Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emergo je hororový film Carlese Torrense, který pojednává o skupině parapsychologů, kteří vyrážejí vyšetřovat sérii neobvyklých jevů, které se objevují v nově obsazených bytech obytného domu. Telefonní hovory bez volajícího, tajemné stíny, mimořádné emise světla, létající objekty a exploze žárovky, to jsou některé z událostí, kterým budou čelit, a které budou doprovázet každý jejich krok. Pomocí infračerveného natáčení, digitálních fotografií, detektorů pohybu a dalších pomůcek, se skupina pokusí kontaktovat "druhou stranu". Bude to stále více nebezpečnější, protože budou v blízkosti bodu, odkud není návratu. (juta)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (41)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Emergo přináší Španělský horor ve stylu Paranormal Activity, v němž všichni mluví anglicky:) Snímek má slušný scénář a výborné výkony, zejména "taťka" se ve své roli činil. Klasická "natáčecí" duchařina s entitami, které dělají bordel po baráku. Několik lekacích scén zaručeno a ta závěrečná scéna. Člověk si jenom říká, proč furt tak rádi lozí po stropě vzhůru nohama...:) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Emergo“ je film, který neurazí, ale bohužel konkurence u vybraného tématu je tak velká a tak silná, že je potřeba přijít s něčím, co film odliší. A tady se to prostě nepodařilo ničím. Postavy nejsou vyloženě otravné, ale ani scény nejsou vyloženě děsivé. Všechno je to takové nijaké, spíše podprůměrné. „Emergo“ si pustíte, když chcete vidět duchařský film, kde to s tím strašením tak nevyšlo. A pak nepohrdnete nějakou pořádnou peckou. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Odpad, jedna či dvě hvězdičky - to jsou hodnocení, která se tu vyskytují nejčastěji. No tak lidi, přidejte, vždyť toto nebylo vůbec zlé. Alespoň snahu bychom mohli ocenit. Já osobně na tento film slyším. Měl povedenou atmosféru a jako jeden z mála duchařských filmů šel hned na věc od první minuty. Což bylo super. 70% // (5.9.2015) - Po druhém shlédnutí snižuji pár procentíček. Jednoduše jsem se u Emerga dnes nebál tolik, jako minule. Snížení procent znamená i snížení hvězdiček. 65% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Na tenhle horůrek jsem se těšil hodně dlouho a mám takové smíšené pocity. Chvílema mi to připomínalo Paranormal Activity, ale tohle bylo rozhodně lepší "home video". Rick umí točit :D Pár momentů tu bylo dobrých, chvílema jsem si snížil hlasitost a odvracel zrak, abych se tak nelekl, ale panické hrůzy jsem nedosáhl. Možná kdybych neviděl PA, tak bych si tohle užil víc. Jak jsem cítil chvílema tu podobnost, tak jsem si to tak trochu asi nechtěně znechutil. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Čekal se španělský klon Paranormal Activity, je to španělský klon Paranormal Activity. Bohužel ale výrazně slabší, než nejslabší PéÁčko (edit podzim 2012: už ne!), což třeba pro mne znamená dvě hvězdy, ale hateři found footage stylu asi půjdou ještě výrazně níž. Opravdu mě zklamalo, že tvůrci nepřišli skoro s žádným novým zajímavým nápadem, takže se nakonec jen postoprvé koukáme na něco, co bylo okukané už podesáté. A největší průšvih je, že ani herecky a atmosféricky není film příliš povedený. Tentokrát holt Španělé zklamali, škoda. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Barceloně ve Španělsku. (Cheeker)

Reklama

Reklama