Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo filme Collection (Zbierka) sa Arkinovi (Josh Stewart) ako jedinému podarilo uniknúť z rúk sériového vraha známeho ako The Collector (Zberateľ). Zabijakovi sa však podarí zajať nádherné dievča menom Elena (Emma Fitzpatrick). Hoci Arkin s tým nechce mať nič spoločné, nemá na výber, pretože ho z nemocnice unesú žoldnieri najatí Eleniným bohatým otcom. Tí Arkina vydierajú a donútia ho pridať sa k ich tímu, ktorého cieľom je zachrániť nevinnú dievčinu z vrahovho úkrytu v starom hoteli, ktorý je plný smrteľných pascí. (nessbeal)

(více)

Videa (17)

Trailer

Recenze (294)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Omnoho víc zábavnější a krvavější než The Collector.V The Collection je hned na záčatku víc krve než v celém The Collector za celý film.Dalším plusem je že se operuje na větším prostoru a né jenom v malým zavšiveným baráku a hlavně je zde víc vražd.Logiku jsem nehledal ani u jedno z těchto filmů,protože bych musel jít s hodnocením dolů.Ale čumíme na horory a tak to občas bývá že logika trošku hapruje.Za mě 4 hvězdy. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hey Saw! Welcome BACK in da House full of TRAPS!! Parádní Moderní Horor s bravůrním Gore a výtečnou Kamerou neustále se něco děje, každou chvíli někdo příjde k zranění,né zrovna hezkým způsobem ! Záporák opět drsný, chladnokrevný a nekompromisní! Zdálo se mi, že občas slyším Hudbu i ze Sawu,což mě příjemně naladilo ! jOO jOO Něco takového tady tenhle rok Chybělo ! Scéna v 11 Minutě jednoznačně TOP of Year ! 80% ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

První díl se mi moc nezamlouval. Na rozdíl od většiny hororových nadšenců jsem jím byl docela znuděn. Moc mě to prostě nebavilo, hrálo se to na víc než na kolik to mělo. U druhého dílu je tomu naopak. Právě že film ze sebe nic moc nedělá, je to takové akční brutální Béčko, které má ale od začátku spád. Od začátku se na diváka leje krav, Gore scény a brutalita je na divána pravidelně sypaná v dostatečně přiměřených dávkách. Má to perfektní vizual, je to šílená a úsměvná vykrádačka série SAW a to se mi líbí a zamlouvá. "SAW was raped!! Excelent!!" První díl 3/5, tady trochu nadhodnocuju na 4/5. ()

Claw 

všechny recenze uživatele

První díl se mi moc nezamlouval. Na rozdíl od většiny hororových nadšenců jsem jím byl docela znuděn. Moc mě to prostě nebavilo, hrálo se to na víc, než na kolik to mělo. U druhého dílu je tomu naopak. Právě že film ze sebe nic moc nedělá, je to takové akční brutální Béčko, které má ale od začátku spád. Od začátku se na diváka leje krev, Gore scény a brutalita je na diváka pravidelně sypaná v dostatečně přiměřených dávkách. Má to perfektní vizuál, je to šílená a úsměvná vykrádačka série "Saw", ale líbí se mi to a zamlouvá. První díl 3/5, tady trochu nadhodnocuji. /70%/ ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Málo kedy to poviem,ale dvojka prebehla jednotku o dve triedy(v tomto prípade o hviezdy). Tá scénka na diskotéke,fakt svelo krvavá až tak že neviem či by som po tomto filme mal dobrý pocit byt na nejakej s diskoték.Parádna krvava gore jazda po ktorej by som aj ja niekomu zapichol vidle do krku.Veľmi domyselné boli aj pasce v starom hoteli a nasadenie žoldnierov bolo naozaj veľmi dobre spracované.A tento krát to pristalo aj J.Stewartovi,ktorí bol živší ako v The Collector. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (2)

  • Arkin (Josh Stewart) má na pravém rameni vytetováno motto skotského clanu Stewartů "Virescit Vulnere Virtus", v překladu "Mužnost sílí utrpením". (JASON_X)
  • Když psi Collectora (Randall Archer) napadnou Arkina (Josh Stewart) a ostatní, tetování na Arkinově pravém rameni zmizí poté, co je pokousán. (ČSFD)

Reklama

Reklama