Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Základní škola Sever je zdánlivě stejná jako ostatní. I tady je kolektiv učitelů, kteří dennodenně bojují, aby do hlav žáků vpravili alespoň nějaké vědomosti, a zároveň přitom sami nepřišli o nervy a o rozum. Výhodou je, že tu pracuje o něco víc mužů než jinde, takže síly jsou poměrně vyrovnané. Což s sebou na druhou stranu přináší řadu humorných situací, které učitelský sbor občas řeší nejen s patřičnou nadsázkou, ale hlavně s drobet sexuálním podtextem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

Profík odpad!

všechny recenze uživatele

co to ku... mělo jako bejt??? To je hrůza zoufale nevtipná a trapná. Normálně počítám zajíce po honu a nerecenzuju seriál po prvním díle, ale tohle je trochu moc velký wtf. A ty herce mám přitom rád, aspoň většinu. Fuj, jdu možná i přehodnotit Pánskou jízdu, která je proti tomuhle veledílo. Cca -10% (slovy mínus deset). ()

principessa odpad!

všechny recenze uživatele

Docela zlý a nízký "humor", který se snoubí s těmi největšími "perlami" naší české hudební scény a který se k divákovi lísá jako hladová kočka snažíc se mu vetřít, jen aby dostala kus žvance... Vím, že možná není úplně fér hodnotit něco po zhlédnutí jednoho jediného dílu, ale u knížky je první věta taky ohromně důležitá a když ta mě nezaujme, vždycky se snažím nebýt přehnaně kritická a číst dál... jenže když i po první celé přečtené kapitole moje pozornost stále spíše odbíhá k tomu roztrženému povlaku na pohovce či k té mouše, co lítá u okna, pak je něco v nepořádku a knížku zklamaně odhazuju, stejně jako bych ráda vyhodila tenhle vrchol trapnosti, pokud by to bylo možné. Rozhodně nemám chuť vidět víc.... a opravdu nechápu proč se leckdy docela kvalitní čeští herci propůjčujou k něčemu takovému, je mi z toho smutno! ()

Reklama

Infalín odpad!

všechny recenze uživatele

Oceňuji snahu o sitcom. Znovu se zde ale tvůrci řídí nepochopitelným pravidlem, že čím víc to bude bláznivější, tím víc to bude vtipné. Copak nikdy neviděli klasické české komedie mistrů Svěráka a Smoljaka? Jejich základ je vlastně smutný. To platí i o nejúspěšnějších sitcomech. Je mi líto, těšil jsem se. ()

Guzo odpad!

všechny recenze uživatele

Nerad hodnotím seriál po prvním dílu, ale tohle bylo naprosto otřesné (pokusů o vtip je tu sice dost, ale ani jeden se opravdu nepovedl, naopak jsou dost trapné). Taky režie v čele s kamerou jsou na té nejnižší úrovni - chápu, že je to televizní tvorba, ale myslím, že jakýkoli zkušený kameraman nebo jen student by to natočili lépe. ()

Havran007 

všechny recenze uživatele

No, zas taková hrůza to není, i když sledovat děj, tak z toho asi budu magor. Líbí se mi to jako řada scének, které herci hrají naplno. Žádné oddechové pasáže o ničem jako v ostatních českých seriálech. Něco jako Televarieté. Odpovídá tomu i délka. Je to stručné a zatím vtipné. Možná, že to později přehodnotím. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Scenáristka Tereza Dusová s režisérem již spolupracovala na seriálu TV Prima Přešlapy (od r. 2009). [Zdroj: televize.cz] (hippyman)
  • Bob Klepl ztvárnění své postavy stylizoval po vzoru Homera Simpsona. [Zdroj: televize.cz] (hippyman)
  • Fotoaparát školníka (Ondřej Malý) je Kiev 60 – středoformátová filmová zrcadlovka vyráběná Arsenal Factory v Kyjevě na Ukrajině v letech 1984–1999. (sator)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama