Reklama

Reklama

Žralok útočí

(TV film)
  • USA Shark Attack

Obsahy(1)

Mořský biolog Casper Van Dien a Jenny McShane se rozhodli objasnit příčiny nepřirozené agresivity žraloků. Brzy ale zjistí, že mořští predátoři nejsou pro malou africkou vesničku na pobřeží jedinou hrozbou... V africké oblasti Port Amanzi dochází k enormně zvýšeným útokům žraloků na lidi. Když se jejich obětí stane i mladý mořský biolog Marc, rozhodne se jeho spolupracovník a přítel Steven McKray, že této záhadě přijde na kloub. Přijíždí do Afriky a intenzivně se vrhá do vyšetřování. Záhy se mu podaří zjistit, že útočící žraloci vykazují různé genové degenerace - jsou zmutováni ve vraždící stroje. Příčinou je prozatím neznámá chemikálie, která se do místních vod dostala pravděpodobně s jasným úmyslem... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

Kubaaaa 

všechny recenze uživatele

Strašně moc neoriginální film. Každá hláška z něj už někde byla, krom hlášky "Budete na kaši!" - ta byla opravdu ultimátní:). Scénář typický pro akční béčko, céčko, kde na sebe na konci hlavní záporák všechno vysype a samozřejmě na to doplatí. Jediné pozitivum je zpracování, to je celkem povedené (s přihlédnutím k tomu, jak občas vypadají TV filmy). ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Začátek slabý, o prostředku se dá říci to samé a konec jsem k mé nezměrné lítosti prospal. Stevene, ty amatére v kulatých brejličkách na režisérské židli - takto má vypadat napínavý film o žralokovi, co chytne diváka do čelistí.. Strašně rád bych o Casperovi napsal, že je to špatný herec, ale to by nejdříve hercem musel být. ()

Reklama

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, u kterých si řeknete "proč tohle vůbec někdo točí", nebo ještě lépe "jak na tohle může dát nějaký producent peníze". Miliontý film na ohrané téma agresivní žralok, s hloupým předvídatelným dějem, s nesympatickými postavami, navíc klišovitý jak prase. Jediné, koho může snímek zaujmout, by mohly být fanynky fešáckého Johna Ricca ze Starcraftu..... pardon - z Hvězdné pěchoty. Odpad tomu nedám jenom proto, že existují i skvosty typu Kameňák. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 2/10 Hudba 3/10 Prostředí 3/10/// +Casper Van Dien -zdlouhavé, céčkové, nudné dialogy/// Tak tohle je vážně bída. Ani nevím proč jsem se na to začal dívat. Dobře no Casper Van Diena už jsem dlouho neviděl, ale evidentně mu Hvězdná pěchota v kariéře až tak moc nepomohla nebo potom nechápu, proč si vybírá takovéto sračky. Jmenuje se to Žralok útočí, přitom o žraloka tam až tak moc nejde. Nebýt mého oblíbence a závěrečné akce, asi by to byl čistý odpad./// Celkem 27%/// ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je tu viditeľná snaha a má to ďaleko od toho najhoršieho najlepšieho z produkcie The Asylum. Proste Nu Image, ktorá niekoľko rokov pred tým, zastupovala spomínanú brakovú spoločnosť na poli béčkovej až zetkovej produkcie. Presne ten produkt, ktorý by na veľkom plátne, s hviezdnym obsadením a parádnejším rozpočtom, rozhodne fungoval lepšie. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Jenny McShane (Corine Desantisová) si zahrála i ve třetím dílu série, u nás pojmenovaném Lidožrout (2002), avšak zcela jinou postavu. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama