Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

Dale 

všechny recenze uživatele

Ten upírsky boom medzi teenagermi na čele s tupou sériou Twilight si koledoval o paródiu. Škoda len, že scenár nenapísal niekto, kto má zmysel pre humor a kto vie parodovať. No keďže posledné podarené paródie boli natočené v prvej polovici 90-tych rokov (ešte Scary Movie 1 a 3 celkom obstáli), tak nájsť takého človeka nie je ľahké. Kde sú tie časy Jima Abrahamsa s bratmi Zuckerovcami, kde jeden skvelý nápad striedal ďalší... Tu boli zaujímavé nápady asi dva. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Od téhle neumětelské dvojice mám v úctě pouze Děsnej doják, po shlédnutí chutného traileru jsem doufal, že se jim podaří ke své samostatné prvotině aspoň trochu přiblížit... Bohužel, nepodařilo se. Některé vtípky jsou povedené, většinou je to ale pouze trapné. Stydím se to psát, ale místy je Twilight jako film přece jen o ždibíček lepší... ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na pořádnou porci zábavy, která si bude utahovat z tématu. Místo toho jsem se dočkal bezradné nudy, která se s každou další minutou stává otravnější. I když se občas nějaký fórek povede, je beznadějně utopen pod nánosem ubíjející nudy a otravné doslovnosti, která parodii v podstatě brání pořádně se do originálu zakousnout a vytěžit z něj cokoli co by rozesmálo. ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, že tohle někdy řeknu či napíšu, ale kdybych si měl vybrat mezi touto takzvanou parodií a Twilight ságou, hodně dlouho bych váhal, co si pustit... Ano, až taková sračka tenhle kus je... Silně nevtipná nuda od odporného začátku až do zkurveného konce... Banda očividně retardovaných kreténů, které by měli strach přijmout i do Jedličkova ústavu, pobíhá od ničeho k ničemu, debilně se ksichtí, bez jakékoliv snahy odříkávají špatně napsané a naučené texty a vůbec se z této zrůdnosti snaží udělat ještě větší kokotinu, než je... Naprosto projebaných 80 minut mého života... Friedberg se Seltzerem by měli chcípnout... ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Twilight sága si o zparodování přímo říkala, a tohle se povedlo. Svojí inteligencí to sice Twilight nepřevyšuje, ale bavil jsem se od začátku do konce a to je hlavní. Nejsem žádný zavilý odpůrce této ságy (jedničce jsem dal dokonce slušné 3 hvězdy), ale samozřejmě to za nic extra nepovažuju a tudíž mi tahle parodie přišla vhod a rparádně mě rozveselila. Team Jacob/Edward je prostě božííí :). /viděno na PC (WorkPrint): 80% a 4*/ ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Becca (Jenn Proske) sedí před domem, projede kolem ní auto s jejími spolužáky, kteří jedou na ples. V další scéně, kdy přijede autem Alice (Helena Barrett), k ní Becca nastoupí, ale jedou na ples opačným směrem než spolužáci Beccy. (Rose.Doesnow)
  • Film je parodií na ságu „Twilight“. (ash99)
  • V scéne, kde Beccin (Jenn Proske) otec je na gauči XXL zmrzlinu, sa pozerá na film Mucha (1958) (Melios)

Reklama

Reklama