Reklama

Reklama

Kravaťáci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2019), 98 h 27 min (Minutáž: 41–90 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Andrea Parker, David Costabile (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(134)

Ze školy vyhozený student svojí inteligencí zaujme velkého právníka a získá práci koncipienta, přestože pro ni nesplňuje právní podmínky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (557)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po 9. dílech? Naprosto úchvatné. Tak po dlouhé době zase seriál, který překvapí. Ani nevím, co se mi na něm líbí víc. Jestli právnické prostředí, vtipné argumenty hrdinů, muži v oblecích, příjemní herci... Těším se na další díly a řadu. Doufejme, že se nenechá seriál pokazit a neocitne se v zajetých kolejích ostatních na začátku slibných dílek, které ale postupem času omrzely. Takže ať už je tu co nejdříve nový díl s novou dávkou svěžího humoru a právnických řečiček:) 10.09.2012 - konec 2. série? Ano..stále perfektní, není, co dodat..jen tak dál, ale zas to nepřežeňte ;) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Obvykle se necítím dobře v budově plné bohatých, sebevědomých a neustále intrikujících individuí, jež vynikají v neolympijské disciplíně kličkování mezi paragrafy. Patrně proto jsem se mezi kravaťáky nijak zvlášť netěšil, ale Mikeův naivní pohled na právo mne rychle dostal do děje, Harveyho čestná vítězství hravě zlomila mou nedůvěru v právní systém, Donnina oddanost ve mně vzbudila touhu mít vlastní asistentku a křečovitý Louisův úsměv mi zase vrátil jistotu, že důležité je vyhrát a čestnost je pouze zbytečná překážka na cestě k vytyčenému cíli. Poměrně dlouho se mi nestalo, aby mi seriálové čyřicetiminutovky svižně proběhly před očima za subjektivních deset minut a obelhaly mne tak pocitem, že mám dost času a mohu se v poklidu mrknout na další díl. ()

Reklama

CrypzzXD 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha televizních show, která neví, kdy to zabalit. Po čtyřech téměř dokonalých sériích se začíná celý koncept a dějové linky opakovat a u sedmé série je to již vyloženě otravné. Je sice milé sledovat všechny tyto sympatické postavy, ale postupem času můj zájem sledovat dokola to samé nenávratně opadnul. V období let 2014 - 2016 se jednalo o jeden z mých zcela nejoblíbenějších seriálů, jehož téměř každou epizodu jsem hltal jedním douškem, ale momentálně si dávám již druhým rokem pauzu a až nebudu mít nic důležitějšího na práci, tak se možná k posledním dvěma (a konci 7.) sériím z nostalgie vrátím. Ale chce to čas a trpělivost... S01 8/10 S02 9/10 S03 10/10 S04 9/10 S05 7/10 S06 7/10 S07 6/10 ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po čtyřech sériích. Tomuto seriálu jsem se nějakou dobu vyhýbal i přesto, že mi můj hodně dobrý kamarád neustále připomínal, ať se na něj podívám. Nevím proč, nějak mi ten koncept zněl nudně a myslel jsem si, že tohle nebude pro mě. Jsem rád, že můžu napsat, že jsem se spletl. Už od prvního dílu mě tento seriál chytl a nepustil. Zpočátku to bylo hlavně díky parádní castingu a chemii mezi herci (naprosto zbožňuju Donnu, jejíž práce je vědět vše, je to přeci Donna!) ale pak, když jsem v polovině první série začal přemýšlet, jak se tenhle seriál může vyvíjet, tvůrci udělali něco, co mě překvapilo a čím si mě získali. Oni totiž krásně přešli z "CSI" formátu, kdy jeden případ = jeden díl na více dílové epizody, kdy se jeden případ táhne klidně i deset dílů a hlavně kdy my, jakožto diváci, můžeme sledovat důsledky některých věcí, co se staly v druhé či první sérii ještě ve čtvrté sérii. Zkrátka taková skvělá hra s příčinou a důsledkem, kdy hlavní postavy téměř pokaždé nějakým způsobem dožene to, jak se zachovali, to co řekli nebo to, co neudělali. A mě baví sledovat seriál, kde detaily jsou důležité, vše má svůj čas a na všechny dříve či později dojde. Nemůžu se dočkat páté série. Zatím jednoznačných 100 %. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ďalší seriál z právnického prostredia? Vážne? Naozaj vážne? No dobre. Tak to skúsim teda. Aha. Aha. Aha. A to je všetko? Dr. House vo svojom odvetví dokázal nemožné. Prišiel po nekonečnej rade seriálov z nemocničnou tématikou a stal sa z nich tým jednoznačne najzaujímavejším, jednoducho jasnou jednotkou. Ale Kravaťáci sú len ďalším v poradí. Najlepšie čo môžem povedať je to, že sa jedná o nenáročnú oddychovku plnú oblekov a slovných súbojov typu: Ja som väčšia Držka ako ty. ()

Galerie (1 230)

Zajímavosti (45)

  • Louisova (Rick Hoffman) sekretářka Norma se nevyskytuje v žádné epizodě, i když je mnohokrát v seriálu zmíněna. (Larry12)
  • Patrick J. Adams (Mike Ross) v rozhovoru prozradil: „Byla to nejjednodušší role, kterou jsem dostal." (CrashONE)

Související novinky

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama