Reklama

Reklama

Simpsonovi: Maggie zasahuje

  • USA Maggie Simpson in The Longest Daycare (více)
všechny plakáty
Trailer
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 2012, 5 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Malá Maggie Simpsonová se ocitne v jeslích pro nadané děti. Poté, co projde řadou bezpečnostních testů, je odložena do sekce "pro nezajímavé". Zde se setkává se svým úhlavním nepřítelem, miminem s velkým obočím Geraldem. Ten zabíjí motýly. Maggie se rozhodne jednoho zachránit. Ale to se nelíbí Geraldovi, který chce motýla za každou cenu zlikvidovat. (TwoFace)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Maggi je krutá borka xDDD !!! Která zachranuje svět před krutovládou sliizského , smradlavého a hnusného mimina Geralda néé vážně nevím co bych vám měl říct jen si tu mumlám do prázdna , ale pokud jste fandou Simpsonů a nemáte co těch svojich 5 volných minut dělat tak si to pusttě a určitě se vám bude líbit jako mě ()

Linkyc 

všechny recenze uživatele

Animák, který je ve spojení se jménem Simpsonovi povedený. Dokonce byl nominován na Oskara. Ale menší problém jsem nalezl v jeho zařazení mezi ostatní snímky. Asi proto nemohl ani vyhrát, nepřináší totiž nic novátorského, co se animace a příběhu týče. Pouze byl ve 3D. A navíc, byl uváděn v kině před Dobou ledovou a neměl titulky, to pro průměrného českého diváka znamená pohromu. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

krátký příběh, kde je hlavní postavou stále malá Maggie. Tentokrát nevzbudil extra mou pozornost, stejně jako je to s novými Simpsonovými epizodami. Jednoduše nevýrazný a navíc, když jsem po přehrátí prozkoumával klíčovou pointu, tak tam byla úmyslná chyba, aby byla překvapující, což se mi nelíbí. Tudíž jen slabé 2 hvězdy. [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

villon17 

všechny recenze uživatele

Nepřestane mě udivovat, co všechno lidi vymyslej a co všechno se tu dá hodnotit:D. Co ale říct k 5minutovýmu animáku, aby koment nebyl delší než samotnej "film"? Asi jen, že jsou to prostě Simpsonovi s Maggie v hlavní roli, která vůbec nemá průměrnou inteligenci, jak se z tohole dozvíme! Motýl to jen potvrdil... ()

Vlkodlak13 

všechny recenze uživatele

Co víc dodat, Simpsonovi z pohledu nejmenšího potomka s perfekntím příběhem a hudbou. Je až s podivem, co se dá do 5 minut nacpat. A je velká škoda, že tvůrci Simpsonů takových kraťasů nenatočí víc. Žádná slova (jsou někdy lepší pro hlubší děj), krutá realita (v podobě hlášky na plakátu "Ty nemáš žádnou budoucnost"), dramatický příběh záchrany motýla ze spárů Geralda s komickým průběhem (například scéna u telefonu) a krásným závěrem. Taková díla jako toto jsou mnohem krásnější a hodnotnější než nějaké "barbie, lego" a jiné nesmyslné seriály, které akorát vymyjí mozek, zde je alespoň důležitá myšlenka "chraň vše živé". ----- I kdyby jste Simpsony nemuseli, tak těcho 5 pěkných minut vám neublíží, spíš potěší. Rozhodně doporučuji shlédnout. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu neuslyšíte ani jedno slovo , pouze hlášku Pšššt před začátkem filmu. (URBAN)
  • V okamžik, kdy Maggie začne oplakávat zkázu motýla (cca 3:30. minuta), zazní slavná dramatická hudba ze závěru árie "No! Pagliaccio non son!" principála Canio z opery "Komedianti" z roku 1892 od Ruggiera Leoncavalla. (Aelita)
  • Na konci filmu se objeví upozornění, že během natáčení nebylo ublíženo žádným motýlům. (TwoFace)

Související novinky

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

10.01.2013

Nikoho asi nepřekvapí, že se žádné překvapení nekoná. Letošní nominace na Oscary jsou opět nudně konzervativní a předvídatelné. Emoce opět budí spíš nenominování některých filmů – fanoušci Temný… (více)

Reklama

Reklama