Reklama

Reklama

Kravaťáci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2019), 98 h 27 min (Minutáž: 41–90 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Andrea Parker, David Costabile (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(134)

Ze školy vyhozený student svojí inteligencí zaujme velkého právníka a získá práci koncipienta, přestože pro ni nesplňuje právní podmínky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (557)

sheen 

všechny recenze uživatele

Bomba, bomba, bomba, už po pár okamžicích jsem věděl, že to je seriál přesně pro mě, pro milovníka kravat a obleků xD Vtipný s chytrým humorem a elegantím nábojem, jsem z něj nadšen. Jak by řekl Barney, SUIT UP! Boha jeho, druhá série má jeden z nej rozjezdů druhých sérii seriálů co jsem zatím viděl :) naprostá dokonalost. Druhá série naprosto peckovní :) Třetí a čtvrtou série jsem si nějak zapomněl poznamenat :) Pátá série byla zatím největší vrchol všech sérií, hlavně ty twisty na konci. 3.3.2016 - tak nám to vše skončilo :( bohužel...vše jednou skončí....musím říci naprosto vygradovaný konec, SUITS se řadí mezi mé absolutně nej, nej seriály. To co dokázal Gabriel Macht a Patrick J. Adams ve svým skvěle padnoucích oblecích mě opravdu vzalo. 26.09.2019 poslední díl deváté série. Seriál, který se mi neskutečně dostal pod kůži. Odchodem Mika a Rachel v jedné z posledních řad seriál trošku upadl, už tam nebyl hláškující Mike a Harvey, ta jejich chemie na které to celé stálo, i tak to ale hodnotím naprosto pozitivně, prožil jsem s těmito charaktery krásných 9 let, nelituji ani sekundy. Jen mě dost mrzelo, že nepozvali na poslední díl Jessicu, která byla Harveyho mentorem. Díky za vše! “Winners don’t make excuses.” ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Strhující exhibice sympatických ksichtů, filmových citací, slovní vaty a obleků šitých na míru v cimře korporátní Ameriky. Inu, bez mučení přiznávám, že jsem na pár vteřin ucítil cosi jako sympatie k té mrzké profesi. Samozřejmě to má své mouchy, happyendy se tu metá do všech stran a tu a tam nějaká logická díra prosákne na povrch, ale co na tom záleží, když je celek tak sympatický a druhá série graduje kadencí luxusní asijské štětky při handjobu pupkatého Švýcara. Asi spíš jako ten Švýcar nebo tak nějak. Každopádně někdy po druhé sérii dávám sbohem, neboť nadprůměr tohoto seriálu je velmi, velmi mírný a existuje spousty lepších, u kterých můžu plýtvat svým životem. ()

Reklama

bouncer 

všechny recenze uživatele

Wow, ač je to hodně odlehčený pohled na právnické korporace (co by na tom mohlo být zajímavého?), tak Suits válí. Tak perfektně povedená dvojice hlavních postav to už dlouho nebyla, navíc doplněné ideálním mixem těch vedlejších. Tenhle seriálek si zamilujete. Edit: Jenže druhá sezóna už posílá seriál do kytek - zmatenost a všude jen samá "válka" a začíná to být nuda. (1. sezóna - 90 %, 2. sezóna - 50 %). Edit 2: Třetí sezóna pokračuje v klesající tendenci, chaotičnosti na úkor příběhu a vůbec totální idiocii. Pro mě konec. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nebyl jsem si úplně jistý do čeho jdu. Všude samá chvála, ale nikdo tady nebyl schopný formulovat přesnější důvody. Po první sérii můžu konstatovat, že potenciál tam rozhodně je. Pro metrosexuály je Harvey neskutečnou modlou a Mike hrabající se z hoven mezi úspěšné zase baví snílky. Mám něco z obojího, takže v tomto ohledu jsem byl spokojen. Horší je, že první série funguje hlavně na začátku, a pak až s blížícím se závěrem. Zápletky s klienty jsou totiž docela nudné a já se v nich občas i ztrácel. Naštěstí to celé netáhne jen hlavní duo. Parádní slizák Louis, sladká Rachel, ale i dominantní šéfka jsou jasným signálem, že pokud tvůrci vypustí vatu s klienty a zaměří se na hlavní postavy, tak to bude určitě nejen pro mě zajímavější. Několik epizod naznačilo, že to nebude takový problém. Ještě dodám, že kdo by nevyhodil svou sekretářku z okna jen proto, aby získal úžasnou Donnu, tak je zřejmě naprostý magor. Ve druhé sérii tvůrci provedli přesně to, co jsem žádal a hned přibyly pořádné emoce a zvraty. 1. - 3. série: 85%, 4. - 5. série: 90%, 6. - 9. série: 80%. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Jo, určitě jedná se o kvalitní konverzační seriál. Většina epizod mě bavila, ale bohužel nemám nutkavou potřebu sledovat 2. sérii. Hlavně díky silné jednotvárnosti epizod (kvůli stejnému důvodu nejsem aktivní divák u Dr. House). Uvidíme, zda si pokračování Kravaťáků najde místo v mém už tak dost plném rozvrhu. 75% - Nejoblíbenější postavy: Luis Litt, Donna, Rachel Zane ()

Galerie (1 230)

Zajímavosti (45)

  • V nočním záběru na most (čas 39:00) je vidět, že je scéna přehrávána pozadu (auta jedou pozpátku). (elvazlo)
  • V seriálu se několikrát přesuneme do minulosti. Aby to divákům dávalo smysl, vždy je napsané, o jakou dobu se jedná. V pozdějších epizodách se barva kamery vždy zbarví do tmavě oranžové a díky tomu diváci mohou poznat, že se daný děj odehrává v minulosti. Všimnout si toho lze, když Harvey (Gabriel Macht) pracoval jako okresní advokát nebo když Michael (Patrick J. Adams) studoval. (TadeasK7)
  • BuddyTV ohodnotila Kravaťáky jako druhou nejlepší seriálovou novinku roku 2011. Na prvním místě se umístil seriál Hra o trůny (od r. 2011). (KucC)

Související novinky

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama