Reklama

Reklama

Útok z hlubin 2

Trailer 1

Mořská bioložka Misty Calhounová je pozvána na výzkumnou stanici Akhelios, umístěnou na volném moři. Miliardář Carl Durant tady provádí pokusy se žraloky. Předvede Misty, jak je ovládá pomocí speciálního zařízení, a prozradí, že jim geneticky upravil mozky, aby byli chytřejší. Jeden ze žraloků se ale chová podivně, což je důvod, proč ji pozval. Misty odhalí příčinu, žraločí samice je březí. Testy to nezjistily a ona se domnívá, že se to samici daří skrývat právě pomocí oné genetické změny. Žraloci začínají být agresivnější. Způsobí zkrat elektrického ovládání stanice a zaútočí na posádku laboratoře. Stanice se potápí a ti, co ještě zůstali naživu, se rozhodnou zachránit na motorovém člunu. Jeden z nich pak pomocí dálkového zařízení vyhodí stanici do povětří. O tři týdny později se geneticky modifikovaný žralok objeví poblíž pláže... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (65)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednička je sice strašné béčko, ale nezestárlo ani o den a minimálně dvakrát do roka se k němu s chutí vracím. Tohle vzniklo proč? Herci jsou naprosto příšerní, hlavní hrdinka má o proti jedničce větší kozy a hlavní hrdina má větší svaly, jinak ale mají všichni mozek menší minimálně o polovinu. Film se naprosto může rovnat všemu, co točí Asylum. Dokonce i to SyFy umí zábavnější béčka. Ty ukňápaný pirani co měli být asi jako mláďata žraloků jsem hodně nepobral. Harlin možná totálně zničil svojí kariéru a dvacet let nenatočil jediný kloudný film, ale u tohohle se musel upřímně hodně nasmát. Já u toho spíš plakal a jak jsem zmínil, jediná dobrá věc jsou kozy hlavní hrdinky a jedna, nebo dvě dobré smrti. Ostuda žánru, ostuda prvního dílu.25% ()

Deyw odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je o hovne, proto přidávám recept na koprovku : Opraný kopr najemno pokrájíme. V kastrolu rozpustíme tuk, přidáme mouku a za stálého míchání usmažíme světlou jíšku. Zalijeme vývarem nebo vodou, přidáme mléko, rozmícháme a necháme asi 20 minut vařit. Pak přidáme smetanu a kopr, osolíme, osladíme, okyselíme a necháme přejít varem. Podle potřeby dochutíme (solí, cukrem, octem) a podáváme s vařeným hovězím masem nebo vejcem natvrdo. Jako příloha se hodí vařené brambory nebo houskový knedlík. btw: i prez to se tesim na 3ti dil.! ()

Reklama

Miseet 

všechny recenze uživatele

Co na to říct? Považuji to trochu za ztrátu času. Kromě červeně zbarvené vody, jakože krev, a jedné ukousnuté hlavy nic "hororového" neuvidíte. Některé postavy byly sympatické, tak to aspoň trochu zachránily. Moje hodnocení ale může být ovlivněno tím, že mě filmy o vraždících žralocích opravdu neberou. Kdo to má rád, tak si určitě přijde na své. ()

stuntmanMIKE odpad!

všechny recenze uživatele

Horory mam rad... tie so zralokmi este viac... a tak som sa tesil. Zial... po prvych minutach bolo jasne kam sa to bude uberat. Ked opomeniem to, ze zraloky vo filme su inteligentne ako jadrovi fyzici, opomeniem, ze nacuvaju o com sa bavia ludia poza okno (fakt nekecam...zralok pocuva bez toho, aby musel plavat za oknom a spehuje), ked opomeniem, ze male zraloky vydavaju zvuk ako male opice, opomeniem, ze zraloky vo filme vedia kopat, opomeniem katastrofalne herecke vykony a opomeniem debilne chovanie postav, dialogy, pointu... co mi vlastne ostane ? :) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jasně nejslabší díl celé volné trilogie. Ani by mi tak nevadila obdobná dějová linie jako u předchozího snímku, jako spíše celkové provedení. Řemeslně nejpovedenější je úvodní scéna s pytláky lovícími žraloky. Pak už je to jen mizérie, kdy nejhorší je část po útoku. Postavy se brodí chodbami, napětí je značně kolísavé, žraloky se šetřilo a vizuálně je tenhle úsek ošklivě televizní. Postavy moc sympatické nejsou (většina tedy není vůbec), což by nevadilo, mají-li je sežrat žraloci. To však vyjma úvodní scény a jedné ukousnuté hlavy zůstalo v podobě rudě bublající vody. Divák se ani nedočká záběrů podmořského života a těch pár, co zabírají stanici pod vodou, si jeden ani neužije. V celém tom marasmu pak nešokuje nic, ba ani polovina těla s visícími vnitřnostmi. p.s. asi nebylo šťastné napsat sem obsah celého filmu, byť za moc nestojí... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Když Trent (Rob Mayes) opravuje plot a umisťuje elektrické kruhy, hlásí na centrálu, aby to sputili. Když však vyplave v bazénu, vyndavá si z pusy klasickej dýchací přístroj, tudíž nemohl volat na centrálu vysílačkou. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama