Reklama

Reklama

Hněv Titánů

  • USA Wrath of the Titans (více)
Trailer 7

Deset let po porážce obludného Krakena se Perseus pokouší uchýlit ke klidnému životu jako rybář a otec malého syna. Jenže mezi bohy, oslabenými nedostatkem lidské oddanosti a dlouho vězněnými Titány, pod vedením zuřivého Krona vypukne velká válka. Zeus, který byl zrazen Hadem, je zajat a unesen do podsvětí, a tak se Perseus musí ještě jednou stát hrdinou, aby nalezl Dia a zmařil snahu Titánů vládnout na Zemi. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 7

Recenze (1 121)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PAMATUJ... POUZE KOPÍ TRIUMU MŮŽE PORAZIT KRONA. A TA RUKA JEŽ HO BUDE DRŽET, MUSÍ BÝT TVÁ....“ /// Tak bacha: je to tady samej bůh, zrůda a kudrnáč (no vlastně asi jen jeden, ale sračky nato). Řecký báje prostě jsou ,,poudačky“ pro starý báby a malý děcka. A dobrodružství poloboha hold nebude dramatem ze současnosti (promiň Davide). Film, ve kterým se Perseus, Agenor a Andromeda vydaj zachránit lidstvo, má úplně normální začátek, prostředek uprostřed (jo, tam co máš pupík...) a konec....tam jak konce bejvaj. Nikdo nic nevykládá na přeskáčku a osudy se neprotnou u vás v obejváku, ale tady a naprosto vobyčejně. Lehká, akčně dobrodružná podívaná s milionem triků a spoustou serepetiček, která musela dát spoustu práce. V životě jde vo víc než o Bohy a Titány! (jo? tak to vysvětluj tý holce, co mi povídá: ,,můj bože, to je titán!“ ) Solidní rodinná podívaná (su zpátky u toho filmu...). Vo nic jinýho tady (asi) nešlo. 3a½! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Když chcu mluvit s otcem, musím vylízt na horu (ne do patra, ale na kopec!). 2.) Vždycky jsem snil o okamžiku, kdy si budu moct s chutí zařvat ,,Áresi! Ty kurvo!“. 3.) Jak dopadl v podsvětí Orfeus vím. Ale Perseus? Neznám.... 4.) Thx za titule ,,Mychyy“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE **** NAPĚTÍ * ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Dan Mazeau, David Leslie Johnson / Story by Greg Berlanti / Based on Clash of the Titans by Beverley Cross | Hudba: Javier Navarrete | Produkcia: Basil Iwanyk, Polly Cohen Jehnsen | Distribúcia: Warner Bros. Pictures | Štúdio: Legendary Pictures | Rozpočet: 150 miliónov $ | Tržby: 301,970,083 $ || KeĎ niekto postaví svôj dom na piesku, nemôže očakávať, že bude stáť, ako na skale... Zakopaný pes je ako väčšinou v neschopnosti scenára prehĺbenia postáv. Herecká garda a apokaliptické scény už dávno neboli tak premárnenou možnosťou o klenot s antickým námetom. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Hustí týpci z okolí Olympu jsou zrovna v kurzu, neschopnost scénáristů vytvořit novou, vlastní mytologii dlouhodobě trvá, tak proč zase jednou nedosáhnout účelu znesvěcením prostředků.. Prima, jenže chtělo by to nějaké plastičtější postavy a hlavně energii, neboť jestli tohle nebyla bezkrevná digitální nuda, tak ať na mě prcek Kyklop zamrká svým levým okem. Bezradnost scénáře, Agenor plnící funkci Jacka Sparrowa(!) či momenty, kdy rádoby vznešené dialogy Fiennese s Neesonem připomínají hraní Macbetha během besídky v mateřské škole (hned po "O veliké řepě") pak mohou nastolit otázku, proč těch 150 míčů raději nevěnovali krizí zmítanému Řecku? Nebo se snad jedná o cílenou podporu jeho turistického ruchu, tzn. více zahraničních zákazníků pro sítě rychlého občerstvení Zeus Burger a Kronos Grill? ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Máme tohle zapotřebí? Příště raději zůstanu u nařachaného traileru, a nebudu si kazit chuť filmem. Je to v podstatě úplně to samé jako jednička - abych nebyl takový hnidopich, tak jsem se o něco více bavil, i akce se mi líbila víc, ale... Nebo spíš ALE posledních pět minut je to nejhorší, co jsem v kině za dlouhou dobu viděl. Měl jsem co dělat, abych smíchy nepoprskal sedadla pode mnou - fuj! Desetkrát horší než Válka Bohů. I nový Conan se mi líbil víc! A zase o něco víc nesnáším těsné soubojové akční scény: to se kamera nemůže na chvíli oddálit? Koho zajímají roztřesené záběry na změť rukou a nohou, a rozmazané švihání mečem? To se v celém Hollywoodu vážně nenajde režisér (zdravíme Spielberga!), který by uměl natočit zajímavou, perspektivní akční scénu? P.S. 3D rozhodně nebrat, v IMAXu jsem si užil tak maximálně trailer na Spider-Mana. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Digitální jízda, na kterou by se tvůrci stařičkého Souboje titánů podívali jednou a s opovržením by kopii shlédnutého filmu poplivali a rozkopali samotnou zlostí. Co se totiž neudělá po staru, udělá se s digitálem. Digitální orgie jsou to fakt brutální. Možná i proto je film tak hrozně bláznivý a někdy až šílený. Je to ale zábava, zábava, která je v dnešní době aktuální. Vlastně stejně pitomý jako jednička, bonusem je pak kamera, přes kterou divák skoro nic nevidí, ale přesto by díky ní měl mít podle tvůrců pocit, že tam s bohy je a bojuje po boku Sama Worthingtona. I z toho důvodu o hvězdičku dolů. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (16)

Související novinky

Worthington se vrací ke sci-fi

Worthington se vrací ke sci-fi

29.08.2015

Ze Sama Worthingtona (Avatar) měla být veliká hvězda, zatím to ale moc nevyšlo. Terminator Salvation se pokračování nedočkalo a Hněv titánů utnul Worthingtonův výlet k fantasy, načež se světoznámý… (více)

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

16.04.2012

Tato zpráva je spíš pro zasmání. Ale co my víme. Adaptace mládežnické sci-fi Suzanne Collinsové už přes tři týdny suverénně kraluje americkému komerčnímu žebříčku. Nesundaly jej ani nové Prcičky, ani… (více)

Michael Bay znásilňuje Nindža želvy

Michael Bay znásilňuje Nindža želvy

23.03.2012

Alespoň jsou o tom přesvědčení fanoušci legendárního zeleného kvarteta. Ale po pořádku: Michael Bay bude prostřednictvím své společnosti Platinum Dunes produkovat nový hraný film Teenage Mutant Ninja… (více)

Reklama

Reklama