Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (449)

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Jednička byla fajn, protože mi připomněla že se někdy i dnes bojím, co je ve tmě za rohem. Žádný zázrak, ok. Ale lekačky měly smysl. Prodlevy měly smysl. I ta dementní každodenní nuda dodávala sílu vteřinkám strachu. Dvojku jsem neviděl a trojka je díky posledním dvaceti minutám pěkně na hovno. Dynamika je filmovější, ale bububu je pouhou nahodilou atrakcí, která více méně zabijí možnost tušit hlubší motivace démonova tajtrlíkování. ___ To, že je potřeba nasadit do scénáře idioty s rozvinutou potřebou natáčet a zakrnělou potřebou uvěřitelně jednat, jsem si už nějak zvykl. Že mi ale autoři posvítili do tmy za roh a rozšafně sdělili, že film je teda fakt o hovně... to si mohli ušetřit. Vše mělo skončit s větou: ,,Ok, Toby, I'll do it!'' ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Zaprvé: Nejlepší díl série (o dvě hvězdy lepší jak oba předchozí díly). Zadruhé: Takhle jsem se už dlouho nebál (je důležité si udělat vhodné podmínky pro sledování takového kousku, tzn. dobrá kvalita!!!, osamocenost, tma). Zatřetí: Co se atmosféry a napětí týče, tak ty jsou na té nejvyšší úrovni, chování postav mi sice přišlo chvílemi dementní, ale ta super hororová atmosféra, to dokázala přebít. Začtvrté: Naprosto odrovnávající lekačky, u jedné jsem myslel, že zemřu. Zapáté: Zajímavý závěr, jsem zvědavý na další pokračování, snad se toho ujmou tvůrci tohoto dílu. 75% ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Být tohle Paranormal aktivity 1, troufám si tvrdit, že by se pořádně otřásly základy hororového filmového světa a velmi pravděpodobně by se o ničem jiném dlouhou dobu nemluvilo. Avšak tato série má trochu jinou tendenci než třeba SAW. Jednička moc lidí nenadchla včetně mě, dvojku sem neviděl, ale dle hodnocení to byl ještě větší průser, takže trojka mohla být posledním hřebíčkem do rakve této série, jenže on se stal úplný opak. Režiséři natočili něco, co si rozhodně zaslouží pozornost a nepochybně i vyšší hodnocení. Myslím, že PA3 docení především skuteční hororoví fajnšmekři, kteří už mají nějakou tu řádku hororů za sebou a můžou vše porovnávat. A to jsem i já. A já doporučuju jediný: nekoukejte na trapnou jedničku a dvojku, začněte rovnou od tohoto dílu a těšte se na čtyřku, protože režiséři ví, co chtějí a to se mi zatraceně líbí. NO BLOOD BUT A LOT OF FEAR 75% ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná nuda. Oceňuji autenticitu, provázanost a stylizaci do konce 80. let, na pořádné strašení si ale musíte tři čtvrtě (!) hodiny počkat. Oproti celkem povedné dvojce je tohle spíš návrat k prvnímu dílu, kde jsou největšími trumfy zabouchávání dveří a nadzvedávání peřiny. Akorát snad závěrečná pointa je celkem fajn, výslednému skóre to ale moc nepřidává. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nejprofesionálnější a nejdiváčtější díl z celé série.Po druhém díle a stížnostech si tvůrci jasně uvědomili, že to chce radikální změnu a tak dvojice režisérů moc nedbala na diváky s kardiostimulátorem.Herecké obsazení je výborné, sympatické a herecky přesvědčivé.Lekačky prakticky začínají hned po pár minutách a až do konce se nezastaví, v kině sem byl zapadlej do křesla, byl sem úplně bledej a zesranej.Jedna holka šla dokonce po filmu do kolen a v předsálí jí někdo musel polejvat vodou, tohle dělá prostě Paranormal s lidmi, kteří něco vědí o duchařině a na všechny hatery týhle série se já můžu jenom usmívat, jelikož nevědomost a omezenost je prostě sladká, tudíž ty ubožáky vlastně chápu.Když na konci vše vygradovalo v tempu takovém, že už půlka sálu ani nemohla dejchat, byl sem spíš lehce zklamaný, na druhou stránku nám ale bylo témeř všechno vysvětlený, sice né tak úplně jak sem čekal, ale pro změnu zase docela jako krutě nečekaně.Není to příběhove tak napínavé jako první díl, který mám pořád nejradši, ale jako kulervoucí atmosférák to funguje dokonale a je prostě úžasné, jak z 5 miliónového rozpočtu vytřískáte 200.Tomu se řiká zabespečit se na důchod.Když jsem se dozvěděl, že 4tý díl točí ti samí lidé, těšil jsem se do kina, bohužel jsem kino vynechal a teď, pár měsíců po premiéře jsem spíš na vážkách, jelikož rezence jsou k 4tému dílu nemilosrdé i od zajetých fans.Tenhle díl je ale bez pochyb hodně platným hororovým zářezem, který nám ukázal vznik zla, které nás bude dle výdělků "strašit" ještě hodně dlouho.80%. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Film nemá žádnou hudbu. (griph)
  • Natáčelo se od června 2011 do srpna téhož roku. (Hal_Moore)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama