Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špičkoví iluzionisté ze skupiny Čtyři jezdci (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco a Lizzy Caplan) se vracejí ve svém druhém dobrodružství, aby na svém celosvětovém turné předvedli kousky přesahující hranice lidského chápání a posunuli hranice jevištních iluzí do nových výšin. (Freeman Ent.)

Videa (15)

Trailer 4

Recenze (474)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Dvojka sa viac tlačí do ako keby už nadprirodzených trikov a menej sa zdržuje ich následným odhalením. Najlepšou časťou filmu je pre mňa niekoľkonásobná výmena "karty". Najväčšou chybou je fakt, že keď nastane samotný záver a má teda prísť na pointu všetkých point, tak Podfukáři 2 hodia do placu nič nehovoriaci pohľad do/za/na... ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Jak mě jednička ohromila, tak dvojka byla přesným opakem. Ani dobré obsazení (ta Isla tomu vyloženě chyběla, Lizzy Caplan byla sice ucházející, ale Isla je Isla) nemohlo zachránit v podstatě neexistující příběh. Všechno to bylo hrozně překombinované a naprosto to nedávalo smysl, jak v jedničce byly triky hezky vysvětlené, tak tady bylo sice občas něco vysvětleno, ale bylo na tom jasně vidět, že ani tvůrci tomu moc nerozumí a ty triky jsou tam jen proto, že to vypadalo krásně digitálně. V podstatě jsem se v tom vůbec nevyznala a ten konec tomu dodal korunu (už tomu chybělo jen to, aby se tam objevil Lionel naprosto živý). Daniel Radcliffe jako záporák prostě n-ee. Sem tam se tam objevila dobrá hláška, či scéna, ale jinak mě z celého filmu nejvíc dostal Woody, který neměl chybu (a bylo vidět, jak si tu dvojroli užívá). 3* ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Po dvou hodinách snažení se jedna těší na vyvrcholení čar a kouzel a nic. Takové překombinované blyštivé "pufff" do větru. Harry se nakonec díky splynutí duší s Voldemortem dal na cestu zla, ale místo toho, aby z něj šel strach, připomínal mi navztekaného skřítka, hrozícího malými pěstičkami do hvězdného nebe! Taky mi vadil Woodyho debilní brácha. Alespoň mohli mít rozdílné povahy, takhle mi ten jejich stejný blbizmus lezl silně na nervy. Jediný zajímavý a akční moment vidím ve scéně s kartami, resp. s kartou a s čipem. Každopádně to jako celek nevnímám jako úplně nepovedený kouzelnický trik kouzelníka třetí kategorie, ale jako docela zábavnou komedii. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Tak tedy, Podfukáři 2 celkem zklamání. To, na čem byla postavena jednička, gradace do vyvrcholení finále, byl pro mě jeden veliký Uau efekt. Dvojka, strašně vaří, nezačíná to špatně, snaží se porovnat k předešlému, ale čím více se film blíží ke konci, je to čím dál více ulítlé a dost přitroublé. Finále celého filmu je až tak moc okaté, že ho prohlédne i 10leté děcko. Trošku mi film připomněl Cimrmanouv hru ( Ty nejsi má teta, tetičko, Ne. Jsem tvoje vzdálená snacha, Nedělej si výčitky, milý synu. Já totiž nejsem tvůj otec. Jsem tvůj syn ) Co se týče výkonů. Herci klasicky dobří, přiznám se, že mi tentokrát dost vadila dvojrole Woodyho, na můj vkus zbytečná onanie vůči jeho herectví. No a Daniel, to je pro mě stále takové nedomrle, které zkrátka na svůj film počká, až mu pořádně narostou fousy. Další díl, už bych nepáchal. Kouzelnické filmy mám rád, ale nic se nemá přehánět. Chtělo by to zkrátka nový a neotřelý nápad. Tak tedy zkouknout Podfukáře 2 a Vichr z hor. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ohňostroj skvělých nápadů, fascinujících scén a břitkých dialogů, kterážto kombinace mě tolik okouzlila v jedničce, se tentokrát nekoná. Ani zdaleka. Namísto toho neumětelsky splichtěný nezáživný scénář, nudný a místy málo srozumitelný děj, ruční kamera, infantilní a nezábavný humor, otravné plkání, otravný Radcliffe, otravná Lula nebo Lulu, otravně dlouhá stopáž, vlekoucí se jako smrad. Dokoukáno až napotřetí, otráveně, znuděně, bez zájmu. Nevidím důvod ani pro druhou hvězdu, obrovské zklamání a naprostý propadák. Budu teď muset rychle spláchnout tu odpornou středoproudově komerční pachuť nějakým béčkovým horrorem. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (11)

  • Film se původně jmenoval Now You See Me: The Second Act. (kellne)
  • Ve scéně, kdy utíkají jezdci z Octy a baví se na střeše, si Merritt McKinney (Woody Harrelson) sundává sluchátko s mikrofonem, přičemž obviňuje J. Daniela Atlase (Jesse Eisenberg), že je prásknul. V dalším záběru má zase sluchátko i s mikrofonem na hlavě. (Ace.A.T.L.)
  • Události tohoto filmu se odehrávají 1 rok po prvním filmu. (ČSFD)

Související novinky

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

06.09.2019

Člověk by řekl, že když studiu nějaký film, obzvlášť chválená komedie, ještě navíc s asijskými hrdiny v popředí, vydělá nečekaně velký balík peněz, budou zástupci studia ochotní tvůrcům na… (více)

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Radcliffe u FBI

Radcliffe u FBI

01.08.2015

Představitel Harryho Pottera neusíná na vavřínech. Zatímco si řada herců z kouzelnické ságy stále užívá dovolenou, Daniel Radcliffe víceméně jen přebíhá mezi natáčecími placi. Ještě letos ho uvidíme… (více)

Boratova špionážní komedie našla režiséra

Boratova špionážní komedie našla režiséra

04.12.2013

Sacha Baron Cohen se dlouho poctivě připravoval na roli Freddieho Mercuryho. Jeho snaha ale vyšla vniveč, když ostatní členové skupiny Queen odmítli jeho nekompromisní pojetí i se stinnými stránkami… (více)

Reklama

Reklama