Reklama

Reklama

Vetřelec: Covenant

  • USA Alien: Covenant (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Snímkem Vetřelec: Covenant se režisér Ridley Scott vrací do vesmíru, který sám stvořil ve Vetřelci, prvním filmu věnovaném nejstrašnějšímu mimozemskému monstru filmové historie. V nejnovější a ještě děsivější kapitole se připravuje posádka vesmírné lodi Covenant kolonizovat vzdálenou planetu na druhé straně galaxie. Nový svět, který nečekaně objeví, se jim z počátku zdá být dosud nezmapovaným idylickým rájem. Ve skutečnosti je to ale temný a brutální svět, jehož hrůzy si nikdo z členů posádky nedokázal představit ani v těch nejhorších představách. Když se tito vesmírní poutníci ocitnou tváří v tvář smrtícímu monstru, nezbývá jim nic jiného než se aspoň pokusit o zoufalý únik z tohoto zdánlivého ráje proměněného ve skutečné peklo. (CinemArt)

(více)

Diskuze

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

SsgtJira

Soundtrack není vykrádačka. Naopak. Je super, že jsou tam určité motivy. A těch je opravdu pár. Soundtrack to má svůj originální. 

na příspěvěk reagoval SsgtJira

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

Tak jsem si akorat doposlechnul soundtrack vc vsech bonusu jako trailersong, prologsong, title and theme song apod.. chvilku jsem si riksl, ze je hudba moc pekna a chvili zas, ze to je pekny psycho! Trochu vykradacka A1, sem tam zajimavej podkres v par tonech z A3, nevo originalni.. sumasumarum Kurzel odvedl dobrou praci, ale na Hornera a Goldenthala bohuzel nema..

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

tak EvilPhoEniX bydlí nebo aspoň vegetuje v Irsku, tak tam to měl možnost vidět dřív, takže EvilPhoEniX neni Psychor :) 

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

jenovef

Jsem :) prave proto, ze jsem hlavni spamer jak ty rikas.. ;) nebylo to mysleno zle, ale prave proto, ze se snazim hledat hot novinky a pak sem nekdo flakne odkaz a ja natesene rozkliknu, ze sem neco prehlidnul.. tak pak prijde to zklamani, ze uz je to opet neco, co jsem sem daval pred nekolika dny.. kdyby to bylo jednou nereknu, ale neco se tu objevi i 3x viz to posledni video.. ;)

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Je fakt, že někdo sem tu a tam jen nahlédne a skutečně není v jeho možnostech prolézt kompletně zdejší diskuzi, zda tu "to něco" již bylo, nebo ne. Dá se očekávat, že takové věci se zde mohou zopakovat a jelikož je to tu diskuze a nikoli fórum s mnoha tématy a možnostmi si snadno něco dohledat, nechal bych v tomto ohledu přimhouřené oči nad někým, kdo tu očividně není "štamgast" a chce jen sdílet něco, co se mu třeba jen líbí.. ;)

na příspěvěk reagoval SsgtJira

jenovef

jenovef (hodnocení, recenze)

SsgtJira

k reakci na kubqo... ježiši ty jsi hodně pyšnej nato, že jsi v této diskuzi hlavní vkládač videí, vidˇ? :D ono je těžké sem dát 100% nové video, když tu spamuješ prakticky každym existujícim videem na téma A:C :-) a v těch videích se stejný materiál opakuje tak často,, že už to půlka lidí stopro ignoruje, chápu tvou touhu být "první" ale když tu odkazy prakticky tapetuješ, přestává to být zajímavé, kvalita x kvantita, navíc z jednoho, dvou zdrojů, které jistě sleduje víc lidí než jen ty ;) to jen propo, navíc kubqo tě možná jenom "točí"  a ty ses chytil :V

na příspěvěk reagoval SsgtJira

Příspěvek byl smazán administrátorem.

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

kubqo

Proc sem nekdo dava neco, co uz je tu xkrat.. ctete si diskuzi panove a pak se vyhnete tomu, ze tu davate ponekolikaty to same video! Plati nejen pro tebe..

na příspěvěk reagoval jenovef, kubqo

EvilPhoEniX

EvilPhoEniX (hodnocení, recenze)

Silnější 4*. Od druhé půlky slušné jatka a hutné atmosférické řezivo. Bilý xenomorf budí respekt.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

a hlavně nesmíme zapomenout že Scott to netočí pro kritiky, nebo pro masy, točí to pro fanoušky a taky pro sebe, protože ho to baví a navíc on kritiky nikdy neměl rád, v jednom rozhovoru je snad nazval supy či hyenami, je to prostě Ridley Scott

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Heraker

hele mně se Prometheus líbil, já sem o filmu věděl že to režíruje Ridley Scott a že to má mít spojitost s Vetřelcem toť vše, a o tomhle vim že to řežíruje Ridley Scott, má to zajímavé obsazení a že tady budou vetřelci, to je všechno co o filmu vím :)

na příspěvěk reagoval Heraker

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

tomas.malo

IMDB aktualne 7,4/10 i to je na dnesni pomery velmi slusny vysledek.. sic tam prevcirem bylo jeste 8,2.. myslim, ze se to ustali nekde na 7,5..

Související novinky

Fede Alvarez natočí nového Vetřelce

Fede Alvarez natočí nového Vetřelce

05.03.2022

Zatímco plánovaný vetřelčí seriál pro kanál FX je stále v přípravách a jeho natáčení by mělo začít v roce 2023, kolem vzniku nových celovečerních filmů této franšízy panuje složitá situace. Stále se… (více)

RoboCop přišel o režiséra

RoboCop přišel o režiséra

16.08.2019

Režisér filmů Elysium a především chváleného District 9 Neill Blomkamp se té smůly nezbaví. Jeho pokračování Vetřelce se Sigourney Weaver bylo zaříznuto poté, co se Ridley Scott rozhodl pokračovat ve… (více)

Chystá Ridley Scott dalšího Vetřelce?

Chystá Ridley Scott dalšího Vetřelce?

01.06.2019

Vetřelec minulý týden oslavil 40. výročí a v rámci oslav došlo i na rozhovor se samotným tvůrcem ikonického hororu Ridley Scottem (Černý jestřáb sestřelen, Konzultant). V něm pak Scott mimo jiné… (více)

O čem by byl další Vetřelec?

O čem by byl další Vetřelec?

15.11.2018

Pokud jste viděli poslední filmy z vetřelčí série od režiséra Ridleyho Scotta (Marťan, Gladiátor), pak je vám nejspíš jasné, že měl slavný tvůrce pro svoji temnou sci-fi ságu ještě velké plány. V… (více)

Reklama

Reklama