvilkami mi pripadal humor az prilis detsky, alebo videny z inych komedii, musim dat 80% hlavne vdaka Rowanovi. Vzdy som sa na nom nasmial, ako na Beanovi a nie je to inak ani na Englishovi. Napriklad scena, kde su ludia zneuziti na zabijanie inych dolezitych ludi na prikaz a tito ludia zrazu posluchnu na slovo je znama z prvej casti BLAZNIVEJ STRELY (1988), kde sa baseballovy hrac pokusil na prikaz zabit kralovnu Alzbetu, pricom ten hrac si nic neuvedomoval a samozrejme Frank Drebin si to na poslednu chvilu vsimol. Tentokrat ale nesikovnejsim sposobom si to vsimne aj Johnny English :-) _________ Rowan Atkinson - (Johnny English) +++ Gillian Anderson - (Pamela) +++ Rosamund Pike - (Kate) +++ Dominic West - (Ambrose) +++ Tim McInnerny - (Quartermain) +++ Daniel Kaluuya - (Agent Tucker) +++ Roger Barclay - (Agent číslo dva) +++ Eric Carte - (Agent číslo jeden) +++ Richard Schiff - (Fisher) +++ Produkcia: Rowan Atkinson, Eric Fellner +++ (Videl v kine 22.10.2011) +++ ()

Galerie (86)

Zajímavosti (26)

  • „Vortex“, což je jméno tří mužů, kteří představují hlavní záporné postavy, znamená v překladu „vír“. (gecko)
  • Skladba, ktorá zaznie ako rádio signál, na ktorú začne zdrogovaný Rowan Atkinson (Johnny English) tancovať, je skladba Word Up (1986) skupiny Cameo. (Raccoon.city)

Související novinky

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

30.07.2012

Indonéská pecka Serbuan maut aka The Raid je možná nejryzejší a určitě nejbrutálnější akční film posledních měsíců, ne-li let. Není divu, že se chystá pokračování i americký remake (ačkoli už… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Znovuzrozený Johnny English

Znovuzrozený Johnny English

18.09.2010

Právě tento týden začalo ve Velké Británii natáčení špionážní komedie Johnny English Reborn, v níž se Rowan Atkinson vrací jako neohrabaný agent s povolením zabíjet záchvaty smíchu. Později se štáb… (více)

Reklama

Reklama