Útok žraloka (TV film)

Sci-Fi

Austrálie, 2009, 87 min

David Lister

• sheen

Výsměch, nenašel bych tam snad nic pozitivního až na úvodních 5s plážového beach voleyballu a tu bloncku co furt řvala:), nezachráníla to ani Nikita ve výslužbě.(10.12.2011)

• slatkac

Další film o přerostlých sardinkách co mají hlad.(18.6.2011)

• radomiil

Obrostlé sardinky, s hrozně zkoordinovaným pohybem na a pod hladinou, znovu útočí...bohužel(29.10.2010)

• Karamanlis

Príšerné herecké osadenstvo, digitálni predhistorickí žraloci, počínanie hlavných hrdinov postrádajúce akékoľvek náznaky logiky.... za kúsok ako je Malibu Shark Attack by sa veru nemuselo hanbiť ani nechválne známe štúdio Asylum, no na druhej strane som sa na tomto splašku miestami aj celkom pobavil, veď prihriato pôsobiaci baywatchák, ktorý si v plavčíckej búde skrýva malokalibrovku, ktorou potom priamo z pláže v rozbúrených vlnách s neomylnou presnosťou kosí žraloky, to sa nevidí každý deň...(15.4.2011)

• Scratt

Děsná blbost...ale určitě najdu i něco pozitivního...zasmál jsem se ;-) 5%(5.10.2010)

• Ludivitto

"Podívej se, kde jsme".(4.10.2010)

• SOLOM.

Další z celé řady „céčkových“ žraločích filmů, které většina lidí označuje za odpad či paskvil a přesto se na ně dívají pořád znova. Podobné kousky samozřejmě nikdy nebudou patřit mezi moje TOP ve svém žánru, ale jednu věc u mě vždycky splnit dokáží. Pokaždé se totiž u nich docela dost nasměji a mnohdy mi i lehce zvednou náladu svou „stupiditou“. Můžou lidé přežít v dřevěné boudě tsunami, když to nevydrží ani silnice či zdi? No podle amíků určitě ano! Logiku v těchto filmech jen stěží najdeme, protože u nich prostě neexistuje, ale na to jsme si u nich už zvykli, takže co…Proto se tvůrci alespoň snaží do podobných filmů obsazovat alespoň několik známých tváří, aby si vydělali alespoň nějaké penízky. Taková Peta Wilson už má svá nejlepší léta za sebou a tak není divu, že hraje v podobných filmech. Každý se musíme nějak živit. Chelan Simmons ráda ukazuje své ženské přednosti, ale tady se zmohla pouze na bolestivé skučení a trapný taneček. Tahle samice mě zklamala asi nejvíc. Co se týká digitálních žraloků, tak to byl vážně hnus velebnosti, zvláště když se několik záběrů neustale opakuje (ale to už není žádná novinka, Asylum a Nu Image to dělají pořád). Ale tak co, film mě pobavil, neznechutil a především jsem u něj neusnul. Mým oblíbených hodnocením u těchto filmů bývá 30% a tak se toho budu držet i tentokrát. Viděl jsem už i horší kousky.(15.10.2011)

Ikdyž je to absolutní blbost, tak jsem se bavil. Možná ale taky právě že je to taková stupidita: V Kalifornii se objeví pravěcí žraloci, kteří se krom toho dají zabít motorovou pilou. Na Kalifornii se blíží tsunami, a tak si plavčíci zalezou do budky pobřežní stráže (budky Baywatch) a doufají, že se zachrání. A oni se doopravdy zachrání :-D.... a budka se nepohnula dokonce snad ani o metr. :-DDD(15.10.2010)

• crha

Tohle natočit, to je teda kumšt. Chtěl bych vidět třeba film o filmu nebo nějáké reakce samotných herců a komentář režiséra. Co si asi říkali? Jestli si třeba mysleli, že točí dobrý film jako jsou Čelisti, co kdo chtěl vložit do charakteru postavy atd. Protože tady je špatně úplně všechno od A-Z.(5.10.2010)

• foundation

No jo, pri mojom putovani horrorovymi vodami kedy nepohrdnem prakticky ziadnym filmom a musim ho vidiet uz len z povinnosti, je jasne ze castokrat natrafim aj na nieco take ako je Malibu Shark Attack. Efekty moc riesit netreba od toho sa cakat ani nic nedalo, skor som sa strasne bavil na ,,hercoch,, ktori vyzerali ze ich priroda obdarila jednoducho iba jednym zakladnym vyrazom tvare, ktory nie su schopny nijakym sposobom ovladat. Vety ktore zo seba pustali su uplne bezmyslienkovite, samozrejme postavene na hlavu a cele to vyzeralo tak ako keby v tom hrala nejaka partia zombikov ktori na vonok vyzeraju viac menej ako ,,normalny,, ludia. No proste jeden velky nepodareny vtip.(4.2.2011)

• Hapretor

Cituji mou babičku: "To je tak debilní, až je to vtipný". No, je to šílená blbost, ale jsem tolerantní a ve filmové nouzi nepohrdnu i takovou slátaninou. Jako odpad označuju ty větší ptákoviny. Tady je to místy aspoň úsměvný.(25.4.2011)

• linkpache

Větší odpad, ikdyž bych nejradši použil pár hodně sprostých slov, jsem dlouho neviděl a doufám, že už ani neuvidím...není snad minuta filmu, kde bych přestal přemejšlet o vraždě všech, kteří se na tý latríně podíleli...ostuda, že to někdo vůbec zařadí do tv!!!(30.5.2012)

• rakovnik

Herci 0 %, scénář 0 %, efekty 0 %. Herci se kolébali na vodě, tvářili se nepřítomně a věty, které vypouštěli z úst byly mimo děj, neuměli se ani tvářit. Vršením nelogičností a blbstí jedna na druhou směřoval film k divákem vytouženému konci.(5.10.2010)

• Torgal

Tieto filmy musia vznikať jedine s tým účelom, aby sa divák smial na ich sprostosti. Kto normálny by inak do filmu dal ohavne animovaných zmutovaných žralokov útočiacich na pár chudákov čo sa pred 30 metrov vysokou tsunami schovali do "baywatch búdky" a jediné čo sa im tam stalo bolo to, že im tam natieklo trochu vody? Toto sa fakt nedá brať vážne ani na okamih, hoci prehrávajúci herci hystericky jačia a generická treťotriedna hudba sa zúfalo snaží navodiť dojem napätia. Aspoň že pozerať sa na to je taká sranda :-) 1+/10(15.4.2011)

• mFranta

Proč já se na to díval... No prostě céčkový film jak řemen- špatný scénář, špatné triky, špatné herecké výkony. Vykrádačka Pobřežní hlídky (vnadné ženy v plavkách a svalnatí plavčíci), katastrofických filmů o tsunami a pravěkých žralocích. Jo a taky Evil dead- věděli jste, že žraloka můžete zabít i motorovkou?(23.2.2010)

• lopja

Ako o nicom film ale ked si date par hrusiek a mate dobru partiu tak celkom sranda ale najlepsia hlaska filmu: Svetlicu som musel pouzit na zraloka(15.4.2011)

• jprmusic

Je mnoho sracek v tom nasem filmovem svete, ale jen par dosahuje velikosti tohoto skvostu. Buh zehnej americe a nikite (kam az proboha muze clovek klesnout .....(21.2.2012)

• eFrankie

Občas si říkám, co to ty filmaře nutí točit takový sračky. Slušnější slovo jsem bohužel nenašel....(4.10.2010)

• Zewett

Prvních pět minut to uráželo moji inteligenci ,ale pak už jsem se vesele bavil na účet všech zúčastněných : (ne)herci ,(nežralok) ....(25.5.2012)

• Richie1

To není ani béčkový film, ale něco horšího. Nesmyslný, nelogický (vlna tsunami přijde, ale už neodteče a pobřeží je stále pod vodou), příšerné efekty (žraloci jsou buď k pláči nebo k smíchu), protivná uřvaná blondýna (po nějaké době jsem si už přál, ať ji konečně žraloci sežerou). A scény s řezáním žraloků ve vodě s motorovou pilou mě fakt dostaly. Ach jo, taky musím skouknout kdejakou ptákovinu.(31.5.2012)

<< předchozí 1 2