Reklama

Reklama

Kravaťáci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2019), 98 h 27 min (Minutáž: 41–90 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Andrea Parker, David Costabile (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(134)

Ze školy vyhozený student svojí inteligencí zaujme velkého právníka a získá práci koncipienta, přestože pro ni nesplňuje právní podmínky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (556)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ďalší seriál z právnického prostredia? Vážne? Naozaj vážne? No dobre. Tak to skúsim teda. Aha. Aha. Aha. A to je všetko? Dr. House vo svojom odvetví dokázal nemožné. Prišiel po nekonečnej rade seriálov z nemocničnou tématikou a stal sa z nich tým jednoznačne najzaujímavejším, jednoducho jasnou jednotkou. Ale Kravaťáci sú len ďalším v poradí. Najlepšie čo môžem povedať je to, že sa jedná o nenáročnú oddychovku plnú oblekov a slovných súbojov typu: Ja som väčšia Držka ako ty. ()

Tayen 

všechny recenze uživatele

Ukecané a zábavné. Ale taky umělé a odrazující. Naleštěný seriál o věcech, za kterými je třeba se hnát. Stačí chytré odpovědi, velké ego, arogance a pořád kopat za sebe a srážet ostatní. Hodní hoši jsou sice geniální, ale bez toho správného ega se nikam neposunou. Ale nemusíme se bát, jejich otřelí kolegové je naučí, jak být cool, tím správným workoholikem, že nic, co udělají není dost dobré a že osobní život bez honby za úspěchem, který přináší luxus, je jen pro loosery. A všechno se to odehrává v kolébce kapitalismu - na Manhattnu. Dialogy jsou vtipné, ale po čase začnou unavovat, protože stejně jde pořád jen o to KDO Z KOHO. ()

Reklama

K.B.L. 

všechny recenze uživatele

Poutavé epizody z advokátního prostředí s vyhrocenými vztahy, elegantního až spíše snobského prostředí, co diváka motivu k tomu, jít vejš. Vtipy vkusné, zápletky parádně promyšlené a rozuzlení většinou překvapivé. Za 4 dávám pouze kvůli tomu, že mám raději seriály s poloviční stopáží a s větší dávkou humoru. Jinak ale vřele doporučuju. Opět jeden z těch návykových. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak jsem někde v půlce paté serošky a musím říct, že mě to baví, když dostanou prostor Harvey a Louis jejich postavy jsou hybatelé veškerého dění a jsou napsané velmi pestře i když v případě Louise s přibývajícím počtem dílů mě přijde občas až na hraně sebeparodie. Postava Mike Rossa byla velmi zajímavá ze začáku, ale od tý doby co se zaláskoval do Rachel to celý šlo do kytek a aspirují na nejnudnější pár seriálu, ježisi ty mě tím svým tuctovým vztahovým bahnem tak nudí až to bolí. Ovšem nejvíce k smíchu je Jessica chodí sice luxusně oblečená a tváří se že vymyslela celý vesmír, ale že bych jí věřil, že je dobrá managerka a nedej bože chytřejší než ti dva dravci Harvey a Louise to tedyy fakt ne , vždycky když jim udílí pokyny a nebo je jebe, směju se ještě dlouho potom, vůbec jsem jí za pět serií neviděl, že by přišla z něčím chytrým, krom svého kukuč, teda. No a Donna, to teda fakt by někdo chtěl mít sekretářku, která poslouchá mé soukromé hovory a ještě ji mít za bohyni, když mě říká s kým jsem píchal, jak se mám chovat, atd ? Zajímavá postava tam byla jeden díl asi na dvě minuty, ta co hned odhalila Mike s Harvardem, nechápu proč jí uklidili a s Katrhiny, která měla našláplo být svou dravostí a chytrostí na úrovní H + L udělali neškodnou šmudlu, škoda. Nicméně tandem H + L tomu i přes to všechno dává dynamiku. Tak to mám za sebou a musím říct že závěrečný díly mě bavily velmi mnoho. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Fajn. Strávila jsem celý den sledováním tohoto seriálu, díky mému nejlepšímu kamarádovi, kterému vážně děkuju, že mi to doporučil. Nejenom, že v určité herečce vidím úplně sebe - po "právnické" stránce a osobnostně, ne vzhledově, ale celý motiv je naprosto skvělý! Právničina nebyla nikdy podána tak zábavně a šarmantně, jak jí podává Gabriel Match spolu s Patickem J. Adamsem; oba mají ohromné charisma a každý má v sobě něco ozbrojujícího. Doslova každým dílem přichází úplně něco nového, nový případ, noví lidé, ale zároveň se pořád rozvíjí ten hlavní, čím dál víc zajímavý příběh. Je to vážně skvost! ()

Galerie (1 230)

Zajímavosti (45)

Související novinky

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama