Reklama

Reklama

Atrocious

všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

4. dubna 2010 byli členové rodiny Quintanillů nalezeni mrtví ve svém domě na venkově. Policie oznámila, že existuje 37hodinový záznam, který by se dal použít jako důkazní materiál. Záznam ukazuje skutečně ohavné a brutální záběry posledních dní. (Immortal17)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Atrocious je další "blairwitchskou" variací, tentokrát z prostředí obrovské zahrady připomínající labyrint a starého domu s pochmurnou minulostí. Tenhle španělský projekt mi však vůbec nepřišel tak zlý, jak se zde často píše. Nudí jenom ve své první půlce, což se při stopáži 70 minut dá v pohodě zkousnout. Pak se film ale rázem zlomí a snaží se diváka děsit nočními sekvencemi, kde člověk netuší, co se vlastně děje. Stále žádná bomba, jenže posledních 15 minut rozhodlo. Nepříjemný závěr, kdy se mi stahovala řiťka, se hodně povedl, i když bystřejší divák bude už zřejmě tušit, která bije. Celkem krvavý, místy děsivý horor bych už jen díky tomu řadil k tomu povedenějšímu, co se za poslední 3 roky v tomhle subžánru objevilo. Všechny ty Paranormální aktivity mě totiž zcela míjejí. ()

kery- odpad!

všechny recenze uživatele

Horší found footage jsem ještě neviděl. Příběh úplně o ničem, naprosto imbecilní chování postav(!!!!!!!!!!!!!), kamera na hovno - od druhé půlky začíná grandiozní finále plné větví, křiku, tmy a totální nudy. A to úplné finále, to asi patřilo úplně k jinému snímku. Myslím že jakýkoliv FF si na dlouhou dobu teď odpustím.. ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Nebudu zastírat, že při pár scénách jsem měl trochu staženou prdel. To ale rázem ustoupilo, když daná scéna netrvala minuty dvě, ale dvacet. Scénář je mizerný, polovinu stopáže se divák bude muset dívat na zarostlé keře a stereotypní uličky nějákého bludiště, které má asi tak stejně daleko k tajemnému prostředí jako já do redakce Bravo-girls. Závěrečné "vyhrocené" scény se nesmyslně utínají a přetáčí dopředu, aby se o minutu později mohl hodit flashback na to samé místo, ze kterého se děj posunul dopředu? Totální filmařská impotence v plné kráse! Výkony jsou ochotnické a okoukané. Tohle natočim za dva dny s nákladem tři piva a tisícovka na cigára s kámošema v Lidlu v oddělení Zelenina, a bude to stoprocentně stejně "tajemné" jako tento horor. 36% ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se na další duchařinku typu Záhada Blair Witch a dočkala jsem se totální nudařiny. Dva sourozenci chtějí natočit něco o dívce, o které traduje legenda, že se zjevuje v místním lese. Natáčí tedy každý krok, což po půl hodině stopáže o ničem začne hodně vadit. Pak se konečně začne něco dít (v hlavní roli pes), jenže pak se zase nic neděje. Když nakonci lítají s kamerama po lese, čekáte, kdy konečně přijde lekačka, bubák nebo jakýkoliv náznak strachu pro diváka, jenže toho se nedočkáte. Úplný závěr filmu má přetočit zápletku, nejspíš šokovat diváka, pro mě nelogické, zbytečné a hloupé. (SPOILER: Schyzofrenní vražedná žena má šťastné manželství a 3 děti) PS: Dvakrát jsem musela stlumovat zvuk, protože ječení a pištění hlavní hrdinky bylo nesnesitelné. Nevadí mi, když se v hororu ječí, dodává to na atmosféře, ale tohle bylo vážně moc a ještě k tomu naprosto zbytečné, tedy ve chvílích, kdy nám kamera neukázala, proč ječí. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Před lety zde celá rodina žila, nyní se sem vypraví strávit týden dovolené. Dospívající Cristian a jeho sestra July se obávají týdne nepřekonatelné nudy (s rodiči v jejich bývalém domě), a tak si s sebou vezmou dvě kamery, a vše pečlivě dokumentují. Hlavně procházky lesním labyrintem, o kterém se vypráví strašidelné historky, a kam mají od rodičů přísný zákaz chodit. Zákazy jsou ale od toho, aby se porušovaly. To si říkají minimálně do okamžiku, kdy v labyrintu naleznou zkrvavené tělo jejich psa... Prvních čtyřicet minut jsem se opravdu bál.... toho, že pobíhání teenagerů zarostlým labyrintem nikdy neskončí. Roztřesená kamera a zelené "peklo" působí docela nudně, zvlášť když se neděje nic jakkoliv strašidelného. Oproti tomu posledních dvacet minut jsem se bál doopravdy - roztřesená kamera a "zelené" peklo _v noci_ dostává rázem hororový nádech, a chvilkama jsem strachy zapomínal i dýchat. Samotný konec (posledních deset minut filmu) mne už dvakrát moc nebavil, na šokující překvapení už jsme tak nějak zvyklí, a předpokládám, že většina diváků něco podobného čekala už od začátku. Takže případným dalším divákům doporučuji prvních pár minut na seznámení s prostředím, a pak si užít poslední dvacetiminutovku - ušetříte tím spoustu času... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v okolí Barcelony, v mestách Cunit (lesy a labyrint), Sitges (interiéry domu) a Vilanova i la Geltrú (exteriéry). (BoredKid)

Reklama

Reklama