Reklama

Reklama

Paranormal Activity 4

  • USA Paranormal Activity 4 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh hororu Paranormal Activity 4 volně navazuje na druhý díl, v němž démonem posedlá Katie vyvraždila rodinu své sestry s výjimkou nemluvněte Huntera, které unesla neznámo kam. Uběhlo pět let a tahle dvojice s velice pohnutou minulostí se přistěhuje na poklidné americké předměstí, které záhy poklidné být přestane. Paranormální sílu na vlastní kůži pocítí především matka s dcerou, které žijí v sousedství Katie. Po prvních nevysvětlitelných událostech instalují v domě kamery a další bezpečnostní prvky a nestačí se divit tomu, co na nich uvidí. Jenže u toho se temné síly, které se nad nimi stahují, nezastaví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (368)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Někdo se zase dozvěděl, že je teď FF v módě a tak vyndal pár noteboků, Kinectů a mohlo se zvesela natáčet další pokračování onoho PA. Většina fandů tušila, že to nejspíš klesne, ale až tak? I s mým čsfďáckým přítelem jsme se shodli, že nás snad z celého filmu nejvíc vylekala ta rezatá kočka. Pár efektů docela ušlo, opravdu jen místečky to bylo trochu strašidelné, ale handycamerové filmy se začínají stávat zvykem a čeho je moc, toho je příliš. Můj exoskeleton začíná být působením těchto filmů tvrdší a tvrdší, takže už jsem všemi těmi nočními scénami omlácená ažaž. No a ten závěr, jak je to tu už po tisícáté opakováno - děs, krátký, kraťoučký děs běs. Titulky byly teda pětkrát delší než celá záverečná scéna. Velice zbytečný film. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Oproti PA 3, je čtyřka pro mne určitě velkým zklamáním. Místy laciné lekačky, u kterých jste se pomalu ani nelekly. Přišlo mi to moc uhozené a bez žádné akce. Občas pobavily hlášky pubertálních herců a to je asi tak vše. Jak říkám, třetí díl zůstane pro mě číslo 1. ___ (Jiráskovo divadlo, Nový Bydžov) ()

Reklama

RedAK 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím, za co tu jednu hvězdu dávám... I když, možná jo; chvíli jsem měl skutečný strach! Na filmu jsem byl v kině a během projekce jsem sežral tři balíčky paprikových chipsů, jeden sáček slaného popcornu, dvě oříškové milky, půlku kuřecí bagety, čtyři hořké fidorky, dva páry hořických trubiček, jedny kakaové vlnky, patery mléčné miňonky, dva chilli longery, tři krémové věnečky, sáček preclíků, půl kilogramu skittles, jednu čivavu a měl jsem skutečný strach, že se poseru a svojí vražednou hnilobou zamořím celý kinosál. Naštěstí vše dobře dopadlo a já se posral až po cestě domů. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že som veľký fanúšik serie P.A. - toto bolo viac ako zlé. Sklamaných bude veľmi veľa fanúšikov hororu. Je tu toľko negatív, že nemá zmysel ich vymenovávať. Čo hodnotím, ale najviac negatívne je záver. Smiešny, pateticky, trápny natoľko, že pobavil nejedného diváka v kine. Pre mňa osobne táto séria skapala treťou častou. A ani neviem či by som chcel aby sa to niekto snažil napraviť ďalším "vydareným" pokračovaním - 20%. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Další do sbírky filmů o rodinách, v nichž nikdo neposlouchá nikoho, všichni se chovají jako retardovaní lemurové a kromě totálních hororových i dramatických klišé (dcera: "Věřte mi!" matka: "Běž do svého pokoje!") vyvádějí choromyslné hovadiny: Matka dopuje dcerku prášky na spaní, protože se včera chuděra nevyspala; ta zase naříká, že jí cizí děcko leze do pokoje, ale zavřít dveře jí nenapadne. Největší vopruz na celé čtvrté paranormalitě je však její třídenní stopáž - přesně takovou dobu jsem potřeboval, abych po kouskách tu nesnesitelně nudnou variaci na stokrát viděné dorazil do konce. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (22)

  • Film sa v októbri 2016 podľa webu PrettyFamous umiestnil na 50. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Stephen Dunham (Doug) a Alexondra Lee (Holly), kteří ve filmu hrají rodiče, byli manželským párem i ve skutečnosti. Stephen Dunham zemřel 14. 9. 2012 na infarkt krátce před uvedením filmu do kin. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama