Reklama

Reklama

Útok žraloka

(TV film)
  • Austrálie Malibu Shark Attack (více)

Obsahy(1)

Heather pracuje jako plavčík na jedné z pláží v Malibu. Spolu s ní tam pracuje její bývalý přítel Pete, mladík Doug a Barb. Je to den jako každý jiný, Heather a Pete se hádají, protože Heather má nového přítele a Pete ji chce zpátky. Tento malicherný spor přeruší varování před tsunami. Plavčíci tak vyklidí pláž, ale sami uvíznou ve strážní věži. S plavčíky tam uvízla i Jenny, která si odpykává veřejně prospěšné práce, a Bryan, který se ten den zasnoubil s Barb. Heather a Pete vědí o žralocích, kteří se toho dne objevili ve vodě, jeden se je pokusil zabít i na souši. Barb poznala, že jde o prehistorického žraloka šotka, který žije v hlubinách a všichni ho již považovali za vyhynulého. Když parta uvízla po úderu tsunami ve věži, začali na jejich věž útočit žraloci. Široko daleko je jen voda. Barb  žraloky brání, ale ji sežerou jako první. Kromě této skupiny uvízli uprostřed vody i dělníci, kteří pracovali na domě, který navrhl Colin, což je nový přítel Heather. Colin tam uvízl také a velmi se bojí o Heather. I v jeho partě postupně lidé umírají, až zbyde jen on a dělník George... (TV Prima)

(více)

Recenze (108)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Jeden z mojich obľúbených uživateľov o tomto titule napísal, že je to ďalší z celej rady céčkových žraločích filmov, ktoré väčšina ľudí označuje ako odpad alebo paskvil a i tak sa na ne pozerajú stále znova. To je presne aj môj prípad. Sám seba týram takýmito nízkorozpočtovými brakmi, ktoré sú plne nelogických sprostostí, mizerných hercov a príšerných digitálnych trikov a potom tu vypisujem aké sú to sračky. Vedel som, že "Čeľuste smrti" budú stáť za hovno a veru že aj stáli, no a predsa som to dopozeral až do konca . * ()

mFranta 

všechny recenze uživatele

Proč já se na to díval... No prostě céčkový film jak řemen- špatný scénář, špatné triky, špatné herecké výkony. Vykrádačka Pobřežní hlídky (vnadné ženy v plavkách a svalnatí plavčíci), katastrofických filmů o tsunami a pravěkých žralocích. Jo a taky Evil dead- věděli jste, že žraloka můžete zabít i motorovkou? ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Losoval jsem, jaký hodnocení sem prsknu, protože i kdybych měl v nabídce "Nevyprázdněná kadibudka po čtyřdenním fesťáku", ještě pořád by to byla poklona. Že jsem z kulicha vytáhnul zrovna lísteček s pěti hvězdičkama je holt ironie osudu, protože Útok žraloka a moje ruleta jsou na tom teď se smysluplností naprosto stejně. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Od novějších žraločích hororů opravdu nečekám nové Čelisti, je mi jasné, že to jsou kusy natočené za pár dolarů s několika vysloužilými herci, kteří před pár dekádami lehce zazářili v nějakém tom béčkovém filmu či seriálu, s katastrofálními digitálními efekty, za které by se styděli i vývojáři, kteří dělali hry na legendární osmibitovky a pitomým scénářem... Co od těchto filmů čekám, je zábava... Jenže ta se jaksi poslední dobou nedostavuje, protože i když tvůrci ví, že je film sračka, pojmou jej neskutečně vážně a člověk se prostě nemá nad čím bavit... Pomalu nad těmito kousky začínám lámat hůl... ()

Rebbit odpad!

všechny recenze uživatele

Bože za co mě tak trestáš??? Doufám, že takového žraloka raráška, (nebo jak ho nazývali) nikdy nepotkám, asi bych byl nucen se mu vysmát a zmáčknout delete aby zmizel z mého života.... Uplně to vidím, jak by vlna tsunami nechala stát dřevěnou rozhlednu pro pobřežní hlídku, pokud by tam byl David Hasellhof, tak mlčím, ale tohle na mě bylo moc.... ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama