Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (450)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Christopher B. Landon / Based on characters by Oren Peli | Hudba: - | Produkcia: Oren Peli, Jason Blum, Steven Schneider, Akiva Goldsman | Distribúcia: Paramount Pictures | Štúdio: Blumhouse | Rozpočet: 5 miliónov $ | Tržby: 205,703,818 $ || Opať výborné, ako u predchádzajúcich dieloch, gradácia skvelá, no sektová tematika na konci uberá z mystiky čistého zla. Trochu hustší záver, a bolo by to opäť za 4 nadpriemerné. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Panečku, tentokrát tam nebyl jen jeden fádní stín, ale rovnou létaly židle! Skutečně nevím jak velká sračka musela být dvojka, když tento prázdný shit bez scénáře někdo chválí jako skvělý posun vpřed. Fakt, že kazetová kamera z 80. let má lepší obraz než leckteré dnešní digitální HD kamery jsem v rámci "real nahrávky" ignoroval, ale nemohl jsem nevidět ten trapný pokus o příběh, který selhal snad ve všech směrech. Do teď jsem vlastně nepochopil celou pointu filmu a pokud už čumím na trapný horor o nahrávání duchů na kameru, nehodlám jí pak zjišťovat na diskuzích jenom proto, že scénárista byl kokot a režisér ještě větší. Uznávám, že jsem se párkrát lekl, bohužel ne díky gradaci napětí a nějakém inovativním "baf efektu", ale díky zkurvenému ozvučení, kdy se zvuk zvýšil z vteřiny na vteřinu o 300% při "lekací" scéně, protože rejža je impotentní debil, co neumí pracovat s napětím a tak pokládá za jedinou možnost jak vyděsit diváka, nechat mu popraskat okna v baráku. Vyždímejte to prase pořádně, snad to 10. pokračováním skončí... 20% ()

Reklama

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Jednička byla fajn, protože mi připomněla že se někdy i dnes bojím, co je ve tmě za rohem. Žádný zázrak, ok. Ale lekačky měly smysl. Prodlevy měly smysl. I ta dementní každodenní nuda dodávala sílu vteřinkám strachu. Dvojku jsem neviděl a trojka je díky posledním dvaceti minutám pěkně na hovno. Dynamika je filmovější, ale bububu je pouhou nahodilou atrakcí, která více méně zabijí možnost tušit hlubší motivace démonova tajtrlíkování. ___ To, že je potřeba nasadit do scénáře idioty s rozvinutou potřebou natáčet a zakrnělou potřebou uvěřitelně jednat, jsem si už nějak zvykl. Že mi ale autoři posvítili do tmy za roh a rozšafně sdělili, že film je teda fakt o hovně... to si mohli ušetřit. Vše mělo skončit s větou: ,,Ok, Toby, I'll do it!'' ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

UUU. Což o to, první půlka byla slabá, podobná předchozím dílu, nic nového, bez nápadu.. Ale poslední půl hodina opravdu stála za to. Bál jsem se u filmu, ale to hlavní, že mě zmrazil a nahnal husinu. A to ve chvíli, kdy tatínek šel přes verandu do místnosti a tám se zjevily nějaké depresivní neexistující "babky". Toto mě prostě dostalo. Posledně podobný emocionální pocit jsem ucítil při filmu ti druzí, kdy se našla fotka, kde se nacházely osoby, které ve filmu působily do té doby jako sluzi. No a na té fotce byly od nějakého roku 1813 mrtvé... Tam jsem taky ucítil reakci - zmražení, husinu, depresi v dobrém slova smyslu. Zpět k filmu paranormal. Za první půlku jsem měl chuť dát 2 hvězdy. Od půlky se to blížilo "průměrnými třemi hvězdami", ale za týž zmiňovaný konec dávám ještě o hvězdu víc. Celkově to film nebyl, co by divákovi dal něco jiného, než předchozí díly, ale pro mě ty duchařiny a jejich scény dostávají. Ale ne vždy. Viděl jsem spostu duchařin, ale většinou to dopadá stejně: průměr a žádné překvapení a emocionální vzrušení... 70% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Do třetice zase opět trochu stejného a nudného. Tahle recyklace a natahování rádoby provázaného příběhu už mě vážně nebaví, koncept found footage se zde vyčerpal už po prvním díle. Zvlášť, když se jim tu strašidelnou atmosféru prostě nedaří navodit ani tentokrát. Narozdíl od strašlivé a ukecané dvojky se zde ale přece jenom pár dobrých nápadů najde a tvůrci už se nás nestačí polekat jen bouchajícími dveřmi či padajícími pánvičkami. I tak je tam toho ale na 90 minut hodně málo. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Jde o nejvýdělečnější díl série s celosvětovými tržbami 207 milionů amerických dolarů. (Hal_Moore)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 5 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Film nemá žádnou hudbu. (griph)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama