Reklama

Reklama

Jurassic Shark

  • Kanada Attack of the Jurassic Shark (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ropná společnost během těžby nechtěně vypustí na svobodu prehistorické monstrum, které bylo tisíce let uvězněné v ledu. Jurský žralok zastihne nesourodou skupinu lidí na opuštěném ostrově, kde rozpoutá krvavý masakr. (topr harley)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takuto chujovinu som uz davno nevidel. Hlavne tie nekonecne titulky na zaver akoze filmu ma uz fakt dorazili. Celkovo film ma 60 minut a tato extremne kratka stopaz pre film, bola pre mna osobne ubijajuca a kurevsky som sa nudil. Dementne postavy vo filme sa ako tak dali este zvladnut, ale ked sa to tocilo akoze okolo vrazdenia zo strany zraloka, to uz fakt bolo peklo. Ruky prec od toho, varujem Vas, kto sa chce pokusit pozriet tento film. Ak si chce niekto pokazit naladu, nech kludne siahne po tomto filmovom klenote :) ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Asi takhle - mám pochopení pro nezávislou produkci (Birdemic nechme pro tuto chvíli stranou). Možnosti mladých nadšenců jsou opravdu omezené, a proto jsem se taky neuchýlil k odpadovému hodnocení. Přesto je tenhle film ukázkou toho, jak by se to dělat nemělo - digitální megalodon vyvolávající salvy smíchu, parta zlodějských tupounů, originální řešení problémů a 13minutové závěrečné titulky, které zabírají celých 17 procent délky filmu. (882., 2. I. 2014) ()

Reklama

Matli odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo moc i na mě a že podobné filmy neodsuzuju. Nejdřív jsem si myslel že se koukám na péčko, dle hereckých výkonů, ale ve finále tam ani jedno prso vidět nebylo. Film absolutně o ničem s dvouma záběrama na obrázek žraloka, který jakoby někoho sežral. Vše se nejspíš natáčelo u jezera v Sadský. Nejhorší film z nejhorších je právě tento a nakonec mě dorazily 13ti minutové titulky, takže film má asi 62minut, díky za vtipné hlášky autora titulků:) 1% ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Támhle nějakej Jarda od vedle se rozhodl jednou takhle ve čtvrtek nad ránem když sral sepsat scénář..po hodině nad kávou to měl sepsaný vzal kameru a šel si k jezeru ANO K JEZERU natočit v poledne s kamarádama parádní žraločí velkofilm.. odpoledne to měli dotočený a do půlnoci to měl jistě sestřihaný...takhle si myslím, že to nějak určitě bylo. Snad nejhorší a nejhloupější"film" se žralokem co jsem kdy viděl. Fakt nedoporučuju jedině pod vlivem asi pro tu prdel.. já byl střízlivej a myslel jsem, že se nechám zavřít do vypolštářovaný místnosti. Ruce pryč ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Urážka brakovejch filmů, ostuda, která měla zůstat zapomenuta někde v zaprášené krabici na půdě. Už i ostuda filmovejch serverů. Tohle by se tam snad objevovat v seznamu nemělo...sebralo mi to 20minut života, kterej mi už nikdo nevrátí, a co se fakt asi nikde nevidí?!! 13minutový titulky po téhle hrůze!!! :D :D ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Závěrečné titulky trvají 13 minut, což při stopáži 75 minut představuje zhruba 17 % celkové délky filmu. (L_O_U_S)
  • Keď sú zlodeji na člnu a pokúša sa ich napadnúť žralok, je to odkaz na obraz ''Watson and the Shark'', ktorý práve zlodeji ukradli. (EvilMatus)

Reklama

Reklama